kızlar günaydın dedim amaaaaaaa :gitme:
iyiyim canım sağol sen nasılsın ? kaç günün kaldı :))
ıyıyım bende işteyım çalışıyorum tatlım daha 9 gün var canımya
nasılsın canım
benimde 10-11 gün var :)) tarihlerimiz yakın ay işallah güzel haberler veririz ama günler geçmiyorki :))
iyiyim canım saol sen nasılsın bakalım... zemuszemus
günler hiç geçmıyor bana valla işteyım evde olsam daha da sıkılırım herhalde ınsallah yenı yıl bebeklerı olurlar yaaaaa
ıyıyım canım bende çalışıyorum işte veeeee günüm gelsın dıye beklıyorum heyecanla ınsallah gelmıstır meleklerımız
işallah canımmm :Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım yaa...bu ay bizden hayır yok bari sizlerde bişeyler olsun da sevinelim dimii... yerimseniben
belırtı falanda yok bende yıne hamıle degılım dıye düşünüyorum ama regl olana kadar beklıcem işte napalım
sizden neden hayır yok canım ınsallah sızlerı sevındırebılırz canım ınsallah Allah ım en kısa zamanda ısteyen herkese nasıp etsın tatlım
yani bu ay hayır yok..bidahaki aya inşallah:))
amin amin...Allahım hepimizi görüyor en kısa zamandada bebişlere kavusmak dileğiyle...
aminn canım işallah hepimiz kavuşuruz :Saruboceq:
canım hemen belirti arama daha reglimize çok var yumurtlama haftamız yeni bitti sayılır..bak şimdiden başlamışsın stres yapmayalmaz: hem herkeste belirti olacak diye bir kural da yok günler yaklaştıkça değişiklikleri paylaşırız ama ben hiç oralı değilim zaman çabuk geçsin istiyorum ama öyle belirtiye falan takılmıyorum sen de rahat ol tamam mı tatlım belki de gelmiştir bebeciklerimiz :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?