heyoooooooooo vallahi bekliyordum böyle bi haber hayal kırıklıgı yaşamamış oldum
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hadi hayırlı olsun dilemmacım :lepi:
değeri kafana takma bu birazda annenin bünyesinden kaynaklanabiliyo bak benımkini
dünde söylemiştim sana 2 gün geçtiği halde testte çıkmamıştı ama tınkerınkı 2 gün kala
çıkmıştı demiştim yani bünye farkı kafana takma hamişsin işte
sağlıklı bi hamilleik geçiririsin inşallah canım olumunekankayizsmile
bu arada biz dün gece kanamadan dolayı gene acildeydık ama bebiş içerde kıpır kıpırdı
doktor zor bi hamilleik geçiriyosun ve böylede devam edicek gibi gözüküyo çok
yorulma çok dinlen bol su iç dedi bugunde öğleden sonra ikili teste gidiyorum kızlar
inşallah bişi çıkmaz :Saruboceq:
günaydın canım hoşgeldin... yine kanaman olmuş ya çok üzüldüm...kendine çok dikkat etmelisin...temizlik felan yapıyomussun artık bence yapmaman lazım...daha dikkatli olman lazım canım..kendin için değil bebişin için..boşver kalsın işler bebeğinden önemlimi...inşallah bugünkü yaptıracagın testte de bişey cıkmaz canım :Saruboceq:
günaydın canım hoşbulduk ....amin inşallah canım inşallah
kendımı çok yormuyorum aslında ama dün iş yerinde çok yoruldum gerçekten
hatta eve gittiğimde belim sırtım çok ağrıyodu 9 ay böyle geçicek demekkı napayım
bende bilmiyorum görümcemde evde bana yardımcı oluyo işlerde ama genede böyle
oluyo dün 18,30 gibi evdeydım gider gitmez yattım 22,00 de kalktım 3,5 saat uyumama
rağmen hiç dinlenmiş gibi değildim ve kanamayı da o zaman gördum zaten hemen
doktora gittik çok su iç dedi doktor ama ne kadar çok içsem o
kadar çok istifra ediyorum bende meyve sularına dadandım
bebeiş iyi ama içerde göbüş de büyümeye devam ediyo
hmm dün iş yerinde çok yormuşsun kendini kanaman ondan olmuş olabilir...kendine çok dikkat etmelisin canım...meyve suyu iç ama bence suda içmelisin..ve her defasında kusucam diye düşünme psikolojik olarak bile istifra edebilirsin...az az iç...ama sık sık iç...meyve suları suyun yerini tutmaz...ama tabiki meyve suyu içmek de lazım...
bebeğin iyi olmasına çok sevindim canım şu ayların çabuk geçer de inşallah doguracagın vakit gelir hemen...eee bebiş büyüyo o büyürken göbüş de büyüyo :))
canım ahh ahh belkide büyük konuşmamın acısını çekiyorum ben şu an istifra konusunda
çünkü ben psikolojik oldugunu veya nazlandıklarını abarttıklarını düşünürdüm hep :)
ama öyle değil aldıgım hava bile kokuyo mümkün olsa nefes bile almıycam inşallah sen
böyle bulantı yaşamazsın ama nasib olur inşallah sende anlarsın beni :)
su akşamları daha rahat içiyorum evde daha rahatım iş yerinde daha çok şey kokuyor
ortam ne biliym ya öyle işte bitmiyo ki sıkıntılar :)
İnşallah en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasib olur canım :Saruboceq: zor sıkıntılı bi
dönem ama meyvesi çok tatlı sabredicez :)
canım günaydın nasılsın geçmiş olsun inşallah önemli bir sey değildir...
günaydın
:dance:yeni bi hamiş varmışşşş
dilemmaaaa tebrikler canımm Allah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin inş....a.s.
şimdi sıra çiçeğimde inş oda güzel haberler verir.
ayşem geçmiş olsun canım bişe olmadığına sevindim yorma kendini kalsın işler güçler boşverrr
bu arada biz dün gece kanamadan dolayı gene acildeydık ama bebiş içerde kıpır kıpırdı
doktor zor bi hamilleik geçiriyosun ve böylede devam edicek gibi gözüküyo çok
yorulma çok dinlen bol su iç dedi bugunde öğleden sonra ikili teste gidiyorum kızlar
inşallah bişi çıkmaz :Saruboceq:
Kızlar ipek nerde yaa, niye gelmedi bugün? Dün de çok kalmadı zaten bilmiyorumkismile
Günaydın tinker opuyorumnanaktan , günaydın sılanaz opuyorumnanaktan , günaydın kontes hanım naniknanik kaydirigubbakcemile3
Ay_shecik canımcım dikkat et kendine ozaman bak meleğin sağlıklıymış çok şükür, inşallah ikili testtede güzel sonuçlar çıkacak, nur topu gibi bi meleğin olacak sonunda dualarımız seninle bitanem :Saruboceq:
ayşe orda mısın bişey sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?