Tamam şekerciğim yatalım...
Kocaman öpüyorum seni...hihoyyyt
hoşçakal..... sengözlerimebaksanab
Haa tamam bende hatırladım şimdi seni.Ben o zamanlarda kimseyle sıkı dostluk kuramadım çünkü işyerinden giriyorum evde bilg. yok.İşyerinden girincede çok fazla yazışamadım kimseyle yazışmaya çalıştığımdada doğal olarak kimsede benimle ilgilenmedi.Sen vardın benim zamanımda tinkerbell vardı suözdek bayan karasu hepinizi tanıyorum herkese selamlar
kızlar MÜJDELERRRRRRRRRRRRRRRRRR OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
BEREN HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
çok şüükür biliyordum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lepi: :lepi: :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
hamileyim bennn :ecrin_bebek:
çok tuhafım salak gibi bi yandan mutluyum heyecanlıyım bi yandan da kaptırmak istemiyorum bi aksilik olacak diye korkuyorum eyvahedigeldismile
selam kızlarrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Gelelim benim haberlerime , kızlar korkarım bende kötü giden bişeyler var, dün akşam yatmadan önce tuvalette pembemsi bi akıntı geldi benden, bu sabah kalktığımda da aynı akıntı yine geldi, ve şu an karnım ağrıyo sanki adet olcakmışım gibi :gitme: ne düşünmeliyim bilmiyorum ama hayra yoramıyorum nedense :gitme:
Dün akşam bi yaramazlık yapmış olsak dicem ki zorlanmaktan rahim duvarı tahriş oldu belki, ama çalışma da olmadı dün akşam, iğneden sonra 2 gün boyunca bayağı yoğun çalıştığımız için dün akşam hiç canımız istemedi açıkçası, olduysa buzamana kadar olmuştur zaten dedik, boşverdik bilmiyorumkismile ama şimdi bu akıntı neden geliyo anlamadım, 1 hafta sonra olsa yerleşme dicem, iki hafta sonra olsa adet geliyo dicem, ama bu ne şimdi yaaa eyvahedigeldismile daha önceki gün bitti çalışmalar, neden böyle oldu, çok korkuyorum :gitme:
Dua edin benim için noooluuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr :gitme:
Gelelim benim haberlerime , kızlar korkarım bende kötü giden bişeyler var, dün akşam yatmadan önce tuvalette pembemsi bi akıntı geldi benden, bu sabah kalktığımda da aynı akıntı yine geldi, ve şu an karnım ağrıyo sanki adet olcakmışım gibi :gitme: ne düşünmeliyim bilmiyorum ama hayra yoramıyorum nedense :gitme:
Dün akşam bi yaramazlık yapmış olsak dicem ki zorlanmaktan rahim duvarı tahriş oldu belki, ama çalışma da olmadı dün akşam, iğneden sonra 2 gün boyunca bayağı yoğun çalıştığımız için dün akşam hiç canımız istemedi açıkçası, olduysa buzamana kadar olmuştur zaten dedik, boşverdik bilmiyorumkismile ama şimdi bu akıntı neden geliyo anlamadım, 1 hafta sonra olsa yerleşme dicem, iki hafta sonra olsa adet geliyo dicem, ama bu ne şimdi yaaa eyvahedigeldismile daha önceki gün bitti çalışmalar, neden böyle oldu, çok korkuyorum :gitme:
Dua edin benim için noooluuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr :gitme:
yavru kuş
yerleşme kanaması olabileceği niçin gelmiyo aklına......kötü şeyler düşünme bakimmm....lmaz:
canım sende yara vardı ya belkı sık ılıskıden dolayı kanama oldu hemen kotuye yorma...hayırlısı olsun...
Ya ben de ondan kokuyorum zaten ama yaram yakılalı 1 aydan fazla oldu, doktorum da artık tamamen iyileştiğini söyledi, neden olsun ki böyle bişey, bi de eğer ilişkiden dolayı olsaydı ilişkiden hemen sonra olurdu, hiç ilişkiye girmediğimiz günün akşamı ve bu sabah neden olsun ki, en son ikişkinin üzerinden 24 saatten fazla zaman geçmişti :sinifsinif:
Canım yumuta çatladıktan iki gün sonra ne ara döllendi de yerleşmeye başladı, olmaz ki, en az 5-6 gün geçmesi lazım :sinifsinif:
Günaydın kızlar
değişmiş olan ticker rengimden de anlayacağınız üzre kızçem oluyoo benimdee :CüvCüv:
dün akşam öğendik ultrasonu koyar koymaz hop açıkmış bacakları arsız kızım benim :)
annişim gelsinde baksın diye bekliyomuşş
bacak boy baş ölçümlerimiz alındı 155 gr ve 14 cm yiz
maşallah bize
Bak aşağda br misafir var.Sence de Su mudur :)))
su değildir o uyudu sanırım diziden sonra gelcem dedim ona ama eşim film almış onu izletti ameliyattan beri adama bi aşk geldi dibimden ayrılmıyo boshayallersmile
Toparlarsın en kısa sürede diye ümit ediyorum ben.
hadi gel bakalım;Su'ya baskın yaparız :))) Ya da önceden haber verelim bize hazıırlık yapsın vereliniortak
:roflol: Bir de bakmışsın haber verdiğimizde evden kaçıyormuş gelmesinler diye :roflol:
kaçmaz o bizepastalar börekler bile yapar cokacimcoook
ama biz yinede süpriz yapalım düşüp bayılsın kaydirigubbakcemile3
Sen adres bilgilerini şimdiden koparmaya başlaaa :teselli: Ancak tamamlarızzz sırnaşık şey
Suuuuuuuuuuuuuuuuu!harbiden kesmiyoruz kimseyi biz heeeeeee cokacimcoook Sadece yiyeceğizzzz!:1rolleyes:
kız bak bu iyi fikir ben ondan tam adresi alana kadar yer beni o bitiri valla :roflol: :roflol: :roflol:
Günaydın kızlar
değişmiş olan ticker rengimden de anlayacağınız üzre kızçem oluyoo benimdee :CüvCüv:
dün akşam öğendik ultrasonu koyar koymaz hop açıkmış bacakları arsız kızım benim :)
annişim gelsinde baksın diye bekliyomuşş
bacak boy baş ölçümlerimiz alındı 155 gr ve 14 cm yiz
maşallah bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?