Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar bugün son günümde henüz adet olmadım çok merak ediyorum yarın test yaptırıcam sabaha kadar olamazsam.Normaldede hiç gecikmezdi erken bile olurdum birde dün sabah başım döndü ve tansiyonum çok düşüktü nerdeyse hergünde miğde bulantısı var miğdemden tuhaf sesler geliyor akıntımda var ama diyorum belki içtiğim ilaçtan dolayıdır kafam baya karışık :)

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) ) :Saruboceq:
suozdek...............26 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) ) :Saruboceq:
captaninkarisi............28 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) ) :Saruboceq:

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

pitos............................1MART
gokcegokce...................1 MART
serap1991............................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
cns22......................5 MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
ıdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
?
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Son düzenleme:
Suuuuuuuuu.... Gelişmelerden haberdar et olurmu...

Merak ettim bilmiyorumkismile

sucum hiç ses soluk yok senden..gelmedi değilmi kırmızılar..güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum canımboshayallersmile..bizi cok bekletme canım:hulya:

Suuuuuuuuu.... Gelişmelerden haberdar et olurmu...

Merak ettim bilmiyorumkismile

sucum hiç ses soluk yok senden..gelmedi değilmi kırmızılar..güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum canımboshayallersmile..bizi cok bekletme canım:hulya:

Mızmızzz,suözdekkkk ve captanın karısııııı beklıyoruz haberlerııı.....

Ben de su yu merak edip baktım.Ama henüz sesi soluğu çıkmamış:uhm:

kızlar test yaptım maalesef negatif çıktı!! adette olmadım hala ama silik falan hiçbir şey çıkmadı bildiğiniz tek çizgi...biliyordum zaten hiç şaşırmadım !!

beni merak ettiğiniz için teşekkür ederim hepinize..

Son düzenleme:

ooyy kıyamam ben sana canım benım,kan testımı yaptın ıdrar mı kuzu? Yıne de ıcınde bısey kalmazdı kan testı yaptırsaydın canısı...

ooyy kıyamam ben sana canım benım,kan testımı yaptın ıdrar mı kuzu? Yıne de ıcınde bısey kalmazdı kan testı yaptırsaydın canısı...

idrar testi yaptım canım 3 gün geçti olsa zaten çıkar diye kan testine gerek görmedim

idrar testi yaptım canım 3 gün geçti olsa zaten çıkar diye kan testine gerek görmedim

Cok fazla tabıkı umutlandırmak ıstemem canısı ama ıdrarda cıkmayıpta hamıle oldugunu ogrenen cok kısı okudum...Kan da en azından kesın sonuc cıkması daha yuksek... Hayırlısı olsun cnm benım,ne zamandan berı beklıyorsunuz bebişi bılmıorum tatlım ama sen zaten hıssedersın kuzu...

evet canım ben de okumuştum ama hiç sanmam olsaydı mutlaka çıkardı sonuçta 3 gün gecikti..hiçbir şey de hissetmiyorum;yani yok biliyorum..boşuna düzenimi bozdum kafaya takmaktan neyse hayırlısı olsun işallah gelir reglim bir an önce..çok sağol canım ilgin için..

ben kırmızıları agırlamaya başladım bugün tam anlamıyla yarın hormon testi için kan vercem

su çooooooooooooooooook üzüldüm sölemiyordum ama çok umutluydum ben ya çok çok üzüldüm

haırlısı olsun napalım

su sanırım kocişinin yyanındasın ben kaçıom hastayım bütün gün yattım zaten
kayınvalidemler vardı bu gece biraz zorlandım ama bitti gittilerr sonunda hadi iyi gecelerrr

su sanırım kocişinin yyanındasın ben kaçıom hastayım bütün gün yattım zaten
kayınvalidemler vardı bu gece biraz zorlandım ama bitti gittilerr sonunda hadi iyi gecelerrr

tamam canım görüşürüz iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…