valla bılmıomkı bende en fazla 3 hadı bılemedın 4 gun dururum..yahuu demeyın oyle haytın en guzel seyı beeeee...yaslanınca napcanız alalaklava:
Hmmmm!ÇArşambaya kadar yoğunum dediğin iş bu;anladııımmmmm akannehir
Hadi sen de bitirdin gözün aydın :)
Onlar ne zaman iş çıkacaüını anlıyoooo sırnaşık şey
o anlamamda demedim zaten benim için hayatta çok daha güzel anlar var anlamında dedim :roflol:
kıslarrrrr ben cıkıyorum..kac gündür cok uykum var işyerinde bile uyukluyorum resmen.koçişde cağırıyor yataktan..neyse sizleri cok öpüyorum..bütün güzelliller sizlerle olsun. başş başşş
şey (en guzel yasanan an) demek ıstedım ama sey bıraz kotu oldu dımı:kedi:
kızlar ya çok ateşim varrr acaba psikolojik mii bilmiyorumkismile
Yaaa yoğun olduğunu biliyordum da bunun fuarda olduğunu bilmyordummmm kafamçokkarıştı AYYYNNNNNAAADIIIMMM ŞİMCİK :)günaydınnnnnnnnnnnnnn
kız vbi tarafımı yırtıyom fuardayım 3 gündür die :roflol:
yaaa sımdı ızınlısın zamanın gelsın bı tembellık yapklava: klava: klava:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Bilmem;renkler ve zevkler tartışılmazmış.Sen en güzel diyorsan en güzeldir.Biz bilemeyiz :roflol:
ınsallah psıkolojık degıldır canım ama belırtı dusunme sımdı nolurr..daha oncekı aylarda benı bılıyosun.....adetı bekleyelım sadece tamammı canımcım
ya kızlar arabada yazarken aşırı midem bulandı eve gidene kadar izin istiyom 15 dk kadar
kızlar ya çok ateşim varrr acaba psikolojik mii bilmiyorumkismile
Ama yatacağım ben yaaaaaaaaa....Çok yorgunummmmmmirmirmirmir
Şimdi eve gidince kocanı da pişpişlemekn gerekr o 15 dk olur 30 dk... sempatiksalakcinni
İnşallah psikolojik değildir şekercim...Sen de bu ay sessizdin;dur bakalım belki de olmuştur. turkbayragi
İnşallah psikolojik değildir şekercim...Sen de bu ay sessizdin;dur bakalım belki de olmuştur. turkbayragi
Evet!Bizimki de braz anormal br durum kabul ediyorum;ama ne yapayım yaaa içimden gelmiyor... :1no2:aman beee sız tembelsenız ben ne yapayım..en guzel o ıste banane bananeee:icecream:lülülülülülü
tamam canımm yani acayip sıcak oldu ateşim var gibi de ondan sordum:kedi: tamam bekleyelim zaten şunun şurasında kaç gün var :jeyyar:
tmm o zmn bye aşırı bulantım oldu heran ığğğ ığrenççç bye bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?