hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aaaaaa canımsın yaaaaa cok sevindim canım ilk tebrik eden ben olmak isterim..
tebriklerrrrrrr.:teytey::teytey::teytey::teytey:
canım benim sonunda sende hamilş listesindesin cok sevindim inan:lepi::lepi::lepi:
darısı bizlere inş...
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..opuyorumnanaktan
öpüyorum tatlı anne adayının yanaklarından.opuyorumnanaktan
beni duyan yokmu bu sevincimi kimle paylasacam yaaaaa
ben varım canım yaaaaa :lepi:
vallahi inan sanki ben hamileymişim gibi cok sevindimm..ne güzel yaaa mart ayın 4. anne adayısın..eşine nasıl söylüceksin.hihoyyythihoyyyt
canım ilk tebrik eden sensin.
ya sevincten durup durup aglıyorum
en kısa zamanda allah sanada nasip etsin cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:1hug:
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Tebrik ederim canım..Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütsün inşallahhhhhhhhh
:Saruboceq:
evde bebiş patigi vardı . ve testleri koydum içine paket yaptım.
nasıl sence.
cok güzel düşünmüşsün..nasıl tepki vericek acaba cok merak ediyorum..yazarsın buraya..canım ben bir yemek yiyip gelicem..burda olursan konuşuruz..yeniden tebriklerrrhihoyyyt canımmm
ok canım saat 10 ve 11 gibi burdayım eşim gelssin hemen hediyeyi verip kan tahlili vermeye giidecemmm.
gece gelirim.
Canım herhangi bir belirtin akıntın varmı?Bende beklemedeyimde..
Canım herhangi bir belirtin akıntın varmı?Bende beklemedeyimde..
kızlar yegen geliyo galiba idrer testi yaptım çift cizgi yi gördüm. ipekcim........aysecim...........sucum............ebrucum...............smartcım.............haticemm.....hatuncum.......senaycımmmmmmm................. . fatoscum.............zeyhelll......... dilemma..............
ve sayamadıgım tüm arkadaslarımmmmmmmmmmmmm
hepinize çok tesekkür ederim.
nasıl duygularımı anlatacagımı bilemiyorum.
hepinize çok tesekkür ederim.
basından beri sorunlarım vardı beni hep dinlediniz ve hep yardımcı oldunuz.
sizleri çok seviyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?