Ayyyyyyyyyyyy icraat demeyin bana bi haller oluyooooooooooooooooo delikafadulden
Karı koca kudurduk zaten, şafak sayıyoz resmen delikafadulden delikafadulden
Ayyyyyyyyyyyy icraat demeyin bana bi haller oluyooooooooooooooooo delikafadulden
Karı koca kudurduk zaten, şafak sayıyoz resmen delikafadulden delikafadulden
karasu ya çocukta problem olmuyo mu erken doğunca?hani gelişimini tam tamamlayamamış oluyo sanki de.gormesi işitmesi tam değil mi çocuğun?
karasu ya çocukta problem olmuyo mu erken doğunca?hani gelişimini tam tamamlayamamış oluyo sanki de.gormesi işitmesi tam değil mi çocuğun?
canım günaydın okudum yazdıklarını üzme kendini çoğu gebeliklerde son aylarda doktorlar hep uyarır aldığın kiloyla alakalı değil bu vücuttaki tuz oranıyla sanırım hani son aylarda tansiyona bağlı erken doğum yaşanmaması için sen dikkat et yeter sıkma canını unutma çocuk 8.ayda daha çok anneden gelişimi için bişeler alırmış kısma yemeni ama dikkatli ye 8.ay çocuk için çok önemli
bu arada evet canım ihracat yapıyoruz
ay Allah seni napmasın aklı nerde bak doğru bile okumadan nere gidiyo aklın :roflol:
kız aynı dertten muzdaripiz valla adamı şöyle tutkuyla öpemiyom bile hani sonunda dayanamayız diyekaydirigubbakcemile3
ABLACIM 2 Lİ TESTI TOK KARNINA YAPIOLAR MI YAA :uhm:
ihracat dedik ama senin aklın icraatta oluncakaydirigubbakcemile3
Allah kolaylık versin canım.Şafak kaç pekikaydirigubbakcemile3
Bi de merak ediyorum lazım olabilir önümüzdeki ay da o yüzden soruyorum;tünelsiz olmuyo mu?:kedi:
şenay ya ben de anlamadım doktor dikkat et yeme çok diyo.ama sonuçta içinde bebek döndükçe dönüyo sanki daha bi sorumlusun.ayda 3 kilo alıyorum ben normali 1 kilo aslında ama napacağımı bilmiyorum gerçekten.
şenay ya ben de anlamadım doktor dikkat et yeme çok diyo.ama sonuçta içinde bebek döndükçe dönüyo sanki daha bi sorumlusun.ayda 3 kilo alıyorum ben normali 1 kilo aslında ama napacağımı bilmiyorum gerçekten.
Kız sen beni bi görsen, kocişin işini bişekilde görüyoz, tünelsiz münelsiz hallediyoz ama benimki olmuyo ya deliriyom resmen, öpmeye korkuyom kaptıracam kendimi diye, hele dün akşam bi atladım üstüne :kedi: , adam dedi ahaaaaaaaaaa bitti işim kaydirigubbakcemile3 ,
aşkım yasağı hatırla diyo kaydirigubbakcemile3 , bak 10 gün kaldı sabır diyo :roflol: :roflol: :roflol:
canım doğumda 20kilodan fazla kilo alanlarda var ama doğuruyolar sağlıklı bi şekilde bu senin aldığın kiloyla alakalı değil hani son aylarda albimmi albümmü diye dedikleri bişe varya tansiyona bağladıkları erken doğum yaşıyolar bunu yaşayanlar işte bu sırf tuzdan oluyo tansiyon yükseliyo doktor onun önlemini alıyo senin kilona bakıp anladınmı bundan sonra kilo alma diyo yanii
Kız sen beni bi görsen, kocişin işini bişekilde görüyoz, tünelsiz münelsiz hallediyoz ama benimki olmuyo ya deliriyom resmen, öpmeye korkuyom kaptıracam kendimi diye, hele dün akşam bi atladım üstüne :kedi: , adam dedi ahaaaaaaaaaa bitti işim kaydirigubbakcemile3 ,
aşkım yasağı hatırla diyo kaydirigubbakcemile3 , bak 10 gün kaldı sabır diyo :roflol: :roflol: :roflol: tabi onun işi görülüyo bişekilde boshayallersmile
Şafak 10 şekerim :lepi: 20 si gitti 10 u kaldı :lepi: :lepi:
Tünelsiz de oluyo merak etme, hatta laf aramızda benim kocişin çok hoşuna gitti böyle kaydirigubbakcemile3 yasak kalkınca da yapalım arada bir diyo :roflol: :roflol: :roflol:
şimdi konunun uzmanı olarak sorucam sana tünelsiz olmadı bizim de o yüzden soruyorum:kedi: tünelsiz de tünelli gibi yerini buluyo mu erkekler için?sonra tünelsize alışmasınlar bu daha ii diye??:kedi:
şimdi konunun uzmanı olarak sorucam sana tünelsiz olmadı bizim de o yüzden soruyorum:kedi: tünelsiz de tünelli gibi yerini buluyo mu erkekler için?sonra tünelsize alışmasınlar bu daha ii diye??:kedi:
oluyo canım oluyo merak etme
ama canını sıkma tüneli tercih ediyolar sıkıntı ortadan kalkınca onu değişemiyolar hiç bişeyin yerineeekaydirigubbakcemile3
günaydınnnn
tünelsiz nedir ki bacımsempatiksalakcinni
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam valla bulduk papazı delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Hoşgeldin şekercim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?