yırtıcak o adi yine blörf yaptı terketti evi ama
aman 2 haftadır vadim yok bihterin eline kaldım hale bak yaaa :gitme:
ayy süperdi vallaha gece!!! ben bayılıyorum böyle alavere dalaverelere nedense. çok heyecanlandırıyo beni. kanım mı bozuk ne?
2 haftadır şeftali aşeriyooommm yoğun nektarlı şeftalı suyu içerek avuytuyorum kendımı
midem bulanmadıgı zamanlarda tabii bişey daha aşerdım gecen ama onu bulmak kolay
yedim rahatladım adını sölemıyım ipekin canı çekiyo
öyle takip ediyorum ben sessiz sessiz hepinizden haberim var aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ayy süperdi vallaha gece!!! ben bayılıyorum böyle alavere dalaverelere nedense. çok heyecanlandırıyo beni. kanım mı bozuk ne?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şeftaliyi normalde de severdim ben.şimdi de zaten sulu şeyler yemek istiyorum sulu meyveler canım çekiyo.en çok portakal ve kivi yedik biz de....ama yaz yaklaştıkça insanın aklına geliyo koca yeşil sulu erikler,kirazlarrrrrrrr,offf ya..:bbo:
gecen ayin 30 unda basladi 5 gun sürdu sonra 1 hafta sonra tekrar leke geldi bi kac gun canim
özel bi durum bu tatlım. tehlikelide hatta. ikimizde talasemi taşıyıcısıyız eşimle. sonuç olarak bebeğin %25 hasta olma olasışığı doğuyoorrr... umarım bişey olma bebeğime, ben çok alıştım ona...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kodum bozuk kodum :roflol:bayanssulusmilebayanssulusmile
zaten hakkaten aşermek mevsiminde olmayan bişeyi canının istemesiymiş diğerleri sadace normal istek oluyomuş diyenlerin yalancısıyım
bende dün eşime dedimki dua et bana sakin geçiriyim aş felanda ermiyim diye
o dünden razı er diye nolcak gece mece alır gelriiz ii dedim sen istedinkaydirigubbakcemile3
kızlar cvs günümü almış eşim. aradı şimdi. 1 nisan da saat11de, genetik biopsimiz yapılacak, ay allahım sağlıklı olsun bebeğim ne olur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
şeftaliyi normalde de severdim ben.şimdi de zaten sulu şeyler yemek istiyorum sulu meyveler canım çekiyo.en çok portakal ve kivi yedik biz de....ama yaz yaklaştıkça insanın aklına geliyo koca yeşil sulu erikler,kirazlarrrrrrrr,offf ya..:bbo:
akdeniz anemisi sanirim dime ???
özel bi durum bu tatlım. tehlikelide hatta. ikimizde talasemi taşıyıcısıyız eşimle. sonuç olarak bebeğin %25 hasta olma olasışığı doğuyoorrr... umarım bişey olma bebeğime, ben çok alıştım ona...
hadi inşallah olur canım be. az kalmış senin günün o zaman. bir-iki güne yine yap bi test o zaman.
hadi hayırlısıııı :Saruboceq: :Saruboceq:
kız sus canım çekiyoooocokacimcoook
adam aksiyon arıyo demekkı bişey aşerde macera yaşasın yazık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
genetik biopsi mi o ne ya nedne yapılıyo gebelıkle alakası var mı ?
ay evet ya bende sulu şeyleri çok severim kirazlar üzümler oh oh yaz gelsede yesekkk
bende en çok elma ve portakal yedim kivi midemı bulandırıyo yıyemedım bi türlü
adam aksiyon arıyo demekkı bişey aşerde macera yaşasın yazık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
genetik biopsi mi o ne ya nedne yapılıyo gebelıkle alakası var mı ?
canım doğum öncesi 3 şekilde bakılıyo bebeğe :
1-cvs kordon villus biopsisi en erken olanı bu (9. hafta-12.haftalarda)
2- amniosentes amnio sıvısından alınıyor yine aynı şekilde sadece sıvı bunda ve(14.- 16. hafta)
3-kordon sentez (en geç olanı bu 16.haftadan sonra)
ailede mongol luk vs. bişey warda biliniyorsa bu testler tarama testlerinden önce hatta kesin sonuçla ortaya çıkıyor.
ben en erken olanı seçtim. bebekten ayrılmak zor olucak ...
merhabalr kızlar
ben çok hastayım sabah acıle göturdu eşim benı okula da gıdemeedım tansıyonum baya düşmüştu buyuk 8 küçük 5 idimafoldumben dönup duruyodum ayakta duramıodum serum verdıler evde dınlenıorum bı bakayım neler yaptığınıza dedım .... bıraz önce de eşimın ark eve gelıp kan aldı benden kan testlerıne bakılacak bu arada bebişe de bakalım dedı dr belkı vardır ona gore ılaç verılır eger bşey çıkarsa snçlarda dıe ....ınş sonuçlarımda bşeycık çıkmaz ınş. göbüşümde de bebiş vardır .adetıme de 3-4 gun vardı ama hayırlısı
benim annem ayılır bayılırmış...tansiyonu falan oynamış o derece yani..anlatırdı hep. şeytan kulağına kurşun!!!!! benzemeyeyim ona...
cinsiyetede az kaldı senin... ayyy kıyamam ne war göbüşte acaba??
aynen canım bende bi okuyorum bi işlem yapıyorum..bazen masama müdür bey oturuyo..aklım çıkıyo okuyacak diye..düşünsene bi açıyo sayfayı kociş,çalışma,,bebiş..adetler,,tüneller,kaynnalar..diziler.ne ararsan var.. kafamçokkarıştı rezalet.. kaydirigubbakcemile3
merhabalr kızlar
ben çok hastayım sabah acıle göturdu eşim benı okula da gıdemeedım tansıyonum baya düşmüştu buyuk 8 küçük 5 idimafoldumben dönup duruyodum ayakta duramıodum serum verdıler evde dınlenıorum bı bakayım neler yaptığınıza dedım .... bıraz önce de eşimın ark eve gelıp kan aldı benden kan testlerıne bakılacak bu arada bebişe de bakalım dedı dr belkı vardır ona gore ılaç verılır eger bşey çıkarsa snçlarda dıe ....ınş sonuçlarımda bşeycık çıkmaz ınş. göbüşümde de bebiş vardır .adetıme de 3-4 gun vardı ama hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?