ay hadi bakalım. bende reglden 1 hafta önce pembe bişii geldi ama... umarım aynısındandır!!!
bekliceksin azcık şekercim...sabret test zamanın gelsin..
hayır yaa hiçte bile yüzeysel muhabbetımız yok ah lale ahklava:
karasu yara yaktırıcaktı dun ben rahatszıdım işten erken cıktım ve bidaha giremedım
nooldu bılmıyorum beren aplacımda şu an bekleme sürecinde
aksiyon yok naneşkerde iyi testleri güzel çıkmış kocişi sperm tetsi vericekmış
elson un da hormonları çok güzel çıkmış mutluydu sevinçliydi adeti bitiyomus
kociş gelsin oynascaz diyodu bu kadar işte aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
başlayadabilir başlamayadabilir :) benim ilk hamileliğimde 9 haftalıkken bile bi kere
bulanmamıştı midem :) ama bunda neler çektiim :CüvCüv:
offf çok yorucu sıkıcı bigün ohhh iyi burası varrr :)
sabredemedim 2 gun once idrar testi yaptim tabiki negatif cikti ama dun gece uyurken tam dönüyodum sag kasigimda sanci oldu uyandim hemen kesik gibi acidi of bilmiyorum
inanmıoyrum yaaa... :roflol: :roflol: :roflol:ay kızlar benim kociş akşam eve geliyo,, ee naaptın diyo, senin hatunlardan ne haber, yeni hamiş var mı diye soruyo artık!!!!
aştı adam kendini!!:roflol::roflol:
canım bende başladı bulantılar duymak istemiyom koku felan :sinifsinif:
çok tatlı severim ağzıma sürmüyom şuan hep tuz lu yiyorumm
benim arkadaşımda ilkinde hiç bişeyim yoktu diyor, ikincisinde olmadık herşeyi yaşamış...ilki kız ikincisi oğlan.. acabacinsiyetle alakası var mı ki??
hani aş erende yok içimizde.. ay bişiiye takamadım gitti...ilginç bişi arıyorum kocişi süründüreyim azcık ..
yuuk valla!
okuya okuya geliyodumm.yemeğe çıktım malum..
afferin kız dersine çok iyi çalışmışın..otur SIFIR... :roflol:
hani aş erende yok içimizde.. ay bişiiye takamadım gitti...ilginç bişi arıyorum kocişi süründüreyim azcık ..
yuuk valla!
okuya okuya geliyodumm.yemeğe çıktım malum..
afferin kız dersine çok iyi çalışmışın..otur SIFIR... :roflol:
son adetim ne zamandı senin?
Öyle bi zaman gelıyokı valla tuzlu bile yiyemıyosun :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
bakalım cinsiyeti ne öğrenelım o zaman sölerim kaydirigubbakcemile3 ama annem diyo
sana hamıleydım 5 haftalıkken bi başladı doğana kadar istifra ettim diyo ama yemek
yiyebılıyormus....erkek kardesıme hamıleyken hem hersey kokuyomus yiyemıyomus
hemde kusuyomus yanı mıde boş ama öğürüp duruyodum o daha kötü diyo :)
gecenblerde benım mıde nası bulanıyo ama e dah açım bişey yemedım öğürüyorm
kan bile geldi o derece çok fena oluyo şimdi yemek vakti koku gelıyo yemekhaneden
ofisten dışarı çıkamıyorum çıktıgım anda midem altsüt oluyo o kokudan :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
2 haftadır şeftali aşeriyooommm yoğun nektarlı şeftalı suyu içerek avuytuyorum kendımı
midem bulanmadıgı zamanlarda tabii bişey daha aşerdım gecen ama onu bulmak kolay
yedim rahatladım adını sölemıyım ipekin canı çekiyo
öyle takip ediyorum ben sessiz sessiz hepinizden haberim var aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
şerepsizz karı naptı dün?
kızlar cvs günümü almış eşim. aradı şimdi. 1 nisan da saat11de, genetik biopsimiz yapılacak, ay allahım sağlıklı olsun bebeğim ne olur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kızlar cvs günümü almış eşim. aradı şimdi. 1 nisan da saat11de, genetik biopsimiz yapılacak, ay allahım sağlıklı olsun bebeğim ne olur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canım benım sen neden genetık biopsi yaptırıyosunkı canımcım
insallah bisey cikmaz sagliklimi saglikli bebesini alirsin kucagina :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?