Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
seçme şansım olsaydı normal doğum isterdim...çocuğun sağlığı için de önemli...
sanki hamileyim de doğumlardan doğum beğeniyorum :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Canımcım ben de aynı durumdayım ama hayalini kurmak bile güsel valla olsun boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile napalım elbet bizim de zamanımız gelecek bigün :teselli:

BEN GELDİİMM :)

bende kocişime dedim tırstı ben giremem diyooo
göremezmiş beni öyle

Kontescim bende dedim eşime sende girersin doğuma diye hayır ben dayanamam
seni o halde görmeye valal dayanamam zaten siz kadınların yaptıgı çok büyük bi
fedakarlık bu birde bunu deli gibi istiyosunuz ne acılar ne zorluklar yaşıycagınızı bile
bile bunu mantıgım bile almıyo zaten diyoo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
demek doğurmak erkeklere kalsaymış hiç yanaşmayacaklarmış olaya :)

Valla isterse girmesin, hastanenin altını üstüne getiririm kocişim olmadan doğurmam diye :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: ben çatlağımdır biraz yaparım da hani -tatlicadiarzu-

o zaman özelde yapcan canımcım.devlet zaten minimum ihtiyaçlarımızı anca karşılıyo bi eşler gelsin triplerini çekmek ona göre değil.ben de normal sezeryan olacaktım doktorum devletteydi adam emekli oldu bak sen nolacak dedim.özel hastanede başladı.450tl civarı doğum olur dedi.sanırım diğer masraflar falan 1000 i bulur.o yüzden eşim de girsin diyorum madem özeldeyiz.yoksa benim de aklımdan böle bişey geçmedi hiç.

öyle ama artık hayal etmek istemiyorum :çok üzgünüm:

üzülme canım olucak nasılsa...elbet bizde verecegiz bu müjdeyi herkese...merak etme!!! yerimseniben hepimiz isteriz hemen olsun diye ama olmayınca olmuyo işte vakti zamanı ne zamansa olur zaten hiç canını sıkma :1hug:

Benim doktorum zaten özelde olduğu için doğum da orda olur yani, bizim hastanede de doğumu, öncesi ve sonrası anne-çocuk bakımı, yatışı, odası, odasının süsü hepsi içinde paket 1500 e yapıyolar şu anda yerimseniben

Kepeleklerim dersim bitmek üzere, ben de çıkayım artık, malum haftasonları yokum ben de, Pazartesi burdayım inş. yine, kendinize çok iyi bakın, hepinize iyi haftasonları sizi seviyoruuuuuuuuuum opuyorumnanaktan

iimiş o zaman.sanırım ben de öyle bişeye çıkarım.ve değer bence de.ama bazı özellerde 6-7 arası çıkıyosun onlarda sgk yok.öyle olsaydı ben de yapmazdım zaten.

Kepeleklerim dersim bitmek üzere, ben de çıkayım artık, malum haftasonları yokum ben de, Pazartesi burdayım inş. yine, kendinize çok iyi bakın, hepinize iyi haftasonları sizi seviyoruuuuuuuuuum opuyorumnanaktan

sende kendine çok iyi bak canım...iyi hafta sonları... opuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum iii hafta sonları hepinize görüşrüz
inş...
iii akşamlar

haydi kızlar ii hafta sonları..ptesi görüşürüzz.hihoyyyt

benimde mesai bitti canlar kendinize iyi bakın çok sohbet edemedik bugün...malum işler çok yogun...ama çalışırken bile aklım hep sizlerde..
iyi haftasonları hepinize... opuyorumnanaktan

benimde mesai bitti canlar kendinize iyi bakın çok sohbet edemedik bugün...malum işler çok yogun...ama çalışırken bile aklım hep sizlerde..
iyi haftasonları hepinize... opuyorumnanaktan

ayy sen de kaçıyosun tabii.biz de ayşeyle başbaşa kalalım bari 6 ya kadar.ii tatiller sana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…