- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
Kızlar bende yarın kan testi yaptırmaya ğidiyorum inşallah pozitiftir
dilemma canım, yerleşme olabilir belki de ağrım falan da yok belirgin.progesteron normalin biraz üstünde çıkmıştı.tedirgin oldum.bi de hormonla uğraşmayım diye CADIARZU
Suuuuuuuuu.... Gelişmelerden haberdar et olurmu...
Merak ettim bilmiyorumkismile
sucum hiç ses soluk yok senden..gelmedi değilmi kırmızılar..güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum canımboshayallersmile..bizi cok bekletme canım:hulya:
Mızmızzz,suözdekkkk ve captanın karısııııı beklıyoruz haberlerııı.....
Ben de su yu merak edip baktım.Ama henüz sesi soluğu çıkmamış:uhm:
kızlar test yaptım maalesef negatif çıktı!! adette olmadım hala ama silik falan hiçbir şey çıkmadı bildiğiniz tek çizgi...biliyordum zaten hiç şaşırmadım !!
beni merak ettiğiniz için teşekkür ederim hepinize..
ooyy kıyamam ben sana canım benım,kan testımı yaptın ıdrar mı kuzu? Yıne de ıcınde bısey kalmazdı kan testı yaptırsaydın canısı...
idrar testi yaptım canım 3 gün geçti olsa zaten çıkar diye kan testine gerek görmedim
Cok fazla tabıkı umutlandırmak ıstemem canısı ama ıdrarda cıkmayıpta hamıle oldugunu ogrenen cok kısı okudum...Kan da en azından kesın sonuc cıkması daha yuksek... Hayırlısı olsun cnm benım,ne zamandan berı beklıyorsunuz bebişi bılmıorum tatlım ama sen zaten hıssedersın kuzu...
su test yaptınmı
ben kırmızıları agırlamaya başladım bugün tam anlamıyla yarın hormon testi için kan vercem
su çooooooooooooooooook üzüldüm sölemiyordum ama çok umutluydum ben ya çok çok üzüldüm
haırlısı olsun napalım
su sanırım kocişinin yyanındasın ben kaçıom hastayım bütün gün yattım zaten
kayınvalidemler vardı bu gece biraz zorlandım ama bitti gittilerr sonunda hadi iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?