• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya bi biz duyamadık bu sesleri.eşim dinlerken içerden milyon tane ses geliyor diyordu okyanus sesi elektirik süpürgesi sesi gibi diye.hatta steteskopla duyulur mu dedik doktora o da zor dedi bi tek sağlık ocağındaki küçük aletler var onlarla duyuldu.bu konuda siz şanslısınız yani o zaman.

her defasında duyamıyosun zaten. öyle bi an geliyo kii... inanamıyo insan.. belkide yorulduğumda falan olabilir gelende akşam bilgisayar başında dikakt ediyorum. eşimde beceremedi duymayı. birsürü ses var diyor... ama dr.um olabilir dedi.

sol tarafımda ve hissediyorum dedim dün ben dr.a daha yukarı çıkmadığı için hissediyo olman normal dedi. kendi kalp atışınla bir değil bak dedi...ultrasondayken elimi tuttummm... gerçektende hissettiğim tamtamlara uyuyor...ilerleyen haftalarda büyüdükçe yukarı çıkacak karnın ve bebiş, kalp atışları normal seviyelere girmeye başlıcak ve sen onu duyamıcaksın dedi.

bana duyamazsın demişti ama....evet kalp atışlarımı tutumuyo benımde öyle

harbiden bebişin kalbimiymiş :)

her defasında duyamıyosun zaten. öyle bi an geliyo kii... inanamıyo insan.. belkide yorulduğumda falan olabilir gelende akşam bilgisayar başında dikakt ediyorum. eşimde beceremedi duymayı. birsürü ses var diyor... ama dr.um olabilir dedi.

olabilir canım.bu arada kalp atışları kaç çıkıyo.yüksek çıkarsa kız olma olasığı yüksek diyolar da.ben ilk 7 haftalık gittim doktora 175 atıyordu kalbi o sırada erkek bebişe hamile olan bi arkadasın aynı haftalarda olmamıza rağmen 140 gibi atıyordu.hangimiz anormaliz diye düşünüyorduk.doktor ikimize de normal dedi.benim kız onun erkek cinsiyeti.

bana duyamazsın demişti ama....evet kalp atışlarımı tutumuyo benımde öyle

harbiden bebişin kalbimiymiş :)

ewet canım yaa.oturduğun pozisyona göre bile değişiyoo. bazen kayboluyo, sabahları kalkıyorum bi bakıyorummmm nasıl saat gibi taktaktaktaktak.... kan akışı çok hızlı oluyomuş bizdede..sesler karışıyo tabii

ablacım hepsi öyle hepsi inan kardeşimde öyle annem diyo ders çalış ödevın yokmu of
anne tamam anne söyleme anne bide ergenliğin başlarındadır sizinki daha 6. sınıfta
daha uysal orta sona bi gelsin boy uzuyo hergün , ses kalınlaşıyo zaten bi afralar tafralar
asilikler fln çekilmez oluyo tamam anne de demiyo o zaman ehh yeter be diyo

aranızdaki muhabbet nasıl bilmiyorum ablacım ama ben eğitimde her zaman merak
ettirme yoluna gdilmesinin en uygun şekil oldugunu düşünüyorum bunun için evvelden beri
eğer bi derse onu konsantre etmek istiyorsam okonudakı ilginç bi soru işaretini kafasına
soakrım düşnüür durur o konuyla ilgilenir ve çok faydasını gördüm bu olayın ayrıca
siz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama ben çocugun bu kadar erken 6. sınıf gibi mesela
dershaneye de gitmesine karşıyım herşey o kadar hazır gelıyokı onune uğraşmadan
zorluk çekmeden biraz burnunun sürtüp hıııı benım yardım almam gereklı dediği
zaman gönderilmeli ve dershaneye alıştırılmamalı bence çocuk ve bu dershane olayı yapmalıyım
beni buraya yolluyolar yaplamıyım stresi doğuruyo yapamıyo okul dershabe yoruluyo
çalışamıyo her yönden zorluk bence :) tabii herkesin kendi kararı bu ben yollamama
taraftarıyım :)

ÖFLEYİP PÖFLEMELER BAŞLADI BİZDEDE MALESEF benneyaptımki
SABIR KÜPÜ OLMAK LAZIM.. BENDE DERSHANEYE KARŞIYDIM BU SENE
AMA ÖĞRETMENİ GİTMESİ GEREKTİĞİNİ GİTMESE BİLE PLANLI ÇALIŞMASIO
GEREKTİĞİNİ BUNUDA ÇALIŞTIĞIM İÇİN BENİM SAĞLAYAMICAĞIMI SÖYLEDİ
O YÜZDEN EVET DEDİM... YAPMALIYIM STRESİ OLUYO TABİ ÇÜNKÜ BEKLENTİLERİMİZİ BİLİYO ÇOCUK..AMA İŞİN GARİBİ ÇALIŞMADAN ÇABA HARCAMADAN İYİ NOT ALMAK İSTEMESİ ALAMAYINCADA ÜZÜLMESİ..
DÜN MÜDÜRDE ONA BUNU ANLATTI YOK BÖYLE BİRŞEY DEDİ. ŞAŞILCAK ÜZÜLÜNECEK Bİ TARAFI YOK BUNUN DEDİ. ÇALIŞMAMIŞSIN KÖTÜ NOT ALMAN ÇOK NORMAL DEDİ FALAN..
SEVDİĞİN SPOR VARMI DİYE SORDU.. FUTBOL DEDİ. DELİ GİBİ HASTA FUTBOLA.
ALLAHIM DÜNYADA HANGİ FUTBOLCULAR VAR TEKNİKLERİ YETENEKLERİ HEPSİNİ EZBERE BİLİYOR. DEDİKİ MÜDÜR, 1HAFTA BOYUNCA HİÇ ANTRENMAN YAPMAYAN BİR FUTBOLCUYU, H.SONU MAÇ KADROSUNA ALIRMI ANTRENÖR DEDİ
ALMAZ DEDİ OĞLUM.. O FUTBOLCUNUN ÜZÜLMEYE AĞLAMAYA YADA O FORMAYI GİYMEYE HAKKI VAR MI DEDİ.. HAYIR YOK DEDİ.. SEN BUNU İYİ DÜŞÜN DEDİ SONRA. NEYSE KUŞUM YA ÇOK UZATTIM BU KONUYU SİNİRİM BOZULDU ÇOKDA ONDAN KUSURABAKMAYIN CÜMLETEN :çok üzgünüm:

olabilir canım.bu arada kalp atışları kaç çıkıyo.yüksek çıkarsa kız olma olasığı yüksek diyolar da.ben ilk 7 haftalık gittim doktora 175 atıyordu kalbi o sırada erkek bebişe hamile olan bi arkadasın aynı haftalarda olmamıza rağmen 140 gibi atıyordu.hangimiz anormaliz diye düşünüyorduk.doktor ikimize de normal dedi.benim kız onun erkek cinsiyeti.

aa çok ilginçmiş hiç duymamıştım
hamile kalınca dikkat ediyim bari :lepi:

O YÜZDEN EVET DEDİM... YAPMALIYIM STRESİ OLUYO TABİ ÇÜNKÜ BEKLENTİLERİMİZİ BİLİYO ÇOCUK..AMA İŞİN GARİBİ ÇALIŞMADAN ÇABA HARCAMADAN İYİ NOT ALMAK İSTEMESİ ALAMAYINCADA ÜZÜLMESİ..
DÜN MÜDÜRDE ONA BUNU ANLATTI YOK BÖYLE BİRŞEY DEDİ. ŞAŞILCAK ÜZÜLÜNECEK Bİ TARAFI YOK BUNUN DEDİ. ÇALIŞMAMIŞSIN KÖTÜ NOT ALMAN ÇOK NORMAL DEDİ FALAN..
ALLAHIM DÜNYADA HANGİ FUTBOLCULAR VAR TEKNİKLERİ YETENEKLERİ HEPSİNİ EZBERE BİLİYOR. DEDİKİ MÜDÜR, 1HAFTA BOYUNCA HİÇ ANTRENMAN YAPMAYAN BİR FUTBOLCUYU, H.SONU MAÇ KADROSUNA ALIRMI ANTRENÖR DEDİ
ALMAZ DEDİ OĞLUM.. O FUTBOLCUNUN ÜZÜLMEYE AĞLAMAYA YADA O FORMAYI GİYMEYE HAKKI VAR MI DEDİ.. HAYIR YOK DEDİ.. SEN BUNU İYİ DÜŞÜN DEDİ SONRA. NEYSE KUŞUM YA ÇOK UZATTIM BU KONUYU SİNİRİM BOZULDU ÇOKDA ONDAN KUSURABAKMAYIN CÜMLETEN :çok üzgünüm:

aslında bunda da güzel bi yan var ki normalde ben çok katıyımdır ders konusunda.allahtan öğretmen falan olmamışım sıfırcı hafize olurmuşum kesin.güzel olan yön şu ki sanırım seninki kendine güveniyo biraz.ya dersi derste dinlediğini düşünüp takviye yapmak sıkıyo ya da nasıl olsa yaparım mantığı var.Ama yine de bi özgüven sezinledim.En azından başarızlarında sinip kanmıyo acı çekiyo.

ewet canım yaa.oturduğun pozisyona göre bile değişiyoo. bazen kayboluyo, sabahları kalkıyorum bi bakıyorummmm nasıl saat gibi taktaktaktaktak.... kan akışı çok hızlı oluyomuş bizdede..sesler karışıyo tabii

bende duyulamaz diyte biliyodum pembecim..
içerdeki başka seslerle karışıyodur diye düşünmüştüm sen yazıncada.
demekki anlaşılıyomuşkaydirigubbakcemile5

aslında bunda da güzel bi yan var ki normalde ben çok katıyımdır ders konusunda.allahtan öğretmen falan olmamışım sıfırcı hafize olurmuşum kesin.güzel olan yön şu ki sanırım seninki kendine güveniyo biraz.ya dersi derste dinlediğini düşünüp takviye yapmak sıkıyo ya da nasıl olsa yaparım mantığı var.Ama yine de bi özgüven sezinledim.En azından başarızlarında sinip kanmıyo acı çekiyo.

evet ama yetmiyo demekki bunuda gördü dün zaten..müdür bu sabah. üzülmeside iyi bişi dedi zaten programa başlamayı kendi istemeside çok güzel dedi. kimi çocuğun umrunda olmaz dedi..inş. iyi olcak dedi. bu arada adama da hayran kaldım yani dün hadineyse olay yüzünden aradı çağırdı. bu sabah nasıl oldu naptınız diye aramasıda çok güzel
onada şaşırdım.. ay ben çok şaşırıyom 2 gündür :roflol:

evet doğru kızların daha hılı atıyomuş :) ama ben anlamıyom hızlımı yavaşmı :)

evet yaa bende yatınca çok rahat hissediyorum :)

ama çocuk şöyle düşünüyo bizim sınıfta a kişisi var çalışmıyo ama iyi notlar alıyo
var böyle insnalarda derste dinlediği yetiyo bazı çocuğa veya şöyle düşünüyo hem okula
hem dershaneye gidiyorum b kişisi sadece okula gelıyo ben çalışmasma bile benım
ondna iyi almam gerekır diye düşünüyo bilemezsin ki kafasında neler dönüyo
zaten oyuna futbola koşup oynamaya daha istidatlı velet dediğin şey :) çok normal
değil mi ders çalışmadan iyi notlar almak istemsi aslında burakı mantıkta yanlış var
okula dershaneye neden gidiyosun sorusuna ne cevap veriyo ? iyi not almak için mi ?
öğrenmek için mi ? iyi not alması nedne gerekli ? öğretilenleri öğrenmek istiyormu ? merak ediyor mu ?
bu sorulara verdiği cevaplar önemli aplacım bence takmakafana :)

sorulkar çok önemli ama bi kersinde 6 yaşındakı bi kız çocuguna balıklar suyun içinde boğulmuyomu yaa dedim dehşetle kız
ağlayarak anne balıklar ölüyo ölüyo anne diye böyle şaşırdı ağlsamı ağlamasamı şaşırdı fln :) ama olsun beyin fırtınası oldu cocuga
bu balıklar suda nasıl nefes alıyoda ben neden alamıyorum diye sorsun ezberci eğitime hayır ! kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
evet ama yetmiyo demekki bunuda gördü dün zaten..müdür bu sabah. üzülmeside iyi bişi dedi zaten programa başlamayı kendi istemeside çok güzel dedi. kimi çocuğun umrunda olmaz dedi..inş. iyi olcak dedi. bu arada adama da hayran kaldım yani dün hadineyse olay yüzünden aradı çağırdı. bu sabah nasıl oldu naptınız diye aramasıda çok güzel
onada şaşırdım.. ay ben çok şaşırıyom 2 gündür :roflol:

gelişmelerin güzel gitmesi çok iyi. böyle idarecilerin olduğunu bilmek de çok güzel.
Keşke ben de şaşırsam acık:kahve:

ama çocuk şöyle düşünüyo bizim sınıfta a kişisi var çalışmıyo ama iyi notlar alıyo
var böyle insnalarda derste dinlediği yetiyo bazı çocuğa veya şöyle düşünüyo hem okula
zaten oyuna futbola koşup oynamaya daha istidatlı velet dediğin şey :) çok normal
değil mi ders çalışmadan iyi notlar almak istemsi aslında burakı mantıkta yanlış var
okula dershaneye neden gidiyosun sorusuna ne cevap veriyo ? iyi not almak için mi ?
öğrenmek için mi ? iyi not alması nedne gerekli ? öğretilenleri öğrenmek istiyormu ? merak ediyor mu ?

öğrenmek istiyoda zor geliyo eşşeğe daha kolay bir yolu yok bunun
en kolay yolu çalışmak buda işine gelmiyo aklinialirimsmile
dershaneyi bırak desem bırakır inan ayşe
tembel teneke ya. kaydirigubbakcemile3

neyse kızlar kapıyorum konuyu çok saolun hepiniz zemuszemus
gelir birazdan işlerimi toparlıyım bende... yardım ediyim ona
hadi öpüyorum gelirim yine nasipse opuyorumnanaktan

evet doğru kızların daha hılı atıyomuş :) ama ben anlamıyom hızlımı yavaşmı :)

evet yaa bende yatınca çok rahat hissediyorum :)

sorulkar çok önemli ama bi kersinde 6 yaşındakı bi kız çocuguna balıklar suyun içinde boğulmuyomu yaa dedim dehşetle kız
ağlayarak anne balıklar ölüyo ölüyo anne diye böyle şaşırdı ağlsamı ağlamasamı şaşırdı fln :) ama olsun beyin fırtınası oldu cocuga
bu balıklar suda nasıl nefes alıyoda ben neden alamıyorum diye sorsun ezberci eğitime hayır ! kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ultrasonda doktor söylüyo canım dakikada kaç attığını .bu gidişinde sor istersen:CüvCüv:

ay dünde o kadar bekledim kızlar gelecek diye... bilgisayar kucağımda tv karşısında uyumuş kalmışım yaa... nasıl güzel sohbet etmişler... sabah erken kalktım diye, dayanamadım sanırım...

ultrasonda doktor söylüyo canım dakikada kaç attığını .bu gidişinde sor istersen:CüvCüv:

bu gidişte sorucam inşallah merak ettim :)

öğrenmek istiyoda zor geliyo eşşeğe daha kolay bir yolu yok bunun
en kolay yolu çalışmak buda işine gelmiyo aklinialirimsmile
dershaneyi bırak desem bırakır inan ayşe
tembel teneke ya. kaydirigubbakcemile3

neyse kızlar kapıyorum konuyu çok saolun hepiniz zemuszemus
gelir birazdan işlerimi toparlıyım bende... yardım ediyim ona
hadi öpüyorum gelirim yine nasipse opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991............................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

ay dünde o kadar bekledim kızlar gelecek diye... bilgisayar kucağımda tv karşısında uyumuş kalmışım yaa... nasıl güzel sohbet etmişler... sabah erken kalktım diye, dayanamadım sanırım...

ohh ohhh ama bizde çok duramadık gittik yorgunduk hepimiz :çok üzgünüm:

ultrason çıktısında yazar mı acaba ????????????

ultrason çıktısında değil de o haftalık rutin kontrollerin yapıldığı data ların tutulduğu kağıtta yazması lazım.Ben çok iyi hatırlıyorum ilkinde çok yüksekti daha sonra 160 lara düştü sonra 140 lara acaba erkek mi dedik 140 olunca ama başlangıçtaki rakam önemliymiş.çünkü zaten matıken de çocuk büyüyo zamanla kalp atışları düzene giriyor.

Back
X