olabilir canım.bu arada kalp atışları kaç çıkıyo.yüksek çıkarsa kız olma olasığı yüksek diyolar da.ben ilk 7 haftalık gittim doktora 175 atıyordu kalbi o sırada erkek bebişe hamile olan bi arkadasın aynı haftalarda olmamıza rağmen 140 gibi atıyordu.hangimiz anormaliz diye düşünüyorduk.doktor ikimize de normal dedi.benim kız onun erkek cinsiyeti.
evet doğru kızların daha hılı atıyomuş :) ama ben anlamıyom hızlımı yavaşmı :)
ewet canım yaa.oturduğun pozisyona göre bile değişiyoo. bazen kayboluyo, sabahları kalkıyorum bi bakıyorummmm nasıl saat gibi taktaktaktaktak.... kan akışı çok hızlı oluyomuş bizdede..sesler karışıyo tabii
evet yaa bende yatınca çok rahat hissediyorum :)
ÖFLEYİP PÖFLEMELER BAŞLADI BİZDEDE MALESEF benneyaptımki
SABIR KÜPÜ OLMAK LAZIM.. BENDE DERSHANEYE KARŞIYDIM BU SENE
AMA ÖĞRETMENİ GİTMESİ GEREKTİĞİNİ GİTMESE BİLE PLANLI ÇALIŞMASIO
GEREKTİĞİNİ BUNUDA ÇALIŞTIĞIM İÇİN BENİM SAĞLAYAMICAĞIMI SÖYLEDİ
O YÜZDEN EVET DEDİM... YAPMALIYIM STRESİ OLUYO TABİ ÇÜNKÜ BEKLENTİLERİMİZİ BİLİYO ÇOCUK..AMA İŞİN GARİBİ ÇALIŞMADAN ÇABA HARCAMADAN İYİ NOT ALMAK İSTEMESİ ALAMAYINCADA ÜZÜLMESİ..
DÜN MÜDÜRDE ONA BUNU ANLATTI YOK BÖYLE BİRŞEY DEDİ. ŞAŞILCAK ÜZÜLÜNECEK Bİ TARAFI YOK BUNUN DEDİ. ÇALIŞMAMIŞSIN KÖTÜ NOT ALMAN ÇOK NORMAL DEDİ FALAN..
SEVDİĞİN SPOR VARMI DİYE SORDU.. FUTBOL DEDİ. DELİ GİBİ HASTA FUTBOLA.
ALLAHIM DÜNYADA HANGİ FUTBOLCULAR VAR TEKNİKLERİ YETENEKLERİ HEPSİNİ EZBERE BİLİYOR. DEDİKİ MÜDÜR, 1HAFTA BOYUNCA HİÇ ANTRENMAN YAPMAYAN BİR FUTBOLCUYU, H.SONU MAÇ KADROSUNA ALIRMI ANTRENÖR DEDİ
ALMAZ DEDİ OĞLUM.. O FUTBOLCUNUN ÜZÜLMEYE AĞLAMAYA YADA O FORMAYI GİYMEYE HAKKI VAR MI DEDİ.. HAYIR YOK DEDİ.. SEN BUNU İYİ DÜŞÜN DEDİ SONRA. NEYSE KUŞUM YA ÇOK UZATTIM BU KONUYU SİNİRİM BOZULDU ÇOKDA ONDAN KUSURABAKMAYIN CÜMLETEN :çok üzgünüm:
ama çocuk şöyle düşünüyo bizim sınıfta a kişisi var çalışmıyo ama iyi notlar alıyo
var böyle insnalarda derste dinlediği yetiyo bazı çocuğa veya şöyle düşünüyo hem okula
hem dershaneye gidiyorum b kişisi sadece okula gelıyo ben çalışmasma bile benım
ondna iyi almam gerekır diye düşünüyo bilemezsin ki kafasında neler dönüyo
zaten oyuna futbola koşup oynamaya daha istidatlı velet dediğin şey :) çok normal
değil mi ders çalışmadan iyi notlar almak istemsi aslında burakı mantıkta yanlış var
okula dershaneye neden gidiyosun sorusuna ne cevap veriyo ? iyi not almak için mi ?
öğrenmek için mi ? iyi not alması nedne gerekli ? öğretilenleri öğrenmek istiyormu ? merak ediyor mu ?
bu sorulara verdiği cevaplar önemli aplacım bence takmakafana :)
sorulkar çok önemli ama bi kersinde 6 yaşındakı bi kız çocuguna balıklar suyun içinde boğulmuyomu yaa dedim dehşetle kız
ağlayarak anne balıklar ölüyo ölüyo anne diye böyle şaşırdı ağlsamı ağlamasamı şaşırdı fln :) ama olsun beyin fırtınası oldu cocuga
bu balıklar suda nasıl nefes alıyoda ben neden alamıyorum diye sorsun ezberci eğitime hayır ! kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3