Canım normal doğum yapıyosun, ama ağrısız, belinden epidural anestezi yapıyolar, uyanıksın ama belden aşağında ağrı acı hissetmiyosun, güzel güzel, rahat rahat normal doğum yapıyosun, süper bişiy, benim kuzenim bu şekilde yaptı doğumunu, okuldan bi arkadaş da böyle yaptı, ben de kesinlikle fiziksel olarak normal doğuma mani bi durumum olmadığı sürece ağrısız normal doğum yapıcam,
anne karnında yaşama yolculuk belgesellerini izlemedin mi sen, ordaki kadın da epiduralle normal doğum yapıyodu, hiç ağlayıp sızlamadan,rahat rahat ıkına ıkına çıkardı kadın sakin sakin boshayallersmile
Hoşgeldin cicim a.s.
Kızlaaaaar ben bi karar verdim bugün zemuszemus
Eğer Allah izin verir de hamiş kalırsam ve doğuma sıra gelirse, ağrısız normal doğum yapacam, epiduralle, doktorum bu konuda uzman, ve normal doğum konusunda da çok ısrarcı, ben de çok istiyorum normal doğumu boshayallersmile
ama canım epidural için rahmin bayağı bi açılması lazım...yani epidurala sıra gelene kadar sen o sancıyı çekersin zaten.....
çok zormuş normal doğum ya.yapanlar şimdiki aklım olsa sezeryan diyo.ben de epidural sezeryan olcam,kocişim de girip elimi tutcak
hoşbulduk canım..nasılsın?
Canım normal doğum yapıyosun, ama ağrısız, belinden epidural anestezi yapıyolar, uyanıksın ama belden aşağında ağrı acı hissetmiyosun, güzel güzel, rahat rahat normal doğum yapıyosun, süper bişiy, benim kuzenim bu şekilde yaptı doğumunu, okuldan bi arkadaş da böyle yaptı, ben de kesinlikle fiziksel olarak normal doğuma mani bi durumum olmadığı sürece ağrısız normal doğum yapıcam,
anne karnında yaşama yolculuk belgesellerini izlemedin mi sen, ordaki kadın da epiduralle normal doğum yapıyodu, hiç ağlayıp sızlamadan,rahat rahat ıkına ıkına çıkardı kadın sakin sakin boshayallersmile
O da güzel tatlım ama ben ondan korktum biraz çünkü en yakın arkadaşım o şekilde yapmak istedi ama yeterince uyuşmadan başlamışlar kesmeye, hissedip çığlık atmış ameliyathanede, hemen uyutmuşlar o halini görünce, onu duyduğumdan beri çok korktum ben ondan eyvahedigeldismile
Yok hayatım yaa, o sancıyla çok bekletmiyolarmış, doktor dedi ki sancılar iyice sıklaşıp da doğum yaklaşınca zaten hemen epidurali vuruyoruz, asıl korkunç acıyı çekmiyo hasta , o şekilde yapan yakınlarım da öyle dedi, asıl korkunç sancı başlar başlamaz veriyolar epidurali hiçbişey kalmıyo diyolar yerimseniben
Yani ipektoşum ben öyle bişey duyduğum için korktum ama seni de korkutmak istemem tabi, o biraz da o hastanenin anestezi uzmanının beceriksizliği tabi, her hastaya verilecek doz farklıdır, onunkini kestirememişler demek ki, ya da yeterince beklememişler etkisini göstermesi için, seninki inşallah çok güzel geçer :Saruboceq: bebeğin doğar doğmaz birlikte fotoğrafınızı da çeker kocişin ne güsel boshayallersmile
ya kızlar epidural dediğimiz belden aşağısını hissetmiyorsun.sadece bilincin açık.normal sezeryan yani.
eee güzelmiş bende düşüniyim bunu
evet izlemiştim
Süperim hayatım zemuszemus bu akşam kayınvaldemlerdeyiz, okul çıkışı eve koşup yemek yetiştirme derdim de yok ooooooooooohhhhh zemuszemus
benim seçme şansım yok :)
evet canım en güzel yanı bu zaten.bebişinin çıkışını saniye saniye görnesi babasının.kanlı kanlı kucağına veriyolarmış göbek bağını baba kesiyomuş.
Ama en doğrusu bu zaten hayatım, artık Türkiyede de mecbur kalmadıkça sezeryan yapmak yasak doktorlara, ama bazen anne illa da psikolojik olarak normal doğuma hazır değilim, kesinlikle sezeryan istiyorum derse mecbur kalıyolar işte boshayallersmile
bende kocişime dedim tırstı ben giremem diyooo
göremezmiş beni öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?