Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyy canım hadi gitti dinlen biraz..canımmm yaaa cok yoruldun galiba bugün.

ya oturunca anladım ayaklarımın ne halde oldugunu

allah sızın kocıslere sabır versın ne dıyım:sinifsinif:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

satarmıyım aşk olsun.
kız ben fuar alanındayım 3 gündür montaj yapıyorum şarj yoktu şimdide arabadayım eve gidene kadar bitmez halrhalll

yazık adamlara valla yaaa nasıl duruyolar ben anlamıs degılım yanı..dogaya aykırı falan yanı..bılmemkı:uhm:
Bilmem alışıklar herhalde... Dün bir samimi arkadaşımla sohbet ettik de evdeki masanın üzerinde ble yapmışlar,ben eşimin eve gelmesni iple çekerim birlikte olacağız diye diyor;şok oldum yahhuuu.Bu ne ihtirastır...Benim de arkadaşalrım hep böyle ya;ben aralaarında kaldım sap gibi :roflol: Bazen diyorum ne kadar şanssız eşim;öyle bir evlilik yapmak varken benimle yaşıyor;yazık!
ayy evet yaaaaa bu ayın son bekleyeni benim akannehir eğer hamile değilsem düzeni bozmuş olucam bu ay hamile sayısı 7 olcak herşey bende bitiyor yani:roflol:

bir de mızmız arkadaşımız var tabi..

Evet 8 kuralını bozma klava: Tek umudumuz sensin.Zaten bir dahaki ay o sayı mevbur düşecek;baksana liste küçücük kaldı.Bağri bu ayı kurtaralım.:lepi:

valla bılmıomkı bende en fazla 3 hadı bılemedın 4 gun dururum..yahuu demeyın oyle haytın en guzel seyı beeeee...yaslanınca napcanız alalaklava:

kıslarrrrr ben cıkıyorum..kac gündür cok uykum var işyerinde bile uyukluyorum resmen.koçişde cağırıyor yataktan..neyse sizleri cok öpüyorum..bütün güzelliller sizlerle olsun. başş başşş

benide eklermisiniz 5 mart adet olma günüm ama inş olmam

Canım ekleriz tabi nedne olmasın;ancak bizim diğer topiklerdne bir farkımız var;liste kabarık görünsün diye bir kaygımız yok,her gece aramızdan biri grubumuzu dağıtmamak,sürekliliği sağlamak ve günlük olarak listeyi güncellemek için kendi ya da eşinin zamanından çalarak emek veriyor.O yüzden hak etmeyen kişiler için ekstra performans sergilmek istemiyoruz.Eğer dersen ki 'ben de bundan sonra sizlerleyim.Sadece adımı yazdırııp kaçmayacağım...' neden eklemeyelim ama sadece bu gece pat dye aklına elen bir fikirse ve yarın unutacaksan hiç yorma bizi de.

Karar senin.

Hmmmm!ÇArşambaya kadar yoğunum dediğin iş bu;anladııımmmmm akannehir
Hadi sen de bitirdin gözün aydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…