Maşallah Allah bağışlasın. İkinci çocuk için,ideal yaş bence.Yani abi olmak için,yeni bir kardeş için
Ben de bir olsa 2 ,3 yıla ikinciyi yapacam.yapacam da ilki bir olsaklava:
ınsallah canım tatmanızı cok ısterım bu duyguyu..allah tez zanda kucagınıza almayı nasıp etsın öncelıkle gobusunuze tabııkı...
Amin canım benim inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Ben ufaktan ufaktan kaçayım.İyi geceler canımopuyorumnanaktan
kızlar test yaptım maalesef negatif çıktı!! adette olmadım hala ama silik falan hiçbir şey çıkmadı bildiğiniz tek çizgi...biliyordum zaten hiç şaşırmadım !!
beni merak ettiğiniz için teşekkür ederim hepinize..
Su'cum!Testi yapmışsın negatif çıkmış ; ama sonuçta regli düzenli olan birisin sen;yine de kırmıız kartı yiyene kadar umut vardır diye düşünüyorum.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun;üzülme sakın kırmızılar gelirse de... mafoldumben
slm kızlar
dunde tetst yaptım negatıf cıktı
adetımden hala ses yok
hayırlısı olsun su'cum kaç gün gecikti adeti yada neden gecikti acaba ?
bebiş yoksa kırmızılarda gelir inşallah canım :1hug:
günaydın kızlarrrrrr
selam aynı bende öyleyim biliyormusun bugün 4. günüm gecikmede..test negatif ve kasık ağrım falan da yok öyle bekliyorum Allah yardımcımız olsun ikimizinde bilmiyorumkismile
günaydın canımmmopuyorumnanaktan
su kan testi yaptırsana benim de idrarda çıkmamıştı ilk başta
of benım oncedende yanı ıkı ay oncesınde de bole gecıkmem olmustu fakat agrılarım varıd bunda hıc bır belırtı yok hıcccccccccccc
akıntım vardı oda gectı kumkuru
ne sırtım argıro ne karnım anlamadım kı sadece wc cıkmayınca asırı sıkıstırıo benı
kan testı ıcınde beklıyecem bıraz belkı bugun yarın gelır :hulya:
canım nasılsın gelen gıden yokmus daha
canım bugün yaptırcam senin ne zaman çıkmıştı idrarda?
aynen bende de göğüs sızısı dışında hiçbir şey yok şimdi regl olamamanın ne kötü birşey olduğunu daha iyi anladımherşeyin başı önce sağlık....
hiç iyi değilim canım( acaba kist falan mı var çok korkmaya başladım reglin tek bi belirtisi bile yok gelcek gibi de görünmüyor ama kendim yaptım iyi oldu bana alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?