suozdekkk ve diğer tüm arkadaşlarım nasıllar??bugün idrar testini dayanamdım ve yaptım sadece tek bir çizgi negatif çıktı kızlar siz sakın adetiniz geçmeden yapmayın çok morelim bozuldu bugün hiç konuşmadım adet tarihim 5 mart acaba erkenmi yaptım ama 4 gün kalmıştı kızlar ya siz hmn yapıpta sinirlerinizi bozmyın ebnden tavsiye...ya of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma..keşke yapmasaydın canım gecikmesini bekle yoksa iyice kafaya takıyoruz geleceği varsa da gelmiyor..aynen ben de olduğu gibi..ya da kan testi yaptır kesin sonucu alırsın..umarım hamilesindir a.s.
Canım...Bence yarını bekle kan tahlili için.Lekelenme olduysa reglin yarın gelebilir çünkü;hani boşuboşuna gitmiş olma diye söylüyırum.Ama zaten hamişsen yarın reglin de gelmez;gönül rahatlığıyla gidersin tahlile...
Yine de sen bilirsin tabi...
sağol cnm yaptırdım bile zaten biliyordum ama kafam rahatlasın istedim ve rahatladım sonuç negatif..
Arkadaslar lısteden butterfly45 arkadasımızın ısmını sıldım malesef bebegını düşürdü çok üzgünüz çok kelımelerle anlatmayacagım durumu Allah sabır versın ve Allah ım kımseye yasatmasın amın
ya canım inanmıyorum nasıl üzüldüm anlatamam :gitme: canım benim ya Allah ona sabırlar versin gerçekten çok zor bi durum insan ne diyeceğini bilemiyor