Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Hoşgeldin canım :1hug: ne güzel giremesen de unutmamışsın bizi, buna çok sevindim opuyorumnanaktan umarım sen de meleğin de iyisinizdir, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inş. :Saruboceq: arada bir gir yine, biz hep burdayız, bekleriz yerimseniben

Ay çok çok çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :gitme: mutluluktan ağlattınız beni sabah sabah :gitme: ne güsel bi haber bu böyleeeeeeeeeeeeeeeeee :gitme:
BERENİŞKOM canııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inan kendim kalmış kadar sevindim delikafadulden delikafadulden delikafadulden
BERENİŞKOM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE atalım göbecikyeri atalım göbecikleri hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

selam kızlarrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız bu ne böyle, sabah sabah hamiş haberleriyle açtım topiği olaya bak :lepi: canım çok tebrik ederim, çok sevindim çokkk hihoyyyt darısı bekleyen herkese inş. :Saruboceq:

Gelelim benim haberlerime , kızlar korkarım bende kötü giden bişeyler var, dün akşam yatmadan önce tuvalette pembemsi bi akıntı geldi benden, bu sabah kalktığımda da aynı akıntı yine geldi, ve şu an karnım ağrıyo sanki adet olcakmışım gibi :gitme: ne düşünmeliyim bilmiyorum ama hayra yoramıyorum nedense :gitme:
Dün akşam bi yaramazlık yapmış olsak dicem ki zorlanmaktan rahim duvarı tahriş oldu belki, ama çalışma da olmadı dün akşam, iğneden sonra 2 gün boyunca bayağı yoğun çalıştığımız için dün akşam hiç canımız istemedi açıkçası, olduysa buzamana kadar olmuştur zaten dedik, boşverdik bilmiyorumkismile ama şimdi bu akıntı neden geliyo anlamadım, 1 hafta sonra olsa yerleşme dicem, iki hafta sonra olsa adet geliyo dicem, ama bu ne şimdi yaaa eyvahedigeldismile daha önceki gün bitti çalışmalar, neden böyle oldu, çok korkuyorum :gitme:
Dua edin benim için noooluuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr :gitme:

yaaaaaaaaaaaaaaa..inanmıyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm.tüylerim diken diken olduuuuu............süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........maşlaah suphanallah desin herkes canlarım.............berenimmmmmmm.......harika bi haber bu...allah bağışlasın canımmmmmmmmm.......... :teytey: :teytey: :hooray: :hooray: :sm_cool: :sm_cool: :lepi: :lepi: :lepi:

yavru kuş
yerleşme kanaması olabileceği niçin gelmiyo aklına......kötü şeyler düşünme bakimmm.... lmaz:

canım sende yara vardı ya belkı sık ılıskıden dolayı kanama oldu hemen kotuye yorma...hayırlısı olsun...

yavru kuş
yerleşme kanaması olabileceği niçin gelmiyo aklına......kötü şeyler düşünme bakimmm.... lmaz:

Canım yumuta çatladıktan iki gün sonra ne ara döllendi de yerleşmeye başladı, olmaz ki, en az 5-6 gün geçmesi lazım :sinifsinif:

canım sende yara vardı ya belkı sık ılıskıden dolayı kanama oldu hemen kotuye yorma...hayırlısı olsun...

Ya ben de ondan kokuyorum zaten ama yaram yakılalı 1 aydan fazla oldu, doktorum da artık tamamen iyileştiğini söyledi, neden olsun ki böyle bişey, bi de eğer ilişkiden dolayı olsaydı ilişkiden hemen sonra olurdu, hiç ilişkiye girmediğimiz günün akşamı ve bu sabah neden olsun ki, en son ikişkinin üzerinden 24 saatten fazla zaman geçmişti :sinifsinif:

aslında haklısın ama ben baska bır neden bulamıyom kı adetıne 12 gun falan var de mi...
ne bıleyım belkı erken dollenme oldu yerleşme kanaması elsonun dedığı gıbı ...ama moralını bozma canım hayırlısı olsun...kafanı cok takma hersey olacagına varır...ben de cok ıyı bılıyorum bu stresle karıkoca hıcbırseyden zevk alamaz oluyo ınsan...o nedenle ne kocanı ne de kendını uz...herey olacagına varır...bır de su yandan bak...bırsuru ıslem gordun ...onun verdıgı gecıcı bı durum olabılır...

canım aklıma bırsey geldı sende hıc kıst var mıydı...benım bı ara sol yumurtalıgımda vardı...bole senın gıbı bır gun durduk yere karnım agrıyıp hafıf pembemsı kanamam gelmıstı..meger kıstım parcalanmıs onun verdıgı bı durummus.obur ay muayeneye gıttıgımde klalmamıstı...zaten kucuk bı kısttı...

Günaydın kızlar

değişmiş olan ticker rengimden de anlayacağınız üzre kızçem oluyoo benimdee :CüvCüv:

dün akşam öğendik ultrasonu koyar koymaz hop açıkmış bacakları arsız kızım benim :)

annişim gelsinde baksın diye bekliyomuşş

bacak boy baş ölçümlerimiz alındı 155 gr ve 14 cm yiz

maşallah bize

ayyyy ne güsel ama benim içime kız doğuyodu zaten ...hayırlısı olsun ne güzel....şevvel mi geliyo şimdi....gitmeden once uyguladıgın bı taktık varmı bellı etmesı ıcın ben de gıttıgımde uygulayım...

ben de gıttıgımde tam 16 +3 olcam sen gıbı ....inşallah belli olur canım ya....şimdi daha da heycanlandım ...

Bak aşağda br misafir var.Sence de Su mudur :)))

su değildir o uyudu sanırım diziden sonra gelcem dedim ona ama eşim film almış onu izletti ameliyattan beri adama bi aşk geldi dibimden ayrılmıyo boshayallersmile

hayırrrrrrr ben değildim :)) akşam elektrikler gitti zaten giremedim maalesef :1closedeyes:

kaçmaz o bizepastalar börekler bile yapar cokacimcoook
ama biz yinede süpriz yapalım düşüp bayılsın kaydirigubbakcemile3

Sen adres bilgilerini şimdiden koparmaya başlaaa :teselli: Ancak tamamlarızzz sırnaşık şey

Suuuuuuuuuuuuuuuuu!harbiden kesmiyoruz kimseyi biz heeeeeee cokacimcoook Sadece yiyeceğizzzz!:1rolleyes:

kız bak bu iyi fikir ben ondan tam adresi alana kadar yer beni o bitiri valla :roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay kızlarr çok alemsiniz :) herzaman beklerim niye kaçayim gelin tabi..benim zaten adam kesersiniz diye bi süphem yokki!! daha önce anlatmıştım :)) demek benden gizlice adresimi alcaksınız bunu duyduğum iyi oldu kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana işallah buluşuruz süper olur valla :lepi:

aaa ayşe cinsiyeti belli oldu mu çok sevindim canım demek kızın oluyor ne güzel yaa artık cici bici giydirirsin süslersin tokalar etekler ayy cimcimee :)) hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…