• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
suozdekkk ve diğer tüm arkadaşlarım nasıllar??bugün idrar testini dayanamdım ve yaptım sadece tek bir çizgi negatif çıktı kızlar siz sakın adetiniz geçmeden yapmayın çok morelim bozuldu bugün hiç konuşmadım adet tarihim 5 mart acaba erkenmi yaptım ama 4 gün kalmıştı kızlar ya siz hmn yapıpta sinirlerinizi bozmyın ebnden tavsiye...ya of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sağol canım iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma..keşke yapmasaydın canım gecikmesini bekle yoksa iyice kafaya takıyoruz geleceği varsa da gelmiyor..aynen ben de olduğu gibi..ya da kan testi yaptır kesin sonucu alırsın..umarım hamilesindir a.s.

Canım...Bence yarını bekle kan tahlili için.Lekelenme olduysa reglin yarın gelebilir çünkü;hani boşuboşuna gitmiş olma diye söylüyırum.Ama zaten hamişsen yarın reglin de gelmez;gönül rahatlığıyla gidersin tahlile...

Yine de sen bilirsin tabi...

sağol cnm yaptırdım bile zaten biliyordum ama kafam rahatlasın istedim ve rahatladım sonuç negatif..

Arkadaslar lısteden butterfly45 arkadasımızın ısmını sıldım malesef bebegını düşürdü çok üzgünüz çok kelımelerle anlatmayacagım durumu Allah sabır versın ve Allah ım kımseye yasatmasın amın

ya canım inanmıyorum nasıl üzüldüm anlatamam :gitme: canım benim ya Allah ona sabırlar versin gerçekten çok zor bi durum insan ne diyeceğini bilemiyor :( Allah yardımcıları olsun bidaha böyle üzüntüler yaşatmasın işallah :teselli:

Arkadaslar lısteden butterfly45 arkadasımızın ısmını sıldım malesef bebegını düşürdü çok üzgünüz çok kelımelerle anlatmayacagım durumu Allah sabır versın ve Allah ım kımseye yasatmasın amın

ayyy kıyamam...tüylerim diken diken oldu canım. allah sabır versin. mafoldumben

aysulay26, hatice_48, pembedana, suozdek+

iyi geceler kızlar,
bu ne ya, bu kadar kötü haber üst üste mi olur,
su'cum üzülme belki şimdi kafan rahatlar ve reglin gelir bir an önce, (tabi ki çok saçma biliyorum ama)
butter'cığıma çok üzüldüm, ama hayırlısı buymuş demek ki, vardır bir bildiği rabbimizin....

aysulay26, hatice_48, pembedana, suozdek+

iyi geceler kızlar,
bu ne ya, bu kadar kötü haber üst üste mi olur,
su'cum üzülme belki şimdi kafan rahatlar ve reglin gelir bir an önce, (tabi ki çok saçma biliyorum ama)
butter'cığıma çok üzüldüm, ama hayırlısı buymuş demek ki, vardır bir bildiği rabbimizin....

iyi geceler canım..opuyorumnanaktan
hoşgeldinnnn

iyi geceler canım evet ben de bekliyorum bir an önce gelsin diye ama inadına gelmiyor offff....

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
captaninkarisi........28 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pitos............................1MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................1 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

serap1991............................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
cns22...............................5 MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
?
Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

iyi geceler canım..opuyorumnanaktan
hoşgeldinnnn

hoşbulduk diyemeyeceğim haticecim, gerçekten üzüldüm bu akşam, ama ne yapalım allah başka keder vermesin diyelim, eşlerimiz sağlıklı olsun biz sağlıklı olalım gerisi boş, elbette ki bebişlerimiz gelse herşey çok farklı olurdu, ama dua etmekten başka yapabileceğimiz hiç bir şey yok,
geçen gün birilerinden duydum kadın 53 yaşında ve hamileymiş inanamıyorum ya.....

eh işte iç güveyinden hallice derler ya,
ama ben o kadar bile değilim vallahi mafoldumbenmafoldumben

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
captaninkarisi........28 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pitos............................1MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................1 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

serap1991............................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
cns22...............................5 MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
ıdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
?
Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Son düzenleme:
Su cummm ,Test yaptırmışsın,negatifmiş.Olsun görüyorum ki rahatlamışsın. Belirsizlik mahveder insanı bilirim. Bir an önce adet olursun inşallah ta sıkıntın sonlanır canım.
Benzer şeyleri ben de bir süre önce yaşadım.3,4 gün gecikince hastaneye test için gittim.Ücret fazla geldi o an,bir de çok konduramadım hamileliği kendime ondan sanırım; yaptırmadan eve döndün.Bir iki gün sonra da adet oldumkafamçokkarıştı

Su cummm ,Test yaptırmışsın,negatifmiş.Olsun görüyorum ki rahatlamışsın. Belirsizlik mahveder insanı bilirim. Bir an önce adet olursun inşallah ta sıkıntın sonlanır canım.
Benzer şeyleri ben de bir süre önce yaşadım.3,4 gün gecikince hastaneye test için gittim.Ücret fazla geldi o an,bir de çok konduramadım hamileliği kendime ondan sanırım; yaptırmadan eve döndün.Bir iki gün sonra da adet oldumkafamçokkarıştı

evet canım kafam rahatladı ama bir de reglim gelirse çok daha iyi olcak..işallah daha fazla gecikmez..çok sağol canımcım opuyorumnanaktan

ben gidiyorum herkese iyi geceler opuyorumnanaktan

Ayyyy çok üzüldüm yaaaaa :gitme: bugün kötü bi haberle başladı benim için ,hiç iyi olmadı bu :gitme: kendi düşüğümü hatırladım, gerçekten çok zor, Allah yardımcısı olsun arkadaşımın,
Ama bi yandan da ben kendim için en azından erken bi düşük oldu, aylar sonra, hamileliğe fazlasıyla adapte olmuşken düşseydi daha çok üzülürdüm diye şükretmiştim :sinifsinif: butterimiz için de böylesi hayırlıymış demek ki, inşallah en kısa zamanda toparlanıp döner aramıza, yepyeni umutlarla :Saruboceq:

Son düzenleme:
Back
X