Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ayyyyyyyyyyyy icraat demeyin bana bi haller oluyooooooooooooooooo delikafadulden
Karı koca kudurduk zaten, şafak sayıyoz resmen delikafadulden delikafadulden

ay Allah seni napmasın aklı nerde bak doğru bile okumadan nere gidiyo aklın :roflol:
kız aynı dertten muzdaripiz valla adamı şöyle tutkuyla öpemiyom bile hani sonunda dayanamayız diyekaydirigubbakcemile3

Ayyyyyyyyyyyy icraat demeyin bana bi haller oluyooooooooooooooooo delikafadulden
Karı koca kudurduk zaten, şafak sayıyoz resmen delikafadulden delikafadulden

ihracat dedik ama senin aklın icraatta oluncakaydirigubbakcemile3
Allah kolaylık versin canım.Şafak kaç pekikaydirigubbakcemile3
Bi de merak ediyorum lazım olabilir önümüzdeki ay da o yüzden soruyorum;tünelsiz olmuyo mu?:kedi:

karasu ya çocukta problem olmuyo mu erken doğunca?hani gelişimini tam tamamlayamamış oluyo sanki de.gormesi işitmesi tam değil mi çocuğun?

Canım görmesi işitmesi tam ama ciğerleri 8. ayda geliştiği için, çocuk nefes alırken zorlandı uzun süre, sürekli horlar gibi nefes alıyodu, 6. ayına kadar hır hır sesler çıkarıyodu sürekli, 6. ayına girince tamamen geçti ama şimdi çok iyi, çivi gibi maşallah, tam bi sıpa

karasu ya çocukta problem olmuyo mu erken doğunca?hani gelişimini tam tamamlayamamış oluyo sanki de.gormesi işitmesi tam değil mi çocuğun?

canım yedi aylık çocuklarda sorun olmuyomuş ama 8 aylıklarda oluyomuş ama ne gibi bi sorun bilmiyorum sanırım sekizinci ayda çocuk gelişimi için anneden baya bişeler alıyomuş diye duydum

şenay ya ben de anlamadım doktor dikkat et yeme çok diyo.ama sonuçta içinde bebek döndükçe dönüyo sanki daha bi sorumlusun.ayda 3 kilo alıyorum ben normali 1 kilo aslında ama napacağımı bilmiyorum gerçekten.

ay Allah seni napmasın aklı nerde bak doğru bile okumadan nere gidiyo aklın :roflol:
kız aynı dertten muzdaripiz valla adamı şöyle tutkuyla öpemiyom bile hani sonunda dayanamayız diyekaydirigubbakcemile3

Kız sen beni bi görsen, kocişin işini bişekilde görüyoz, tünelsiz münelsiz hallediyoz ama benimki olmuyo ya deliriyom resmen, öpmeye korkuyom kaptıracam kendimi diye, hele dün akşam bi atladım üstüne :kedi: , adam dedi ahaaaaaaaaaa bitti işim kaydirigubbakcemile3 ,
aşkım yasağı hatırla diyo kaydirigubbakcemile3 , bak 10 gün kaldı sabır diyo :roflol: :roflol: :roflol: tabi onun işi görülüyo bişekilde boshayallersmile

Son düzenleme:

Şafak 10 şekerim :lepi: 20 si gitti 10 u kaldı :lepi: :lepi:
Tünelsiz de oluyo merak etme, hatta laf aramızda benim kocişin çok hoşuna gitti böyle kaydirigubbakcemile3 yasak kalkınca da yapalım arada bir diyo :roflol: :roflol: :roflol:

canım havalar düzeldi sen bence yürüyüşlere başla demekki senin yediğin kilo yapıyo yersin ama hareket ederekte verirsin sıkma tatlım kendini stres yapma azcık kendini yormadan hareket yapmaya başla istersen :1hug:

canım doğumda 20kilodan fazla kilo alanlarda var ama doğuruyolar sağlıklı bi şekilde bu senin aldığın kiloyla alakalı değil hani son aylarda albimmi albümmü diye dedikleri bişe varya tansiyona bağladıkları erken doğum yaşıyolar bunu yaşayanlar işte bu sırf tuzdan oluyo tansiyon yükseliyo doktor onun önlemini alıyo senin kilona bakıp anladınmı bundan sonra kilo alma diyo yanii

şimdi konunun uzmanı olarak sorucam sana tünelsiz olmadı bizim de o yüzden soruyorum:kedi: tünelsiz de tünelli gibi yerini buluyo mu erkekler için?sonra tünelsize alışmasınlar bu daha ii diye??:kedi:

Hahhhhh işte benim dediğim de aynen o dediğin şey, adını hatırlayamamıştım yerimseniben hay ağzın bal yesin kız olumunekankayizsmile

kız aynı adama bi yapışıyom öpmek için adam kaçıyo benden
ben kendimden korkmaya başladım valla özledim kocişimi

şimdi arkidişlerin ahlakı bozuluyo ama tam anlamadım tünelsiz olayınıohaoldumsmile

şimdi konunun uzmanı olarak sorucam sana tünelsiz olmadı bizim de o yüzden soruyorum:kedi: tünelsiz de tünelli gibi yerini buluyo mu erkekler için?sonra tünelsize alışmasınlar bu daha ii diye??:kedi:

oluyo canım oluyo merak etme
ama canını sıkma tüneli tercih ediyolar sıkıntı ortadan kalkınca onu değişemiyolar hiç bişeyin yerineeekaydirigubbakcemile3

günaydınnnn
tünelsiz nedir ki bacımsempatiksalakcinni

Ya bana sorarsan canımcım, tünellinin yerini tutmaz, netice de yapay bi tünel yaratıyosun ona orda kaydirigubbakcemile3 ne olsa yapay yani :kedi: :kedi: :kedi:
Ama ben kociş bu yapaylıktan sıkılmasın diye olaya biraz da heyecan katıyorum, azıcık kudurtuyorum başlamadan önce, kociş havluyu atınca atıyorum golü :lepi:
Bu yöntem de çok hoşuna gitti ama diğerinin yerini tutmaz yine de, yasak kalktığında da arada bir yapalım diyo ama sürekli istemez heralde yerimseniben
Daha ayrıntılı anlatamıyorum, valla sakıncalı içerik diye ihbar edecekler bu gidişle beni site yönetimine eyvahedigeldismile
Ben hakimim suçsuz bey, valla bunlar yoldan çıkarıyo beni :sinifsinif: ayıp ayıp sorular soruyolar :kedi: :kedi: :kedi:
:roflol: :roflol: :roflol:

oluyo canım oluyo merak etme
ama canını sıkma tüneli tercih ediyolar sıkıntı ortadan kalkınca onu değişemiyolar hiç bişeyin yerineeekaydirigubbakcemile3

ya çok enteresan varlıklar değil mi şu erkekler ve ne kadar farklıyız.zaten farklı olmasak hayat çekilmezdi galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…