biraz açsaydın konuyukaydirigubbakcemile3
karasu olsaydı kulakları çınlasın anlatırdı tünelli,tünelsizzzbilmiyorumkismile
aradım
aynen dediğim gibi, haftada hatta 10 günde bir ! yüzeysel şekilde.. nasıl oluyor diyemedim artık kadına. gösterip kapatıcam galiba!! :roflol::roflol::roflol:
Dün gece bi rüya gördüm hadi yorumlayın...
Ben burda dilmişim ama topikte çok büyük bir haber varmış bomba gibi hepiniz heyecanla yazıosunuz falan.
Sonra su dioki fatoşun telefonu bende var ben arıyorum onu yazıo hepiniz ara hadi çabuk falan.
Ama sanki hepinizi pc başındaki halleriyle görüyorum...
sizce nedir bu ?
Bence biri hamile aslında tahminde ediomda söleyemiyom emin olmadan
dedimya biraz önce yaramazlıkta yapmıyoruz ama lekelenmelerim oluyo diye
napayım aşırdım doktora gidiyorum yok bişeyin diyo
Hoşgeldın smartcım :)
o ilk haftalar bacaklarımın iç kısmında benımde oluyordu sonra gectı ama şimdi
farklı yerlerde başladı :) evet rahmim büyüyo bebiş büyüyo karnımın üst kısmıda
genişlemey başaldı gibi hissediyorum :)
gelişmenın en hızlı oldugu hafta 11. haftaymıs gercektende istifralar ağrılar bulantılar
bu hafta kabus gibiydi ama bebeişin büyüyor oldugunu bılmek çok güzel çok şükür :)
hoşbulduk kontescim :) senınde bulantıların başlama zamanı geldi hadi kolay gelsin
ben ilk trimester ı geçtim sayılır :) 12.haftalık oluyoruz yarın :) tabii ipekin dediğine
göre o bulantılar son aylarda gene oluyormus ama o zamanda az kaldı doğcak
zaten diye avıuturuz kendımızı napalım :)
ay tünelden falan haberim yok, kaçırmışım ben demekkii...
sorarız gelsin karasu!!! hemşire yüzeysel olucak biraz daha dedi... yüzeysel nasılolur yahuu???
o ilk haftalar bacaklarımın iç kısmında benımde oluyordu sonra gectı ama şimdi
farklı yerlerde başladı :) evet rahmim büyüyo bebiş büyüyo karnımın üst kısmıda
genişlemey başaldı gibi hissediyorum :)
gelişmenın en hızlı oldugu hafta 11. haftaymıs gercektende istifralar ağrılar bulantılar
bu hafta kabus gibiydi ama bebeişin büyüyor oldugunu bılmek çok güzel çok şükür :)
benimde 2-3 gün sürdü zaten şimdi yok. ilerde daha aşağılarda ağrı olacakmış :roflol:
zaten 50 kere söyledim ama bi daha söyleyeyim, çok hoşuma gitti bu benim. 3 aylık süredeki hızla bebiş büyümeye devam etseymiş 9 ay sonra 4 ton olurmuşşşş..... :roflol::roflol::roflol::roflol:
bence toton açıkta kalmış senin :roflol::roflol::roflol:
Ben burda dilmişim ama topikte çok büyük bir haber varmış bomba gibi hepiniz heyecanla yazıosunuz falan.
Sonra su dioki fatoşun telefonu bende var ben arıyorum onu yazıo hepiniz ara hadi çabuk falan.
sizce nedir bu ?
aklın burda kalmış bence,toton açıkta kalsa kabus görürsün ben de gördüm bi iki bura yazdığımı.
kimi tahmin ediyosun kız bi söyle,bakalım tutacak mı tahminlerin:hulya:
söleyemem sölersem umutlanır bilmiyorumkismile
tahmin zor dil ama aklinialirimsmile
Su mu?
sizce nedir bu ?
alla alla doktor da bişey yok diyosa yoktur canım ya freah tut kendini.artık riskli dönemi geçtin biliyosun.yarın öbür gün cinsiyeti belli oldu derken alırsın kucağına.
evet son dönemde geri dönüyo bulantılar,kasılmalar,bel ağrıları,sırt ağrıları ne varsa artık ama kolay değil çocuk büyümüş oluyo.çıkmak istiyo artık dışarı bi süreden sonra galiba bebişler:CüvCüv:
bende bekliyorum 29 subat bakalim ne olcak :)
ewet ewet ewett!!!
eti eti eti der gibi oldu!!!:teytey:
Su mu?
ewet ewet ewett!!!
eti eti eti der gibi oldu!!!:teytey:
sarılalecim forumda diilmişsnde nası görüyomussun yazılanalrı fln haber oldugunu
nerden bılıyosunaştın sen artık erdin :roflol: tebrık ederim
hamdıN piştiN yandıN :lepi: :roflol:
:
canım beren devam edio d k hapı kullanıyo adetini bekliyorlar
karasudan halen haber yok
kafamı yastıga koydugunm gibi akannehir
artık öle olduk canımcım. artık daha çok günlük yüzeysel muhabbetlerimiz var sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?