Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayşe canım sabah okumuştum ama yazamadım çok geçmiş olsun canım,kendine dikkat et olur mu yorulma fazla hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil canımcımopuyorumnanaktan

sucum sağol sanım önemli bişey yokmuş ama korkuyoruz tabii :)
evet canım hiçbişey o kadar önemli değil dikkat ediyorum :) şimdi gidicem hastanede
uzmanlar fln var inşallah onlarda güzel şeyler söyler rahatlarım :) ben nedense
devlet hastanesne daha çok guvenıyorum :)

eyvahedigeldismileayyyy sabah yıne yaptım sılık daha ama dayanamayıp kan verdım 5 gıbı alcam sonucu canım

ayy kesin bebiş vaaar kesiinnn olmasa silik bile çıkmazzz eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ay secım testler falan masallah..buyutmussun bebısı..allah tamamını erıdısın saglıklı kucagına almayı nasıp etsın ınsallahcanım......

ciceğim sağol :) evet ya sorma büyüdü sıpa :) sizede nasip olmuştır inşallah :) yalnız
o idrar tetsleri çok hassastrır olmassa asla çıkmaz çizgi :)

10 dk sonra cıkıyorum doktora gidicez :)

anladım canımcım tabiki endişelenmekte haklısın ama çok şükür birşey yokmuş..
:1hug: hadi bekliyoruz güzel haberlerle gel canım işallah kaydirigubbakcemile5

ayse cim gecmiş olsun canım hayırdır. doktora gidiyomusun .işallah hersey yolundadır.
öpüyorum seni.

ciceğim hoşgeldin canım
bende ayşeye katılıyorum her ay yapardım çizginin yanından bile geçemezdim
olmayınca bişe hiç bişe çıkmıyo canım ama olunca idrarı koya koymaz çıkıyo valla
ay hadi inşşş geliyordur seninkide oğlana kardeş ne güzelllopuyorumnanaktan

ebrucum bizi okuyosun ama neden hiç yazmıyosun merka ediyorum yani.

ayyy canım saol yaaa o kadar streslıyım kı anlatamam...korkum gecen ay kımyasal olunca sankı yıne adet olacam dıye...ınsallah canım yaa dıleklerınız ıcın tesekkurler..kan ı verınce oradakı personel ogluma sordu kardes ıstıyomusun dıye..oda eveeett dedı..gulustuk sabah sabah..

aaacanım gecmısı okuyamadım yanımdakı sıpadan..bana anlatabılırmısın aysenın nesı var...

canım dün gece yine kanaması olmuşta acile gitmişler ama çok şükür birşey yokmuş iyimiş bebiş:ecrin_bebek:
şimdide 2 li test var ya onu yaptırmaya gidiyoryerimseniben

yerimseniben yerimseniben yerimseniben :kedi: :kedi: :kedi:

2'li teste gidiyorum canım :) sağol :) iyyiz inşallah sende iyisindir...

geç kalmıyım cıktım ben :)

hmmmm sorumun cevabını aldım galıba..2 lı test yaptıracakmıssın...hadı hayırlısı korkacak hıc bırsey yok canım..ultrasonda ense kalınlıgına bakılıp kan testıyle deger lerı karsılastırıyolar..ınsallaaahhhhh guzel haberlerle gelırsın canımm.

canım dün gece yine kanaması olmuşta acile gitmişler ama çok şükür birşey yokmuş iyimiş bebiş:ecrin_bebek:
şimdide 2 li test var ya onu yaptırmaya gidiyoryerimseniben

tamam canım ınsallah yoktur bır sorun..kanamalar ara ara oluyo..bebıs ıyı olsundaa...canım yaaa gercekten cok korkmus olmalı..annelık ne kadar zor..daha sımdıden ınsan endıselenıyo valla...

eyvahedigeldismileayyyy sabah yıne yaptım sılık daha ama dayanamayıp kan verdım 5 gıbı alcam sonucu canım

Ayyyyy hadi kız ver bi müjde de atalım göbecikleri burda :sm_cool:
Valla akşamları giremiyom normalde ama sırf senin haberini almak için ne yapıp edip girecem bu akşam hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Hadi bakalım inşallah inşallah inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yawrular bende sağlık ocağına gidip gebelik kaydımı yaptırayım.ilacımda bitti... akşama güsel haberler bekliyorum çiçeğimmmm, aklım sende! görüşürüss...

insallah canım..ama lutfen hamıs olursam topıkte kı herkes pesımden gelsın..yoksa tamm mutlu olamam ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…