kızlar benim çıkmam lazım sabah erken kalkıp dr a gideceğim yine kan vercem bu hafta 3 kan verişim kansız kaldım ühüüüü((
oo hadi kız işallah bu ay müjdeli haberini alırız :)
:1hug: heheh bitirdim geldimmmmm çok gergindi çok mutlu oldum bide ebruyu boşasa rahatlıcam kaydirigubbakcemile3
İyi geceler canım sana.Niye bu kadar sık tahlil?.Ameliyat öncesi tetkikler mi bunlar
:1hug: heheh bitirdim geldimmmmm çok gergindi çok mutlu oldum bide ebruyu boşasa rahatlıcam kaydirigubbakcemile3
inşallah canım umutluyum ama umutla olmuyo tabii :))
canım naber ve iyi geceler :)))
yok cicim cildimde sorun var benim sıkıntı yapınca kabarıyo bu aralarda fena azdı dr kan idrar testi yapacak. bide ameliyat için gitcem ama ara ara gidiom ki zarar görmimmm
yok cicim cildimde sorun var benim sıkıntı yapınca kabarıyo bu aralarda fena azdı dr kan idrar testi yapacak. bide ameliyat için gitcem ama ara ara gidiom ki zarar görmimmm
Anladım canımcım.Çok geçmiş olsun.Bende de ergenlkte çıkmayan sivilceler çıkıyo evlendim evleneli.Hormonlarla ilgili sanırım
ah canım benim geçmiş olsun :teselli:
sivilce dil canım benimmm daha çok kızarıyo yanık gibi oluyo psikolojik ama ne zaman üzülsem kaynar su dökülmüş gibi olur(
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
yaa sana bişi dicemmm ben seni hamiş sanıyodummmm :kedi: sen yazmışsın ya yumurtlama günümde çalıştım bekliyom alalalla hamiş kız nie böle dioki dedim içime mi dogdu neee kaydirigubbakcemile3
ben gidiyorum kızlarrr hepinizi çok çok çok öpüyorummm suuuu senide öpüyom kısss :))))
iyi gecelerrr
karasuuuuuuu nerdesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?