• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bu harika ama demi:)))
en azından hamilelikten sonra ağzına vurmazsın.dur sen eşin içiyosa daha tshirt üne sinse bile kokusu iğrenirsin.

eşim sigara içiyo ama benim yanımda içmiyo artık bazen kokusu geliyo tshirtünden felanda kendin kaybediyorsun diyorum zaten aşna fişne yok öpücükdende mahrum kalıyorsun dedim en sonunda napıyım parfüm bile sıkamıyorum ben

slm kızlar,nasılsınız..orayı süpür,burayı sil anca fırsat bulabildim girmeye.benim beklenmeyen kırmızılar bugün gelmesi gerekirken hala gelmedi.üstelik göğüslerimin şişmesi haricinde hiç bi belirti yok geleceğine dair..

eşim sigara içiyo ama benim yanımda içmiyo artık bazen kokusu geliyo tshirtünden felanda kendin kaybediyorsun diyorum zaten aşna fişne yok öpücükdende mahrum kalıyorsun dedim en sonunda napıyım parfüm bile sıkamıyorum ben

ya işin komik tarafı şu:ben bir iki içerdim ole cok ıcmezdım ama ortamda diyelim ama gunde 1 tane bile içsen tiryaki sayılıyorsun.şimdi görmelisin sütten çıkmış ak kaşık ben azıma sürmemiş biri sanki.nasıl sigara içerken aşağılıyorum ama iç güdüsel geliyo bu istek gerçekten o içerken 3. sınıf insan gibi.şimdi sen böyle anlatınca o geldi aklıma.bak sen 2 gün önce sigara istiyordun şimdi adama yaptırım uyguluyorsun:)

ya işin komik tarafı şu:ben bir iki içerdim ole cok ıcmezdım ama ortamda diyelim ama gunde 1 tane bile içsen tiryaki sayılıyorsun.şimdi görmelisin sütten çıkmış ak kaşık ben azıma sürmemiş biri sanki.nasıl sigara içerken aşağılıyorum ama iç güdüsel geliyo bu istek gerçekten o içerken 3. sınıf insan gibi.şimdi sen böyle anlatınca o geldi aklıma.bak sen 2 gün önce sigara istiyordun şimdi adama yaptırım uyguluyorsun:)

aynennnnn katılıyorum tatlım
bende günde bi paket içmezdim günde 2 yada 3 dal ama tiryaki gibi oluyorsun bırakmaya gelince bırakamıyorsun şimdi sanki düşman kesildim hiç tahammulüm yokk

aynennnnn katılıyorum tatlım
bende günde bi paket içmezdim günde 2 yada 3 dal ama tiryaki gibi oluyorsun bırakmaya gelince bırakamıyorsun şimdi sanki düşman kesildim hiç tahammulüm yokk

işallah bende hamiş olunca bırakacagımm

ilk anda hamiş olduğunu öğrenince bırakamıycakmışın gibi geliyo ama zaten tiksiniveriyorsun sonra

kendin bile inanamıyosun demi şenay.kadınlar için dehşet bi fırsat zaten hamilelik dönemi.yoksa bırakmak zor.ben 7 aydır hiç içmedim.canım istemiyo da.1 tane bile içmeyi düşünmüyorum doğumdan sonra.

kendin bile inanamıyosun demi şenay.kadınlar için dehşet bi fırsat zaten hamilelik dönemi.yoksa bırakmak zor.ben 7 aydır hiç içmedim.canım istemiyo da.1 tane bile içmeyi düşünmüyorum doğumdan sonra.

evet ben diyordumki nasıl bırakacam ben bağımlı olmuşum alakası yok şimdi istemiyorum ilerde içermiyim bilmiyorum ben çok sinirlendiğimde yada sıkıldığımda canım çok isterdi şimdide öyle içsem bile şükrederim en azından ayda yılda bir olur
ama seviniyom benim sayemde eşimde bırakacak inş.

Kızlaaaaar ben bi karar verdim bugün zemuszemus
Eğer Allah izin verir de hamiş kalırsam ve doğuma sıra gelirse, ağrısız normal doğum yapacam, epiduralle, doktorum bu konuda uzman, ve normal doğum konusunda da çok ısrarcı, ben de çok istiyorum normal doğumu boshayallersmile

Kızlaaaaar ben bi karar verdim bugün zemuszemus
Eğer Allah izin verir de hamiş kalırsam ve doğuma sıra gelirse, ağrısız normal doğum yapacam, epiduralle, doktorum bu konuda uzman, ve normal doğum konusunda da çok ısrarcı, ben de çok istiyorum normal doğumu boshayallersmile

o nasıl oluyo ya ben duymamıştım

o nasıl oluyo ya ben duymamıştım

Canım normal doğum yapıyosun, ama ağrısız, belinden epidural anestezi yapıyolar, uyanıksın ama belden aşağında ağrı acı hissetmiyosun, güzel güzel, rahat rahat normal doğum yapıyosun, süper bişiy, benim kuzenim bu şekilde yaptı doğumunu, okuldan bi arkadaş da böyle yaptı, ben de kesinlikle fiziksel olarak normal doğuma mani bi durumum olmadığı sürece ağrısız normal doğum yapıcam,
anne karnında yaşama yolculuk belgesellerini izlemedin mi sen, ordaki kadın da epiduralle normal doğum yapıyodu, hiç ağlayıp sızlamadan,rahat rahat ıkına ıkına çıkardı kadın sakin sakin boshayallersmile

Back
X