Bu ay malesef yasak canımcım bilmiyorumkismile bidahaki adetin 3. günü gidicem, eğer doku tamamen kendini yenilemiş olursa bidahaki aya çalışmalara başlicaz inş. :Saruboceq:
günaydın canım.maşallah size.benim moralim çok bozuk bu hafta gözlerim ağlamaktan acıyor.eşim cumaya kadar şehir dışında eğitime gidiyor bugün.ya hic böyle olmamıştım kendimi o kadar kötü hissettim ki bi de hafta sonu çok küçük tartıştık aslında huysuzluğum yalnız kalışımdan galiba,o da tüm pazar ders çalıştı ben temizlik falan yaptım.doğru düzgün oturamadık bile yani.oynaşamadık bile ayşe.ay kendimi çok kötü hissediyorum yardım edin bana.
yaptım canım negatif bilmiyorumkismile
bilmiyorumki canım herşey olabilir bakalım hayırlısı,çok sağol :1hug:
maşallah canımm Allah nazarlardan korusunopuyorumnanaktan
Canlarım hepinize çok çok teşekkür ederim, beni merak etmişsiniz, geçmişi okudum çok duygulandım valla :kedi: Hepinize tek tek teşekkür etmek isterdim ama malum okulun dandik neti buna izin vermiyo
Kontes adındaki yeni kullanıcımız anlatmamı istemiş anlatayım bari laelaelaelaelae laelaelaelaelae
Rahim filminde çok ama çok canım acıdı, hatta ağladım, çünkü biliyosunuz anesstesi istememiştim çok pahalı oluyo diye, ama benim okadar canımın acımasının nedeni tüplerimden birinde tıkanıklık olmasıymış, ama basınçla ilaç verince o da açılmış çok şükür :Saruboceq: ama neticede ne kadar acırsa acısın iki dakikalık bişey yani, geçiyo gidiyo, işlem bittiğinde unutup gidiyosun işte yerimseniben
Yakmaya gelince, yakma işleminden 15 dak. önce kalçadan ağrı kesici bi iğne vurdular, o yüzden hiç acımadı, hatta iğne yakmadan daha çok acıttı diyebilirim, ağrı kesici iğneleri bilirsiniz, acayip yakıyo bilmiyorumkismile
İşte böyle, geçti gitti çok şükür bayanssulusmile şimdi arada bir kasık sancılarım oluyo ama dayanılmicak gibi değil, 1 ay sabredicez artık boshayallersmile
Bu arada benim prolaktin yine 42 ye fırlamış, iki kutu dostinex verdi, bir ay boyunca onu da içecem, Nisan'a bomba gibi giricem inş. zemuszemus zemuszemus zemuszemus
evet canımcım ben de öyle yapıcam işallah yoktur kötü birşey çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
ayy canım benim evet bugün kısmetse yaptırıcam işallah sadece stresten gecikmiştir :Saruboceq: hemen gidicem doktora zaten sonra da ..çok sağol canım benimopuyorumnanaktan
artık tünelsiz olurkaydirigubbakcemile3
sen yokken geyiğini baya bi yaptık bu tünel tünelsiz olayınınkaydirigubbakcemile3
ah ablacım üüzlme biliyosun hassas zamanların insan üzülüyo gereksiz yerede olsa
ağlıyo...aynısı haftasonu bende taktım eşiem hiçbişey yokken kzıdım küstüm ağladım o
da bana küstü sonra barıştık ama şu aralar hassasız..bide başladım ben çirkinleştiimm
ya beni sevmezzsen ya bıkarsan mız mız oldum ben falan
kız mı istiyosun erkek mi istediğin olmazsa sevmez mısın bebeğimizi diye saçmaladım resmen
saçmaladım eşimin hiç öyle bi takıntısı olmamasına rağmen ama işte ama yaptım
ahh hormonlaar...üzülme ablacım gelsin eşin inşallah biçok oynaşırsınız moralini yüksek
tut prenses de üzülür yoksa biz seviyoruz seni eşin seviyo bebişin seviyoo mucukk opuyorumnanaktan
hayırlsıı canım inşallah :)
karasucum oh geçti gitti çok şükür Allah dermansız dert vermesin :) nisana da
evet bombaa gibi giriceksin inşallah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ne demek canım benimmm :1hug: haftasonları giremesek de benim aklım hep burda...heinizi çok merak ediyorum ve çok seviyorum be sizleri opuyorumnanaktan
bu arada dün itibariyle çalışmalara başladık biz aklinialirimsmile
ne demek canım benimmm :1hug: haftasonları giremesek de benim aklım hep burda...heinizi çok merak ediyorum ve çok seviyorum be sizleri opuyorumnanaktan
bu arada dün itibariyle çalışmalara başladık biz aklinialirimsmile
ipekçim seninde yazdıklarını okudum lütfen üzülme ve eşler arasında olur bazen böyle şeyler önemli olan birbirinize olan sevgi ve saygınız..gelicek nasılsa geri birazcık sabret canım benim.biz burdayız bak yalnız değilsin... :1hug:
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hadi kıs inşallah kanda gösterir kendini meleğin boshayallersmile :1hug:
Gördüm gördüm kaydirigubbakcemile3 e hallediyoruz işte bi şekilde :kedi: tünelli tünelsiz, kocişin işi görülsün yeterki :kedi: ayağı alışsin dimi ama :roflol: :roflol: :roflol:
şimdi olayı anlayabilmen için cinsel hayatım hakkında kısa bi bigi vereyim sizekaydirigubbakcemile3
hamilelikten önce normaldi herşey.sonra hafta içi ben bi kaç kere gece banyo yapıp sabah hasta olunca kış olmasından hafta içini kaldırdım.çünkü malum ilaç da alamıyoruz bebişe bişey olur diye.neyse bu alışkanlık yarattı sorun yok.pazar günleri huyumdur benim önemli bişey olmazsa çıkmam evden dinlenirim.o yüzen bütün işlerimi ctsi hallederim.ve ctsi bi tek oynaşıyoruz.ve ilerleyen zamanlarda göreceksin bebek büyüdüğü zaman istek kalmıyor o konuda.ya da bende öyle oldu bilmiyorum açıkca zevk olayı olmuyor hormon lanetinden doladyı sanırım.ama düşüncemi biliyorsun son ana kadar en azından gidebildiğim yere kadar devam edicem bi çeşit bağ gibi geliyor bana hep.tabii ona hissettirmiyorum isteksiz olduğumu motivasyonu düşmesin diye.cuma gecesi bi ton misafir vardı 1 de yattım sabah 8 de uyandık dr ye gıdecektik şeker yüklemesi için,ve çok koştur koştur yaptık alış veriş falan filan.akşam eve gelince dökülüyordum.bi de hamilelikten beri hiç ilk hareketi ben yapmadım nedense kendimi ağırdan mı satıyorum nekaydirigubbakcemile3.neyse acunun programını izledik ben uyumuşum o esnada tabii.ama yüzümü yıka vs derken açıldım.yatağa girdik benimkinin dediğine bak sen:banyo yapmayı hiç gözüm yemiyo sabah.terbiyesizzzzz ben kaç aydır isteksizim o gün de zaten uykusuzluktan ölüyorum.neyse anacım,şimdi hamişlikten dolayı ben çirkinleştim 12 kilo aldım.saçımı başımı boyatamıyorum paspallaştım,kendime eskisi gibi güvenim yok.acaba eşim de mi beğenmiyo beni kilolarımdan dolayı.çünkü haftaya kadar 15 gün olacak oynaşmayalı.
bence git kontes
yaptım canım negatif bilmiyorumkismile
bilmiyorumki canım herşey olabilir bakalım hayırlısı,çok sağol :1hug:
maşallah canımm Allah nazarlardan korusunopuyorumnanaktan
canım progestan kullanıyor muydun sen ? bi görün ne olacağı belli olmaz
canım doktor belki en başta progestana ihtiyaç duymadı ama kanaman oldugunu
duyunca verecektir hemen...önlemi alınmalı canım ihmal etme
bebeiş büyüdü bulantılarda başladı dimi aahh ahhh
ben bi de gribim şu an neler çekiyorum bi bilsenn :gitme:
Canlarım hepinize çok çok teşekkür ederim, beni merak etmişsiniz, geçmişi okudum çok duygulandım valla :kedi: Hepinize tek tek teşekkür etmek isterdim ama malum okulun dandik neti buna izin vermiyo
Kontes adındaki yeni kullanıcımız anlatmamı istemiş anlatayım bari laelaelaelaelae laelaelaelaelae
Rahim filminde çok ama çok canım acıdı, hatta ağladım, çünkü biliyosunuz anesstesi istememiştim çok pahalı oluyo diye, ama benim okadar canımın acımasının nedeni tüplerimden birinde tıkanıklık olmasıymış, ama basınçla ilaç verince o da açılmış çok şükür :Saruboceq: ama neticede ne kadar acırsa acısın iki dakikalık bişey yani, geçiyo gidiyo, işlem bittiğinde unutup gidiyosun işte yerimseniben
Yakmaya gelince, yakma işleminden 15 dak. önce kalçadan ağrı kesici bi iğne vurdular, o yüzden hiç acımadı, hatta iğne yakmadan daha çok acıttı diyebilirim, ağrı kesici iğneleri bilirsiniz, acayip yakıyo bilmiyorumkismile
İşte böyle, geçti gitti çok şükür bayanssulusmile şimdi arada bir kasık sancılarım oluyo ama dayanılmicak gibi değil, 1 ay sabredicez artık boshayallersmile
Bu arada benim prolaktin yine 42 ye fırlamış, iki kutu dostinex verdi, bir ay boyunca onu da içecem, Nisan'a bomba gibi giricem inş. zemuszemus zemuszemus zemuszemus
karasuuuuuklava: klava: klava:
tatlım çok sevindim çok konuştuk seni burda canının acıyacağını felan düşündük allahtan acıtmamışlar buda bitti gitti şimdi sahalara geri dönme zamanı hemen toparla kendini :1hug:
neşeli olmanada çok sevindim
kan testi yaptıracakmısın
ay inş olur göbişler atarız burdaaaakaydirigubbakcemile2
aman ipektoşum takıldığın şeye bak, eminim kociş haftaya döndüğünde pestilini çıkaracak bak görürsün ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
merhaba canım nasılsın
Merhaba kızlar!!!!
merhaba canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?