- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
ben 2sınde adet olmam gerekırken hala adet olamadım kı ben 33 gunde 1 adet olan bırıyım moralım bozzzzzuk fena halde kan testı de yaptırdım negatıf bebiş de yokkkkkkkkkkkk offf yaaaaaaaaaaaaaa
canım gecmiş olsun...adetin gelmemiş ama bebişte yok..zaten söylemişsin 33 günde bir oluyorum diye..en güzeli dr. git kontrol ol derim en azından aklında şüphe kalmaz..
Hu huuuuuuuuuuuuuuuu :) Suuuu,fatoşşşş;çiçeğimmmmm nerdesinizzz :) Hani randevulaşmıştınız siz bilmiyorumkismile
seelammmmm smartım nasıl oldun ıyılestınm ı canım
Bomba gibi değilim canımcım ama yine de iyiyim çok şükür. alkisalkisalkis
Okudum ;baktım Fatoşla bu akşam buluşma planı yapmışsınız ;kara kedi gibi dahil olayım dedim hihoyyyt
hee vallayaaaa randevu verdıler yoklar pıyasadaaklava: klava:
Bak plana dahil bile değildim ama geldim :lepi:
Aaa bu arada unutmadan söyleyyim iki günün kalmış senin yaaahastalıktan fark edememişim bugün gördüm azcık gözüm açılınca :içelim: Durumlar nasıl?
Hastayım diye misafirimiz de yoktu bu hafta sonu akşamaları;biz de kimseye gitmedikİlk kez bu kadar askin bir hafta sonu geçiriyorum.
hehe :))) pembecim de gelmiş;aklımdan geçiyordu,tandevulaşanalr işleri çıksa gelmese bile Pembe gelir diye :)))) Şekercim nasılsın????
Dilemma sen de hoşgeldin :)))
hehe :))) pembecim de gelmiş;aklımdan geçiyordu,tandevulaşanalr işleri çıksa gelmese bile Pembe gelir diye :)))) Şekercim nasılsın????
Dilemma sen de hoşgeldin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?