Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Bu ay malesef yasak canımcım bilmiyorumkismile bidahaki adetin 3. günü gidicem, eğer doku tamamen kendini yenilemiş olursa bidahaki aya çalışmalara başlicaz inş. :Saruboceq:

artık tünelsiz olurkaydirigubbakcemile3
sen yokken geyiğini baya bi yaptık bu tünel tünelsiz olayınınkaydirigubbakcemile3

ah ablacım üüzlme biliyosun hassas zamanların insan üzülüyo gereksiz yerede olsa
ağlıyo...aynısı haftasonu bende taktım eşiem hiçbişey yokken kzıdım küstüm ağladım o
da bana küstü sonra barıştık ama şu aralar hassasız..bide başladım ben çirkinleştiimm
ya beni sevmezzsen ya bıkarsan mız mız oldum ben falan
kız mı istiyosun erkek mi istediğin olmazsa sevmez mısın bebeğimizi diye saçmaladım resmen
saçmaladım eşimin hiç öyle bi takıntısı olmamasına rağmen ama işte ama yaptım
ahh hormonlaar...üzülme ablacım gelsin eşin inşallah biçok oynaşırsınız moralini yüksek
tut prenses de üzülür yoksa biz seviyoruz seni eşin seviyo bebişin seviyoo mucukk opuyorumnanaktan

yaptım canım negatif bilmiyorumkismile

bilmiyorumki canım herşey olabilir bakalım hayırlısı,çok sağol :1hug:

maşallah canımm Allah nazarlardan korusun opuyorumnanaktan

hayırlsıı canım inşallah :)

karasucum oh geçti gitti çok şükür Allah dermansız dert vermesin :) nisana da
evet bombaa gibi giriceksin inşallah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay süper olmuş valla..tüpünde açılmış oldu bu arada.ayy hemen pimpiriklendim..benimde kapalı olabilirmiki... bilmiyorumkismile
canım karasucum geçmiş olsun bu arada..herşey yolunda gitmiş..çook merak ettik seni... :1hug:

ne demek canım benimmm :1hug: haftasonları giremesek de benim aklım hep burda...heinizi çok merak ediyorum ve çok seviyorum be sizleri opuyorumnanaktan

bu arada dün itibariyle çalışmalara başladık biz aklinialirimsmile

ipekçim seninde yazdıklarını okudum lütfen üzülme ve eşler arasında olur bazen böyle şeyler önemli olan birbirinize olan sevgi ve saygınız..gelicek nasılsa geri birazcık sabret canım benim.biz burdayız bak yalnız değilsin... :1hug:

artık tünelsiz olurkaydirigubbakcemile3
sen yokken geyiğini baya bi yaptık bu tünel tünelsiz olayınınkaydirigubbakcemile3

Gördüm gördüm kaydirigubbakcemile3 e hallediyoruz işte bi şekilde :kedi: tünelli tünelsiz, kocişin işi görülsün yeterki :kedi: ayağı alışsin dimi ama :roflol: :roflol: :roflol:

şimdi olayı anlayabilmen için cinsel hayatım hakkında kısa bi bigi vereyim sizekaydirigubbakcemile3
hamilelikten önce normaldi herşey.sonra hafta içi ben bi kaç kere gece banyo yapıp sabah hasta olunca kış olmasından hafta içini kaldırdım.çünkü malum ilaç da alamıyoruz bebişe bişey olur diye.neyse bu alışkanlık yarattı sorun yok.pazar günleri huyumdur benim önemli bişey olmazsa çıkmam evden dinlenirim.o yüzen bütün işlerimi ctsi hallederim.ve ctsi bi tek oynaşıyoruz.ve ilerleyen zamanlarda göreceksin bebek büyüdüğü zaman istek kalmıyor o konuda.ya da bende öyle oldu bilmiyorum açıkca zevk olayı olmuyor hormon lanetinden doladyı sanırım.ama düşüncemi biliyorsun son ana kadar en azından gidebildiğim yere kadar devam edicem bi çeşit bağ gibi geliyor bana hep.tabii ona hissettirmiyorum isteksiz olduğumu motivasyonu düşmesin diye.cuma gecesi bi ton misafir vardı 1 de yattım sabah 8 de uyandık dr ye gıdecektik şeker yüklemesi için,ve çok koştur koştur yaptık alış veriş falan filan.akşam eve gelince dökülüyordum.bi de hamilelikten beri hiç ilk hareketi ben yapmadım nedense kendimi ağırdan mı satıyorum nekaydirigubbakcemile3.neyse acunun programını izledik ben uyumuşum o esnada tabii.ama yüzümü yıka vs derken açıldım.yatağa girdik benimkinin dediğine bak sen:banyo yapmayı hiç gözüm yemiyo sabah.terbiyesizzzzz ben kaç aydır isteksizim o gün de zaten uykusuzluktan ölüyorum.neyse anacım,şimdi hamişlikten dolayı ben çirkinleştim 12 kilo aldım.saçımı başımı boyatamıyorum paspallaştım,kendime eskisi gibi güvenim yok.acaba eşim de mi beğenmiyo beni kilolarımdan dolayı.çünkü haftaya kadar 15 gün olacak oynaşmayalı.

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hadi kıs inşallah kanda gösterir kendini meleğin boshayallersmile :1hug:

canımsınnn opuyorumnanaktan

hadi bakalım çok çalış bu ay güzel haberlerini alalım işallah canımcım

saol canım.zaten sizinle konuşmak için bugün sabırsızlandım.çok ihtiyacım vardı.

Gördüm gördüm kaydirigubbakcemile3 e hallediyoruz işte bi şekilde :kedi: tünelli tünelsiz, kocişin işi görülsün yeterki :kedi: ayağı alışsin dimi ama :roflol: :roflol: :roflol:

ayy sen benim ayşeye yazdığım msj okuyup konunun uzmanı olarak görüş bildirsene bi.

aman ipektoşum takıldığın şeye bak, eminim kociş haftaya döndüğünde pestilini çıkaracak bak görürsün ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

bence git kontes

bugün bi gideyim o zaman

yaptım canım negatif bilmiyorumkismile

bilmiyorumki canım herşey olabilir bakalım hayırlısı,çok sağol :1hug:

maşallah canımm Allah nazarlardan korusun opuyorumnanaktan

kan testi yaptıracakmısın
ay inş olur göbişler atarız burdaaaakaydirigubbakcemile2

evet canım ilk defa bugün çıkardım ya iğrençççç
iki gündür burundan nefes alamıyorum bi sprey kullanıyordum oda yasakmış bana onuda kullanamayınca kaldım nefessiz uyku yok bişe yok çok zorduya anlayabiliyorum seni tatlım
ben bugün bi gideyimmm

karasuuuuuklava:klava:klava:
tatlım çok sevindim çok konuştuk seni burda canının acıyacağını felan düşündük allahtan acıtmamışlar buda bitti gitti şimdi sahalara geri dönme zamanı hemen toparla kendini :1hug:
neşeli olmanada çok sevindim

Özledim kıss valla boshayallersmile sizsiz günler geçmiyo valla :1hug: :1hug: :1hug:

aman ipektoşum takıldığın şeye bak, eminim kociş haftaya döndüğünde pestilini çıkaracak bak görürsün ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

gerçekten bu kadar basit mi?ben neden bu kadar duygusallaştım o zaman.evliliğim çatırdıyor mu diye düşünüyordum ben demafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…