Naneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem nerdesin, yazsana yaaaaaa kaydirigubbakcemile
Küstüm işte hepinize :dilcikar: zaten kaç gündür giremiyorum, siz de yalnız bırakın beni, zaten kocişim de sevemiyo beni 14 gündür mafoldumben
oy oyy oyy kıyamam sana..geldim ben bak burdayım...seni hiç yalnız bırakırmıyız bizzz olumunekankayizsmile
sever sever merak etme...hele bi şu günler geçsin valla sevmenin alasını görürsün.... :)
Küstüm işte hepinize :dilcikar: zaten kaç gündür giremiyorum, siz de yalnız bırakın beni, zaten kocişim de sevemiyo beni 14 gündür mafoldumben
günaydın kızlarrrr.bugün cuma:Saruboceq:
günaydın kızlarrrr.bugün cuma:Saruboceq:
canımmm noldu sana ?böyle biraz buruk gibisin bugün((
hayırdır??
Hayırlı cumalar ipektoşum :1hug:
günaydın ipekçimm hoşgeldin... :1hug: ewet yine haftasonuna geldik...bu hafta benim için acayip çabuk geçti hiçbişey anlamadım valla...
hayırlı cumalar olsun hepimize.... opuyorumnanaktan
Kocişimi çok özlüyorum ben bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Bi de bu internette sinirlerimi bozdu zaten kaç gündür :sinifsinif: bi doya doya sohbet edemedim sizinle mafoldumben
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese :)
Kocişimi çok özlüyorum ben bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Bi de bu internette sinirlerimi bozdu zaten kaç gündür :sinifsinif: bi doya doya sohbet edemedim sizinle mafoldumben
Ya kızlar bu yasmin amma da mide bulantısı yapıyo yaaa, kaç gündür midem ağzımda geziyorum resmen, bu sabah yine ne var ne yok boşalttım mideyi, kociş diyo ki hani bişey yapmış olsak kesin hamilesin dicem bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?