kızlar bu arada hamilelikte sıcak yıkanmak ve uzun süre banyoda kalmak ta düşüğe sebep olablymş
ay allah korusun sıcak suyu çok sewerim ben... kırmızı kırmızı çıkarım banyodan...
ben de oleyım cnım duydum bunu artık 5-10 dk dan fazla kalmıyorum..rahım kaslarını gevsetıyormus zannedersen hanı hamılelıkte hamamı da onermıyolar ya...
Ben de gideyim.Hoş farkıma bile varmadınız yani:a015:
hoşçakal bak ben vardım....:gitme:
Sağol meslektaşım.
pembe canımmmmmsen kaç haftalıkken görmüştün bebişin kesesını karından ultrasonla
4+5 di canım...vajinal bakıyolar ama...yoksa gözükmesss
ben gıttıgımde 5+1 olucak ınsallah canımcım bakalım karından gözükücekmı bebiş
ikinci gittiğimde kalp atışları için, 6+6 ydım. yine vajinal baktı dr. eğer göremezsen üzülme diye söylüyorum. çok fark ediyo ikisinin değerleri bile. aslında vajinal isteyebilirsin ilkini...
canımcım zaten özele gıdıyorum mauynanesıne üstten göremezse allatn bakar sanırım hayırlısı artık
canımcım zaten özele gıdıyorum mauynanesıne üstten göremezse allatn bakar sanırım hayırlısı artık
hadi bakalım neler hissedeceksin o an. öyle garip bi şey ki...babasıyla beraber gidin bence. inanılmaz sewiniyorlar!!
Canım ben gittiğimden 6 haftam adi üstden görmüşdü kesemi doktorum ama 5 hafta 3 4 günlük falan demişdi 10 gün sonra gel demişdi şimdi cumartesi gidicem inş kalp atışlarını da duyarız inş canım sende görürsün kesenii
Arkadaşlar, benim adetim 12 gün gecikti, en son 25 aralık ve 22 Ocak tarihlerinde regl oldum. Daha önce 32-33 günde olduğu da oluyordu. Dün akşam test yaptım, negatifti, sabah aç karnına test yaptım, hafif çizgi belirdi, ama 10 dakika kadar sonra belirdi çizgi, Sağlık ocağında test yaptık negatif çıktı. Bugün kan testi yaptıracağım, fakat tok karnına yapacağım. Tok karnına yapılıyor değil mi test? Çok sevinmiştim önce, büyük ihtimalle hamilesindir dedi doktor, sonra da çizgi sonradan belirdiyse değilsindir dedi.
Arkadaşlar, benim adetim 12 gün gecikti, en son 25 aralık ve 22 Ocak tarihlerinde regl oldum. Daha önce 32-33 günde olduğu da oluyordu. Dün akşam test yaptım, negatifti, sabah aç karnına test yaptım, hafif çizgi belirdi, ama 10 dakika kadar sonra belirdi çizgi, Sağlık ocağında test yaptık negatif çıktı. Bugün kan testi yaptıracağım, fakat tok karnına yapacağım. Tok karnına yapılıyor değil mi test? Çok sevinmiştim önce, büyük ihtimalle hamilesindir dedi doktor, sonra da çizgi sonradan belirdiyse değilsindir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?