Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hani aş erende yok içimizde.. ay bişiiye takamadım gitti...ilginç bişi arıyorum kocişi süründüreyim azcık ..
yuuk valla!

ay hadi bakalım. bende reglden 1 hafta önce pembe bişii geldi ama... umarım aynısındandır!!!
bekliceksin azcık şekercim...sabret test zamanın gelsin..

sabredemedim 2 gun once idrar testi yaptim tabiki negatif cikti ama dun gece uyurken tam dönüyodum sag kasigimda sanci oldu uyandim hemen kesik gibi acidi of bilmiyorum

okuya okuya geliyodumm.yemeğe çıktım malum..
afferin kız dersine çok iyi çalışmışın..otur SIFIR... :roflol:

başlayadabilir başlamayadabilir :) benim ilk hamileliğimde 9 haftalıkken bile bi kere
bulanmamıştı midem :) ama bunda neler çektiim :CüvCüv:

benim arkadaşımda ilkinde hiç bişeyim yoktu diyor, ikincisinde olmadık herşeyi yaşamış...ilki kız ikincisi oğlan.. acabacinsiyetle alakası var mı ki??[/QUOTE]

yok canım benim yengemin üç kızı var üçündede yatak döşek yattı bulantıdan felan

canım bende başladı bulantılar duymak istemiyom koku felan :sinifsinif:
çok tatlı severim ağzıma sürmüyom şuan hep tuz lu yiyorumm

Öyle bi zaman gelıyokı valla tuzlu bile yiyemıyosun :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

benim arkadaşımda ilkinde hiç bişeyim yoktu diyor, ikincisinde olmadık herşeyi yaşamış...ilki kız ikincisi oğlan.. acabacinsiyetle alakası var mı ki??

bakalım cinsiyeti ne öğrenelım o zaman sölerim kaydirigubbakcemile3 ama annem diyo
sana hamıleydım 5 haftalıkken bi başladı doğana kadar istifra ettim diyo ama yemek
yiyebılıyormus....erkek kardesıme hamıleyken hem hersey kokuyomus yiyemıyomus
hemde kusuyomus yanı mıde boş ama öğürüp duruyodum o daha kötü diyo :)
gecenblerde benım mıde nası bulanıyo ama e dah açım bişey yemedım öğürüyorm
kan bile geldi o derece çok fena oluyo şimdi yemek vakti koku gelıyo yemekhaneden
ofisten dışarı çıkamıyorum çıktıgım anda midem altsüt oluyo o kokudan :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

hani aş erende yok içimizde.. ay bişiiye takamadım gitti...ilginç bişi arıyorum kocişi süründüreyim azcık ..
yuuk valla!

zaten hakkaten aşermek mevsiminde olmayan bişeyi canının istemesiymiş diğerleri sadace normal istek oluyomuş diyenlerin yalancısıyım
bende dün eşime dedimki dua et bana sakin geçiriyim aş felanda ermiyim diye
o dünden razı er diye nolcak gece mece alır gelriiz ii dedim sen istedinkaydirigubbakcemile3

yuuk valla!

2 haftadır şeftali aşeriyooommm yoğun nektarlı şeftalı suyu içerek avuytuyorum kendımı
midem bulanmadıgı zamanlarda tabii bişey daha aşerdım gecen ama onu bulmak kolay
yedim rahatladım adını sölemıyım ipekin canı çekiyo

okuya okuya geliyodumm.yemeğe çıktım malum..
afferin kız dersine çok iyi çalışmışın..otur SIFIR... :roflol:

öyle takip ediyorum ben sessiz sessiz hepinizden haberim var aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

benim annem ayılır bayılırmış...tansiyonu falan oynamış o derece yani..anlatırdı hep. şeytan kulağına kurşun!!!!! benzemeyeyim ona...

cinsiyetede az kaldı senin... ayyy kıyamam ne war göbüşte acaba??

kızlar cvs günümü almış eşim. aradı şimdi. 1 nisan da saat11de, genetik biopsimiz yapılacak, ay allahım sağlıklı olsun bebeğim ne olur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

şeftaliyi normalde de severdim ben.şimdi de zaten sulu şeyler yemek istiyorum sulu meyveler canım çekiyo.en çok portakal ve kivi yedik biz de....ama yaz yaklaştıkça insanın aklına geliyo koca yeşil sulu erikler,kirazlarrrrrrrr,offf ya..:bbo:

şerepsizz karı naptı dün?

yırtıcak o adi yine blörf yaptı terketti evi ama
aman 2 haftadır vadim yok bihterin eline kaldım hale bak yaaa :gitme:

kızlar cvs günümü almış eşim. aradı şimdi. 1 nisan da saat11de, genetik biopsimiz yapılacak, ay allahım sağlıklı olsun bebeğim ne olur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hadi hayırlısıııı :Saruboceq: :Saruboceq:

canım benım sen neden genetık biopsi yaptırıyosunkı canımcım

canım benım sen neden genetık biopsi yaptırıyosunkı canımcım

özel bi durum bu tatlım. tehlikelide hatta. ikimizde talasemi taşıyıcısıyız eşimle. sonuç olarak bebeğin %25 hasta olma olasışığı doğuyoorrr... umarım bişey olma bebeğime, ben çok alıştım ona...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…