Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

allahım tüm isteyenlere versdin sağlıklıkca
daha hiç kimsenin haberi yok eşimin bile.
şimdi işten geldim.
iki taen test yaptım ikiside cift cizgi.

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aaaaaa canımsın yaaaaa cok sevindim canım ilk tebrik eden ben olmak isterim..
tebriklerrrrrrr.:teytey::teytey::teytey::teytey:
canım benim sonunda sende hamilş listesindesin cok sevindim inan:lepi::lepi::lepi:
darısı bizlere inş...
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..opuyorumnanaktan
öpüyorum tatlı anne adayının yanaklarından.opuyorumnanaktan

canım ilk tebrik eden sensin.
ya sevincten durup durup aglıyorum
en kısa zamanda allah sanada nasip etsin cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:1hug:

haticecim bu ay bir gün arayla hep calıstık
allah dualarımı kabul etti.
bence işin sırrı bir gün arayla yapmakkmıs canım.
sende dene bence adetimin 8 günü baslamıstım 22 gününe kadar devam etmiştik.

ben varım canım yaaaaa :lepi:
vallahi inan sanki ben hamileymişim gibi cok sevindimm..ne güzel yaaa mart ayın 4. anne adayısın..eşine nasıl söylüceksin.hihoyyythihoyyyt

evde bebiş patigi vardı . ve testleri koydum içine paket yaptım.
nasıl sence.

canım ilk tebrik eden sensin.
ya sevincten durup durup aglıyorum
en kısa zamanda allah sanada nasip etsin cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:1hug:

evet canım ya ilk tebrik benden geldi..inşallah bende sana böyle bir haber veririm ayın sonunda..bende ilk hamile kaldığımda cok ağlamıştım..cok duygulandırıcı birşey allahım hep mutluluktan ağlatsın inş.
canım cok sağol inşallah..:1hug:

Tebrik ederim canım..Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütsün inşallahhhhhhhhh
:Saruboceq:

haticecim eşim heran gelebilir kapatırsam anlarsın oldumu.
ben gece gelirim ama 11 gibi.
canımsın ya çok tesekkürler. darısı basına canımmmmmmmmmmm

evde bebiş patigi vardı . ve testleri koydum içine paket yaptım.
nasıl sence.

cok güzel düşünmüşsün..nasıl tepki vericek acaba cok merak ediyorum..yazarsın buraya..canım ben bir yemek yiyip gelicem..burda olursan konuşuruz..yeniden tebriklerrrhihoyyyt canımmm

kızlar yegen geliyo galiba idrer testi yaptım çift cizgi yi gördüm. ipekcim........aysecim...........sucum............ebrucum...............smartcım.............haticemm.....hatuncum.......senaycımmmmmmm................. . fatoscum.............zeyhelll......... dilemma..............
ve sayamadıgım tüm arkadaslarımmmmmmmmmmmmm
hepinize çok tesekkür ederim.
nasıl duygularımı anlatacagımı bilemiyorum.
hepinize çok tesekkür ederim.
basından beri sorunlarım vardı beni hep dinlediniz ve hep yardımcı oldunuz.
sizleri çok seviyorummm.

cok güzel düşünmüşsün..nasıl tepki vericek acaba cok merak ediyorum..yazarsın buraya..canım ben bir yemek yiyip gelicem..burda olursan konuşuruz..yeniden tebriklerrrhihoyyyt canımmm

ok canım saat 10 ve 11 gibi burdayım eşim gelssin hemen hediyeyi verip kan tahlili vermeye giidecemmm.
gece gelirim.

Canım herhangi bir belirtin akıntın varmı?Bende beklemedeyimde..

ama gecen ay 10 gün geciktigi için hiç ümitlenmemiştim.
ama bu ay full calısıtık bir gün arayla canım. tüm isteyenler bunu denesin bence.
ben böle yaptım valla
yarabbim dualarımı kabul etti.
artık sizin için dua edicem.

Hamile misin canım.Çok tebrik ediyorum.Ama biliyo musun ben hissettim senin hamile oldupğunu canım yaa.Ama yanılmak ta var tabi.Hadi hayırlısı,çok sevindima.s.

kızlar her an koca gelir benim. eger kapatırsam anlarsınız oldumuuu
ama gece gelicem unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…