Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar günaydın.Uğrayamıyorum kaç gündür ama hep aklımdasınız tabelaya baktımda çok sevindim 4 olmuş hamişlerimiz.Ben bu aralar pek giremeyeceğim kızlar çok zor olsada sizlerden ayrılmak malum yılsonu geliyor işlerime ağırlık vermem lazım.Hepinizi öpüyorum ama ara ara kaçar gelir durumlarınızı kontrol ederim benim günümde yaklaştı fakat bu ay olması mucize benim için mümkün değil çünkü yumurtlama günlerinde kocişle aram bozuktu boş geçtim bende.Ama olumlu olumsuz mutlaka size sonucu bildiririm.

benimde 10-11 gün var :)) tarihlerimiz yakın ay işallah güzel haberler veririz ama günler geçmiyorki :))

günler hiç geçmıyor bana valla işteyım evde olsam daha da sıkılırım herhalde ınsallah yenı yıl bebeklerı olurlar yaaaaa

Slm Smart-Girl, canım ben güya 28 Aralığa kırmızıları beklerken, 18 Aralık'ta kahverengi pembe çok nadiren kırmızı lekelenme şeklinde ve çok az miktarda adet oldum :tomato:. 4-5 gün sürdü. ancak bu ay sadece 4-5 gün soğan kürü yapmıştm, pko sebebiyle, ondan mı neden bilmiorum:sinifsinif: .... Ama bildiğim bişe var, bugünden tezi yok 2 ay günaşırı bacakları dikeceğiz tavana:kedi:... biz de köşe kapmacaya başlayalım artık kocişlekaydirigubbakcemile3 aaa olmuo bööle her ay hüsran... bu da tutmazsa , artık tıbbi müdahalelere başvuracağız

( canım bu arada yeni adet tarihimi bilemiyorum gerçekten ... sen beni sadece Ocak ayına ekle , her hangi bir tarih yazmayalım, bakalım b sefer de bööle olsun .)

Son düzenleme:
ıyıyım canım bende çalışıyorum işte veeeee günüm gelsın dıye beklıyorum heyecanla ınsallah gelmıstır meleklerımız

inşallah canım yaa...bu ay bizden hayır yok bari sizlerde bişeyler olsun da sevinelim dimii... yerimseniben

inşallah canım yaa...bu ay bizden hayır yok bari sizlerde bişeyler olsun da sevinelim dimii... yerimseniben

sizden neden hayır yok canım ınsallah sızlerı sevındırebılırz canım ınsallah Allah ım en kısa zamanda ısteyen herkese nasıp etsın tatlım

belırtı falanda yok bende yıne hamıle degılım dıye düşünüyorum ama regl olana kadar beklıcem işte napalım

canım hemen belirti arama daha reglimize çok var yumurtlama haftamız yeni bitti sayılır..bak şimdiden başlamışsın stres yapmaya lmaz: hem herkeste belirti olacak diye bir kural da yok günler yaklaştıkça değişiklikleri paylaşırız ama ben hiç oralı değilim zaman çabuk geçsin istiyorum ama öyle belirtiye falan takılmıyorum sen de rahat ol tamam mı tatlım belki de gelmiştir bebeciklerimiz :1hug:

sizden neden hayır yok canım ınsallah sızlerı sevındırebılırz canım ınsallah Allah ım en kısa zamanda ısteyen herkese nasıp etsın tatlım

yani bu ay hayır yok..bidahaki aya inşallah:))
amin amin...Allahım hepimizi görüyor en kısa zamandada bebişlere kavusmak dileğiyle...

canım hemen belırtı aramıyorum aslında ama merak dıyorum çok gebelkı varmı dıye su günler geçsede ögrensek valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…