• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
su çok sevindim canım testlerin temiz çıkmasına
nekadar rahatlıyorsun demi sorun olmadığını öğrenince
hadi bakalım şimdi gelsin artık bebişlerrr:emir_bebek:

--SUBHANEKE--
> > Okula yeni bir din ogretmeni atanmis. Sinifa girince kendini tanittiktan sonra,
> > "Ben de sizleri yavas yavas tanimaliyim artik, mesela oglum senin adin ne?" demis
> > ogrenci : Fatih
> > hoca: hadi bi FATİHA oku da dinleyelim
> > ogrenci güzelce okumus fatihayı
> > hoca: kizim senin adin ne?
> > ogrenci: Kevser hocam.
> > hoca: hadi sen de bir KEVSER suresi oku da dinleyelim.
> > Bu ogrenci de okumus.
> > hoca yürürken köseye sinmis bir ogrenci görmüs
> > hoca: oglum senin adin ne?
> > ogrenci: hocam benim adim ''YASİN'' ama arkadaslar bana kisaca sübhaneke derler... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:

su çok sevindim canım testlerin temiz çıkmasına
nekadar rahatlıyorsun demi sorun olmadığını öğrenince
hadi bakalım şimdi gelsin artık bebişlerrr:emir_bebek:

evet canım ya çok rahatladım ama diğerleri daha önemli tabi işallah onlar da güzel çıkar sonra da işallah gelir bebişler :)) sağol canım benimopuyorumnanaktan

ya kıyamam. benım hamıle oldugumu anladıgım haftada bırde 6.7.8.haftalarda oldu sonra kayboldu ..hala da yok..allahıma sukur ..oldugu zamanlardada asırı derecede olmamıstı..hıc cıkarmadım yanı...ama az kaldı canım bıtecek

benim bi başladı bi da bitmedi azaldı ama geçmedi tam olarak hayırlısı ne diyelim :)

kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok öptüm

güle güle tinkercim :)

clemantine, ipek,şenay,su.... , tweety, zehsell,,, nasılsınız kızlar, selamlar

Heeeeyooooooooooooooooo internet kendine geliyo gibi çok şükür zemuszemus maşallah deyin kızlar, nazar değmesin :lepi:

saat 3 te dersim başlıyo, ozamana kadar konuşuruz, derse girince de arada bir kaçamak yaparım gene yerimseniben

Back
X