teşekkür ederim tatlım :1hug:
çok güzel olmuş canımcım rica ederim opuyorumnanaktan
yara var canımcım maalesefrahim ağzında yara var aynı zamanda enfeksiyon da varmış smear testinde çıkmış..ama olsun başka birşey olmasında doktor zaten ilaç vercekmiş yarayı da geçmezse artık dondurur mu bilmiyorum :)) buna da şükür yani Allah dermansız dert vermesin :Saruboceq:
hımm bende sadece enfeksiyon var anladım hayırlısı olsun canım dediğin gibi
dermansız dert vermesın Rabbım tedavisi var geçiririsn inşallah bunu da :teselli:
slm kızlar nasılsınız bugün.ben de hala bi değişiklik yok.yarın test yapmaya karar verdim.1 hafta geçti günüm.sadece aşırı derece akıntım var.göğüslerim çok şiş ve acıyordu ama dün geçti şişlikte,acı da..inşallah yarın güzel haberler verebilirim size.
canım işallah hamilesindir güzel haberlerle gelirsin umarım :1hug:
slm kızlar nasılsınız bugün.ben de hala bi değişiklik yok.yarın test yapmaya karar verdim.1 hafta geçti günüm.sadece aşırı derece akıntım var.göğüslerim çok şiş ve acıyordu ama dün geçti şişlikte,acı da..inşallah yarın güzel haberler verebilirim size.
ayşecim iş görüşmesinden haber bekliyorum.aslında olumlu geçti ama mülakat var bu ay sonunda.giriş saati ve çıkış saati konusunda biraz belirsizlik yaşadım.. bi de ayşem hangi belirtim benziyo acep? adet günü başlayan ve düne kadar devam eden kasık ve göğüs ağrım dün enteresan bi şekilde yok oldu. şaştım kaldım valla.
canım günün 1 hafta geçmiş ve beyaz akıntın varsa bu hamilelik belirtisi çünkü adet
olcaksan beyaz akıntının kesılmeıs gerekırdı göğüs ağrısı adet olucağın zamanda olabilir
oan eksın hamılelık belirtisi denemz ama gününün geçmesi bile yeterli yani bence
test zamanın gelmiş bebiş varsa cıkar yoksa da nedne hala regl olmadıgını araştıtırlar canım
ayy inşallah su'cum.. valla yoruldum yaa tek çizgi tek çizgi..azıcıkta olsa görebilsem keşke o ikinci çizgiyi..bi de merak ediyorum ki sorma, ikinci çizgi nasıl bişi diye kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 valla ben de çok merak ediyorum canımcım..
işallah sen görürsün de müjdeli haberi verirsinnnnn kız hihoyyyt
inşallah canımcım.bak ben bi göreyim detaylı detaylı anlatcam ikici çizginin neye benzediğini kaydirigubbakcemile3
neyse ben gideyimde kocişe yemek yapayım,öptüm hepinizi.kendinize çok iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?