selam cicegim .
iyi geceler bende cıkıyorum selam vereyim dedim:1hug:
aaaaaaaaa tebrık ederım cok sevındım gunumuz aynı sayılırdı demek erken test yaptın tıpkı benım gıbıııı:uhm:
canım benim çok teşekkür ederim evet iyiki gitmişim yoksa haberim olmıcaktı her işte bir hayır vardır :) işallah yakın zamanda atlatırım bunu da sağol canımopuyorumnanaktan
hayırlısı olsun canım tamam yeni tarihini yazarım..
canım işallah hamilesindir senden de güzel haberler bekliyoruz :1hug:
canımmmmm çok sağol evet ben de ona sevindim yarayı doktor artık dondorur mu ilaç mı verir tam bilmiyorum haftasonu belli olcak teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan
canımmm tebrik ederimmmm harika bi haber hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın işallah:1hug::1hug:
gördüm canımcım çok sağola.s.
Sağol canım.Bakalım şimdilik öyle gözüküyor.Sende durumlar ne?
sen kalbini ferah tut canım, değerini kafana takma, sonuçta hastanenin referans aralığı farklıymış işte, telefonla da teyit ettirmişsin ya, 4,5 hafta demesi de önemli değil her ne kadar daha adetine iki gün olsa da, hem ne biliyorsun belki adetinden hemen önce kaldın ve üstüne gördün olamaz mı? en son adetinde gariplik var mıydı?
senınkıyle aynı yanıııııı cook sılık bır cızgı gorundu ama daha erken benım ıcınde kan testı yaptırmadım..bıraz bekleyecegım[/QUOTE
Aaaaaaaaa süper desene:lepi:
Vardr canım bişeyler o zaman
senınkıyle aynı yanıııııı cook sılık bır cızgı gorundu ama daha erken benım ıcınde kan testı yaptırmadım..bıraz bekleyecegım[/QUOTE
ınsallah canım yaaaa
selam kızlar çıkmadan bi bakiim dedim....herşey yolunda galiba :))
aaaaaaaaaa canım benım yaaa gecmıs olsun uzulme ama yaaa yara halledılebılır ılacla falan bılıyosundur..ınsallah bır an once ıyılesır hamıs haberını verırsın gulum..
senınkıyle aynı yanıııııı cook sılık bır cızgı gorundu ama daha erken benım ıcınde kan testı yaptırmadım..bıraz bekleyecegım
neler oluyoooo ordaaa???:teytey:
Su sana da geçmiş olsun canım.Hallolu inşallah bir an önce .Sıkma canınıa.s.
neler oluyoooo ordaaa???:teytey:
valla banada bırseyler oluyo canım galıba...sılık bır cızgı gordum ama bende dayanamadım erken yaptım testı..gunum 9 mart ama ben 12 yada 13 unu beklıyodum..yaptım bugun..yarın yıne yapcam..bakalım:uhm:
çiçeğimmmmmmmmmmm...
sağol canımcım işallah öyle olur..
demin yazdım ama görmedin sanırım tebrik ederimmmmmmm adını listeye yazdım bile :) darısı bizlere işallahhhh :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?