I am very , happy , very good hihoyyyt hihoyyyt
canımcım ben şimdi yazdım diye güzelim türkçemize lafmı etmiş oldum anlamadım ki :uhm:
Türküz ama yabancı dil bilmiyecekmiyiz ayrıca ben arnavutumda arnavutçadamı konuşmayimlmaz:
I am very , happy , very good hihoyyyt hihoyyyt
canımcım ben şimdi yazdım diye güzelim türkçemize lafmı etmiş oldum anlamadım ki :uhm:
Türküz ama yabancı dil bilmiyecekmiyiz ayrıca ben arnavutumda arnavutçadamı konuşmayimlmaz:
yerimseniben HıÇ ŞÜPHEN OLMASIN...ŞEHıRLER ARASI ÇALIŞIRIZ ARTIKIM... kaydirigubbakcemile3
takıcam ben ona takı... torununu göstermicem... ben boğa burcuyum. kinimden korkulur...
düğüne gelmeseydi diyosunda, kocişimin boynu nasıl büküktü anlatamam. içim burkuluyo hala düşününce. şam babası ama baba işte! olması yeterliydi sadece. bak sinirlerim oynadı şimdi düşününce...
ooo smart gelmiş :)))
selam kızlarrrrrrr
benim aklıma portreleri gelince geriliyorum.
takmıycaz napalım.dokundurmıycaz kendimize..
ben evimde ii oldukça onlar çatlasın mantığına gidiyorum.
Selam şekercm nasılsın gecedenbu yana hihoyyyt Aradın mı hemşireyi o konuyla ilgili?
aradım
aynen dediğim gibi, haftada hatta 10 günde bir ! yüzeysel şekilde.. nasıl oluyor diyemedim artık kadına. gösterip kapatıcam galiba!! :roflol::roflol::roflol:
Selam şekercim nasılsın bakalım benim güzel annem :1hug:
ıyıyım canım sen nasılsın bugün evdeyım dınlenıyoruz bebısımle güzel teyzesi:1hug:
aradım
aynen dediğim gibi, haftada hatta 10 günde bir ! yüzeysel şekilde.. nasıl oluyor diyemedim artık kadına. gösterip kapatıcam galiba!! :roflol::roflol::roflol:
Selam kızlarr.....
Karasunun operasyonu ne oldu?
Berenin tüp bebk olayınd gelişme var mı çok merak ettim!!Bilgisi olan var mı?
Akşam uyuyabildin mi hemen fatoşum
AŞKOLSUN..ŞAKA YAPMIŞTIM....ALINDINMI???? :gitme:
benim kocişte makedon :))):roflol::roflol:
Karasu ve Berenin son durumunu sordum kızlar....
Kimse tek kelime etmemiş o konuda...
Artık kimse ilgilenmiyor mu birbiriyle yaaaaaaaaa :gitme:
Ooooooo!Süper...Ben de akşamın olmasını iple çekiyorum;ne yapalım! :çok üzgünüm:
Fırsat bulmuşken yoklayayım dedim sizleri :) Su'yu da merak ettim;bugün günü ya inşallah kırmızı kartı yememiştir de senin ardından da o gelir :)
canımcım bebişin büyüyo baskı yapıyo beline karnına.annesine tutunuyo büyürken.çok normal canım kanama olmadığı sürece Allah korusun.
Selam kızlarr.....
Karasunun operasyonu ne oldu?
Berenin tüp bebk olayınd gelişme var mı çok merak ettim!!Bilgisi olan var mı?
benim belimin sol tarafımı kasıyo sadece. doktor kasılmalar olur dedi çünkü. bir iki gün bacağımın içe doğru olan tarafındada kasılma vardı benim.bebeğin yeri büyüdükçe bu kasılmalar artar dedi. benim rahmim portakal kadar olmuşsa seninki 2 portakal belkide....
hoşgeldin canım aman dikkat et kendine
benimde bulantım var dünden beri midem çok bulanıyo :sinifsinif:
Ooooooo!Süper...Ben de akşamın olmasını iple çekiyorum;ne yapalım! :çok üzgünüm:
Fırsat bulmuşken yoklayayım dedim sizleri :) Su'yu da merak ettim;bugün günü ya inşallah kırmızı kartı yememiştir de senin ardından da o gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?