Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaydınnnnnnn Sizleri çok seviyorummmmmm Biliyormusunuz ? :) opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN CANIM
çok geçmiş olsun şimdi okudum Allah acil şifalar versin herşerde vardır bi hayır duanı eksik etme olurmu.
benimde dünkü testim negatif çıktı kızlar mide bulantılarımda üşütmedenmiş sanırım en azından ilaç alabileceğim için sevindim ne yapalım kısmet
ama inanki the fst seni duyunca hiç üzülmedim kendime sana üzülmekten canım ben daha yolun başındayım inş sen en kısa zamanda sağlığına kavuşursun bir sürü meleğin olur :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Canım çok teşekkür ederimm

günaydın herkese 3 gündür yoktum yine döktürmüşssünüz oku oku bitmedi yahu:)...öncelikle karasu arkadasım heyecanla bende senin müjdeli haberlerini bekliyodum...olmamış ama olsun sakın ümidini yitirme...Allah ne zaman nasip etmişse sağlıcakla o zaman bebeğini kucagına alırsın hiç merak etme...yürekten inanmak yeter...
benim de bu ay olmadı artık önümüzdeki aya bakıcaz...bu arada listeden çıkarabilirsiniz beni...bidahaki ay 17 ocakta adet olucam...bu ay çalışmalara devam bakalım...herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı..

canım yumurtlama sonrası devam etti akıntım ama reglime beş gün felan kurudu benimde regl geçince tekrar başladı ve hamileyim sositososito akıntı kesintisiz devam etmedi yani hatta bi ik gün kupkuruydu.

inş. isteyen herkes bu ay hamile haberini alır :Saruboceq:

cnm cevap için teşekkürler benimde yumurtlama gününde iki gün akıntım oldu şimdi tık yok maşallah inşallah hamileyimdir allah bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsina.s.

Canım çok teşekkür ederim napalım hayırlısı böyleymiş, idrar yollarımda iltihap çıktı, ilaç içiyorum şimdi, umarım bu ay kullandığım antibiyotik yumurta oluşumuna etki etmez, bu ay çalışmalara hız vermeyi düşünüyorum çünkü :kedi:
İnşallah hepimiz hamiş kalırız ocakta opuyorumnanaktan

amin canım.. sanada sağlıkla afiyetle bebişine kavuşmayı nasip etsin... :Saruboceq:

the_fts canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm haberini okuyunca, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun bitanem, ama bi doktorun demesiyle ameliyata karar verme bence, başka bi doktora daha git, belki ilaç tedavisiyle hallolabilecek bişeydir. Hepimiz senin için duacıyız tatlım, her zaman yanındayız bunu unutma olur mu, inşallah tez zamanda iyileşir meleğine kavuşursun :Saruboceq:

benim burda işyerimden bi arkadaşım doktora gitti.. bir problem olmadığını öğrendikten sonrada 1 ay boyunca her akşam ilişkiye girdi... ama her akşam.. :bbo: ve o ay hamile kaldı... :lepi:

benim burda işyerimden bi arkadaşım doktora gitti.. bir problem olmadığını öğrendikten sonrada 1 ay boyunca her akşam ilişkiye girdi... ama her akşam.. :bbo: ve o ay hamile kaldı... :lepi:

Oooooooooooooooooo süpermiş yaaa kaydirigubbakcemile3 ama benim kocişimin yüreği dayanmaz ona yahu akannehir
Her gün olmasa da bu ay çalışmalara 10. gün başlicam ve gün aşırı mutlaka çalışıcam, bu arada 10. güne kadar da kocişime cinsel perhiz uyguluyorum, evde köşe kapmaca oynuyoruz bugünlerde :kedi::kedi::kedi:

haha yok valla benimkide benimle köşe kapmaca oynuo... her akşam sapık gibi kovalıyorum onu... :jeyyar:

ınşallah canım ya...hepimiz çok istiyoruz bunu...
çok geçmiş olsun bu arada...bu ay düzenli bir şekilde çalışma yaparsak sonuç alacagımızı umut ediyorum...aslında 2010 da hamile olmak da güzel bişi ya dimii:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…