Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben bugün burdayım diye kimse yok:çok üzgünüm: zaten çok üzgünüm ya hala adet olmadım neden yaaa

ben 2sınde adet olmam gerekırken hala adet olamadım kı ben 33 gunde 1 adet olan bırıyım moralım bozzzzzuk fena halde kan testı de yaptırdım negatıf bebiş de yokkkkkkkkkkkk offf yaaaaaaaaaaaaaa

huuuu huuuu slm kızlarrrrr.hihoyyyt
nasılsınız..opuyorumnanaktan
bu gece burdaymışsınız takipcinizim..laflarız azıcık..aklinialirimsmile

ben 2sınde adet olmam gerekırken hala adet olamadım kı ben 33 gunde 1 adet olan bırıyım moralım bozzzzzuk fena halde kan testı de yaptırdım negatıf bebiş de yokkkkkkkkkkkk offf yaaaaaaaaaaaaaa

canım gecmiş olsun...adetin gelmemiş ama bebişte yok..zaten söylemişsin 33 günde bir oluyorum diye..en güzeli dr. git kontrol ol derim en azından aklında şüphe kalmaz..

canım gecmiş olsun...adetin gelmemiş ama bebişte yok..zaten söylemişsin 33 günde bir oluyorum diye..en güzeli dr. git kontrol ol derim en azından aklında şüphe kalmaz..

valla trbzondakı dr mu arayacağım bakalım bu ay çok ıst a gıdıp geldım belkı hava değişikliğinden olabılır ama bakalım
hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

Hu huuuuuuuuuuuuuuuu :) Suuuu,fatoşşşş;çiçeğimmmmm nerdesinizzz :) Hani randevulaşmıştınız siz bilmiyorumkismile

seelammmmm smartım nasıl oldun ıyılestınm ı canım

Bomba gibi değilim canımcım ama yine de iyiyim çok şükür. alkisalkisalkis
Okudum ;baktım Fatoşla bu akşam buluşma planı yapmışsınız ;kara kedi gibi dahil olayım dedim hihoyyyt

Bomba gibi değilim canımcım ama yine de iyiyim çok şükür. alkisalkisalkis
Okudum ;baktım Fatoşla bu akşam buluşma planı yapmışsınız ;kara kedi gibi dahil olayım dedim hihoyyyt

aaaa ne karakedısı hayatım ozlettın valla kendını faceden pembeyı de cagırdım sımdı

hee vallayaaaa randevu verdıler yoklar pıyasadaaklava:klava:

Bak plana dahil bile değildim ama geldim :lepi:
Aaa bu arada unutmadan söyleyyim iki günün kalmış senin yaaa hastalıktan fark edememişim bugün gördüm azcık gözüm açılınca :içelim: Durumlar nasıl?

Hastayım diye misafirimiz de yoktu bu hafta sonu akşamaları;biz de kimseye gitmedik ılk kez bu kadar sakin bir hafta sonu geçiriyorum.

Son düzenleme:
hehe :))) pembecim de gelmiş;aklımdan geçiyordu,tandevulaşanalr işleri çıksa gelmese bile Pembe gelir diye :)))) Şekercim nasılsın????

Dilemma sen de hoşgeldin :)))

ıyı yapmısssın canım yaa dınlenmıssındır..tatıl olsa bıle bır yere gıt bırı gelsın ınsan yoruluyo valla

benım 9 mart ama 12 sını falan beklıcem sanırım yumurtlama gecıktı bıraz..durumlar bılmıyomkı kasıklarım da agrı var bacagıma vuruyo..sankı daha oncede oldu galıba...kırmızıları beklıcem heral..hayırlısı:icecream:

hehe :))) pembecim de gelmiş;aklımdan geçiyordu,tandevulaşanalr işleri çıksa gelmese bile Pembe gelir diye :)))) Şekercim nasılsın????

Dilemma sen de hoşgeldin :)))

walla iyiyim tatlım, meyvemi yiyip yatıcaktım, çiçeğimle haber geldi faceden :)))))
koştum geldim, yakalamak zor artık sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…