ay_she+, ELSON+, kontes26+, naneseker+, suozdek+, zehsel
Günaydın kepeleklerim opuyorumnanaktan
ay_she+, ELSON+, kontes26+, naneseker+, suozdek+, zehsel
Günaydın kepeleklerim opuyorumnanaktan
hakkımızda hayırlısı artık arkadasım dun cok strslıyımdım test yaparken hayırlısı hayırlısı dedım
cıkmıyorsada hayırlısı buymus dıyoruz
beklemekden baska caremız yok stresnden gelmıyodur kesıneyvahedigeldismile
canım benım hemen kötü düşünme ama kan testı yaptır yoksa hemen doktora gıt beklemeden tamam mı canım:teselli:
benim altıncı gün silik şekilde çıkmıştı idrarda su ama dördüncü günde kanda şüpheli şeklinde vardı
günaydın fıstıklar nasılsınız
yaa bilmem ki olabilir mi,benim de bugün 4. günüm kan testi yaptırcam orda belli olur..ama geç döllenme olacağını sanmam çünkü hesaplarıma göre eğer olduysa döllenmenin üstünden baya geçti yani varsa çıkması gerekirdi(
karasuuuuuuuuuuu naber canım..ay sırf senin için cepten girdim topike..yoktun...nasılsın....
arkadaşlarr hepinize günaydınn.benide eklesenize listeye suu..ama rica etsem eklerken besmele çekermisin..hayırlısıyla inş elifimize bir bebek dermisin...24 mart yazabilirsin..21inde oldum bu ay ama malum şubat 2-3 gün yedi...
suuuuu dıger yerede gel canımmmmm
günaydın canım ıyıyım sen nasılsın:1hug:
günaydın herkeseee
pekde ii sayılmam bulantım vardı kaç gündür şimdide tuvaletle büro arasında mekik dokumaya başladım:sinifsinif:
günaydın canım
günaydın herkeseee
pekde ii sayılmam bulantım vardı kaç gündür şimdide tuvaletle büro arasında mekik dokumaya başladım:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?