Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Dün gece bi rüya gördüm hadi yorumlayın...

Ben burda dilmişim ama topikte çok büyük bir haber varmış bomba gibi hepiniz heyecanla yazıosunuz falan.
Sonra su dioki fatoşun telefonu bende var ben arıyorum onu yazıo hepiniz ara hadi çabuk falan.
Ama sanki hepinizi pc başındaki halleriyle görüyorum...

sizce nedir bu ?
Bence biri hamile aslında tahminde ediomda söleyemiyom emin olmadan

biraz açsaydın konuyukaydirigubbakcemile3
karasu olsaydı kulakları çınlasın anlatırdı tünelli,tünelsizzzbilmiyorumkismile

ay tünelden falan haberim yok, kaçırmışım ben demekkii...

sorarız gelsin karasu!!! hemşire yüzeysel olucak biraz daha dedi... yüzeysel nasılolur yahuu???

bence toton açıkta kalmış senin :roflol::roflol::roflol:

alla alla doktor da bişey yok diyosa yoktur canım ya freah tut kendini.artık riskli dönemi geçtin biliyosun.yarın öbür gün cinsiyeti belli oldu derken alırsın kucağına.
evet son dönemde geri dönüyo bulantılar,kasılmalar,bel ağrıları,sırt ağrıları ne varsa artık ama kolay değil çocuk büyümüş oluyo.çıkmak istiyo artık dışarı bi süreden sonra galiba bebişler:CüvCüv:

ay tünelden falan haberim yok, kaçırmışım ben demekkii...

sorarız gelsin karasu!!! hemşire yüzeysel olucak biraz daha dedi... yüzeysel nasılolur yahuu???

onun da yara yakıldı ya doktor tünel yasak demiş de tünelsiz durumları düşünüyodu o da.:kedi:

aklın burda kalmış bence,toton açıkta kalsa kabus görürsün ben de gördüm bi iki bura yazdığımı.
kimi tahmin ediyosun kız bi söyle,bakalım tutacak mı tahminlerin:hulya:

aklın burda kalmış bence,toton açıkta kalsa kabus görürsün ben de gördüm bi iki bura yazdığımı.
kimi tahmin ediyosun kız bi söyle,bakalım tutacak mı tahminlerin:hulya:

söleyemem sölersem umutlanır bilmiyorumkismile
tahmin zor dil ama aklinialirimsmile

sarılalecim forumda diilmişsnde nası görüyomussun yazılanalrı fln haber oldugunu

nerden bılıyosun aştın sen artık erdin :roflol: tebrık ederim

hamdıN piştiN yandıN :lepi: :roflol:

leke gelıyo işte gidiyorum doktora kanaman yok canım bebekte sakın rahat yerinde
bi sorun yok diyo takmıyımm o zaman kafaya napim.....
acab sundan olabilirmi orda kan pıhtıcığı vardı ya acaba rahim büyüdükçe o parçalar
dağılıyoda düşüyomu ne kadar bilimsel oldu peh aman neyse
bebiş iyi sorun yok :CüvCüv:

bende bekliyorum 29 subat bakalim ne olcak :)

Canım seni listeye ekleriz tabi de;ancak bizim diğer topiklerdne bir farkımız var;liste kabarık görünsün diye bir kaygımız yok,her gece aramızdan biri grubumuzu dağıtmamak,sürekliliği sağlamak ve günlük olarak listeyi güncellemek için kendi ya da eşinin zamanından çalarak emek veriyor.O yüzden hak etmeyen kişiler için ekstra performans sergilmek istemiyoruz.Eğer dersen ki 'ben de bundan sonra sizlerleyim.Sadece adımı yazdırııp kaçmayacağım...' neden eklemeyelim ama sadece bu gece pat dye aklına elen bir fikirse ve yarın unutacaksan hiç yorma bizi de.

Karar senin.

Alıntı Smart kaydirigubbakcemile3

NAsııııı yaaaniiii??? :1shok: Ciddi misin sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…