AYY EVET YAAyok anacım bu beni aşar.geçende de göndermiştin bunu yapamam ben ilk etapta.hani şu içine ceviz koyup şerbetlediğin basit olandan bahsettim ben.dün yine biri bişey getirmiş,3 tabak oldu yine evde.ne halt yesem de ne koysam diye düşüyorum tabaklara.hatunlar çalışmıyo yapıyo güzel güzel tatlıları,hele biri var onun tabağı aşure ayından beri bende 2 ay falan oluyo galiba.önemli biri eşimin müdürünün eşi herşey veremiyosun,yaptım bi iki güzel bişey evde yoklardı falan.o zaman bu zaman tabak bende.var mı bildiğin basit leziz tatlı,değişik yemek de olur.
kızlar yine kan gelmiş bendeeee
Arkadaslar lısteden butterfly45 arkadasımızın ısmını sıldım malesef bebegını düşürdü çok üzgünüz çok kelımelerle anlatmayacagım durumu Allah sabır versın ve Allah ım kımseye yasatmasın amın
ben gidiyorum dua edin bana inş bişe olmaz
ben gidiyorum dua edin bana inş bişe olmaz
yok anacım bu beni aşar.geçende de göndermiştin bunu yapamam ben ilk etapta.hani şu içine ceviz koyup şerbetlediğin basit olandan bahsettim ben.dün yine biri bişey getirmiş,3 tabak oldu yine evde.ne halt yesem de ne koysam diye düşüyorum tabaklara.hatunlar çalışmıyo yapıyo güzel güzel tatlıları,hele biri var onun tabağı aşure ayından beri bende 2 ay falan oluyo galiba.önemli biri eşimin müdürünün eşi herşey veremiyosun,yaptım bi iki güzel bişey evde yoklardı falan.o zaman bu zaman tabak bende.var mı bildiğin basit leziz tatlı,değişik yemek de olur.
evet canım ben normalde grıp olunca hıc rapor almazdım ama bu yıl ılk defa 3 gun rapor aldım evde dınlendım sen de canının kıymetını bılceksın..bu donem bıraz daha bencıl olmamız lazım..bız ıyı olunca onlar da ıyı oluyor cunku...ben de sen gıbı haldur huldur ıs yapıyom ,yataktan hızlı kalkıyom comelıyuom falan...ama bı gun baktım karnım hafıf agrıyo ıs sonrası...artık dıkkat edıyom..canım ısterse ıs yapıyom...9 ay dı mı bu bosver dınlen bıraz...bu arada lımon yemek kanı sulandırıyormus dogal olarak pıhtılaşmayı azaltıyo yanı dusuk rıskını azaltıyo dıyolar..bence ara ara ye ...hem de vıtamın..
kızlar yine kan gelmiş bendeeee
kızlar ben geldim...nevar ne yokkk???
AYY EVET YAA
BANADA OLUYO O..getiriyolar..mecbur sende dolu vercen tabağı..geçen uğraşamadım..dedim eşime al kuru pasta..koydum verdim..bilmiyorumkismile
günaydın tatlım benim şenay nasılsın ne zamandır görüşemiyoruzz
bizimkiler de hep eşimin iş arkadaşları.o yüzden anlıyosun işte dikkat etmek gerekiyo falan filan.değişik bişeyler lazım.her hafta bişey geliyo ben de onların sayesinde tatlı yapıyorum evde.
ayşecim tatlı cok mükemmell gözüküyo ellerine sağlık. nerden gircez senin siteye adresi nedir. verirsen sevinirim.
Merhaba millet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?