sakın korkma canıııııııımmmmmm :1hug: hiiiç stres yapılcak bi zamanda değilsinnn mutluluktan uççabilirrsin meselaaa onun yerineee hihoyyyt valla kendim hamile kalsam bu kadar sevinirmiyim bilemedimmmm opuyorumnanaktan çok güzel çok çok çokkk allahımmmm seni ve bebişi nazardan saklasınnnn
şaşkın ben dayanamayıp söledim bile milletee kaydirigubbakcemile3
canım benimmmmmmmmm hayırlı olsunn ay nasıl sevindim anlatamam süpper bi haberrrrrrr oleeeeeeeeyyyyyyyyy hihoyyythihoyyythihoyyyt
sağlıcakla kucağına da alırsın işallahh canım benimmmmmmmolumunekankayizsmile
tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeer ay ne güzel ama bu sabah topiği ilk ben açtım ve dedim ki umarım güzel bir gün geçiririz...ve bunu derken ki kastım hamiş haberi alırızdı...demekki hamilelerin duaları kabul oluyo...piyango sana çıktı canım...ay bende kendime mal ediyom hemen ...saka bı yana cok mutlu oldum berena.s.
selam kızlarrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
BEREN CANIM BENIM ÇOK SEVINDIM ALLAHIM SAĞLIKLICA KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSIN INŞALLAH BITANEM...:Saruboceq: ÇOK SEVIOM SENI
ALLAHIM BUTUN ISTEYENLERE SAĞLIKLI HAYIRLI BEBİŞLER VERSIN İÇİNDE DE BANA SAĞLIKLI HAYIRLI BEBİŞ VERSİN TEZ ZAMANDA INŞALLAHH:Saruboceq:
beren abla keske bende telin olsaydı .mutlugunu paylasmak isterdim. allah saglıklıca eline almayı nasip etsin.
sedefcim ve rufeyde serra canlarım yaaa hayırlı uğurlu olsun şimdi okudum..cok cok sevindim allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..valla liste iyice kücüldü..darısı bizlere olsun inş..
sucum benim bugün kırmızılar geldi..beni 30 nisan,na yaz canım..bu ayda tutturamadık önümüzdeki aylara artık..öptüm kızlarrrr
Ay çok sevindim Beren hamileymiş.Süper canım tebrik ederima.s.
ayyy bugün ne güzell haberler var böle rufeyde serra ve sedef35 arkadaşlar çok tebrik ederim çok sevindim bizide umutlandırdınız liste şenlendi allah tamamına erdirsin inşallah:ecrin_bebek:
sarılale isim değiştirmedim sormuşsun da ben yeniyim canım bu topiği çok seviyorum yaopuyorumnanaktan
Beren'cim öncelikle seni tebrik ederim :) ve tabi Rufeyde seni de :)) Allah kucağınıza aldığınız günleri de görmeyi nasip etsin inşallah!
AMİNNNN CANIM TEŞEKKÜR EDERİM..
Güzel haberlerimizin nisanda da arkası tükenmez inşallah...
Hoşşş;listede hamilelik bekleyen pek kişi kalmadı aslında ama olsun :)) İki aya kalamz temizleriz ortalığı
:roflol:Ayyy sorma...
Bakayım Beren hamile haberini nasıl vermiş dedim :) Orda da sen çıktın akrşıma :)))
O değil sen vermişsin haberi öncelikle alkisalkisalkis Helal olsun sana!
Nasılsın şekercim?Bugün arayınca;merak ettim gelişmeleri okuyayım demiştim.
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.. YANİ VARYA KIZLAR NASIL HİSSEDİYORUM YANIMDAYMIŞSINIZ GİBİ SANKİ. ÖYLE GÜZEL TEPKİLER VERMİŞSİNİZ Kİ NE DİYECEĞİMİ BİLEMEDİM. ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR. ÇOK SAOLUN
ALLAH İNŞALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN. ÇOK SEVİYORUM HEPİNİZİ YA :1hug:
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.. YANİ VARYA KIZLAR NASIL HİSSEDİYORUM YANIMDAYMIŞSINIZ GİBİ SANKİ. ÖYLE GÜZEL TEPKİLER VERMİŞSİNİZ Kİ NE DİYECEĞİMİ BİLEMEDİM. ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR. ÇOK SAOLUN
ALLAH İNŞALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN. ÇOK SEVİYORUM HEPİNİZİ YA :1hug:
Ay çok çok çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :gitme: mutluluktan ağlattınız beni sabah sabah :gitme: ne güsel bi haber bu böyleeeeeeeeeeeeeeeeee :gitme:
BERENİŞKOM canııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inan kendim kalmış kadar sevindim delikafadulden delikafadulden delikafadulden
BERENİŞKOM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE atalım göbecikyeri atalım göbecikleri hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :1hug: :1hug: :1hug:
ayyyy ne güsel ama benim içime kız doğuyodu zaten ...hayırlısı olsun ne güzel....şevvel mi geliyo şimdi....gitmeden once uyguladıgın bı taktık varmı bellı etmesı ıcın ben de gıttıgımde uygulayım...
ben de gıttıgımde tam 16 +3 olcam sen gıbı ....inşallah belli olur canım ya....şimdi daha da heycanlandım ...
berencim en kısa zamanda bi tickerda sen yap..takıp edelim bebısini...
:1hug: kuşummmm tarihini yazarken demiştim işaallah bu son olur da şeref tribününe yazarız diye ve öylede oldu yaşasınnnnnn:sm_cool:
çok sevindim yaa tekrar hayırlı olsunn canımcımmmmm darısı bizlere işallahh hihoyyytopuyorumnanaktan
beren hanım hayırlı olsun sağlıkla al inşallah kucağına bebişini :ecrin_bebek:
günaydın herkeseeeeesedep 35 cim hauırlı uğurlu olsun 9 ay çabucaj geçsinde biranşnce kucağına almak nasip olsun....
aaa ayşe cinsiyeti belli oldu mu çok sevindim canım demek kızın oluyor ne güzel yaa artık cici bici giydirirsin süslersin tokalar etekler ayy cimcimee :)) hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
HEPıNıZDEN ALLAH RAZI OLSUN.. YANı VARYA KIZLAR NASIL HıSSEDıYORUM YANIMDAYMIŞSINIZ GıBı SANKı. ÖYLE GÜZEL TEPKıLER VERMıŞSıNıZ Kı NE DıYECEĞıMı BıLEMEDıM. ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR. ÇOK SAOLUN
ALLAH ıNŞALLAH HEPıNıZE NASıP ETSıN. ÇOK SEVıYORUM HEPıNıZı YA :1hug:
ay-she biz boşuna şevval demedik dün içimize doğmuş hayırlı olsun çok güzel bir haber bu
canım aklıma bırsey geldı sende hıc kıst var mıydı...benım bı ara sol yumurtalıgımda vardı...bole senın gıbı bır gun durduk yere karnım agrıyıp hafıf pembemsı kanamam gelmıstı..meger kıstım parcalanmıs onun verdıgı bı durummus.obur ay muayeneye gıttıgımde klalmamıstı...zaten kucuk bı kısttı...
evet canım şevval inşallah bi dğeişiklik yapmazsak isim konusunda :)
akşam arkadaşıma ders çalışmaya gidicektim hastanedne dönerken satenden böyle
balerin ayakkabısı gibi pembe pabuçlar aldım yatak odasından aynanın önune koydum :)
koişce sürpriz olsun diye :) eve gedliğimde kızımız mı olcakmış diyodu :)
ben çok açtım canım hastaneye giderken onun için bisküvi çikolata fln yedım oynasın
diye
inşallah sneınkınınde zamanı belli olur canım inşallah :) senınkıde gösterir hemen :)
yaaaaaaaaaaaaaaa..inanmıyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm.tüylerim diken diken olduuuuu............süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........maşlaah suphanallah desin herkes canlarım.............berenimmmmmmm.......harika bi haber bu...allah bağışlasın canımmmmmmmmm.......... :teytey: :teytey: :hooray: :hooray: :sm_cool: :sm_cool: :lepi: :lepi: :lepi:
gülümmm yapmasını bilmiyorum ki ben ohaoldumsmile
canım benim yaaa ağlama ağlama :1hug: :1hug:
çooook saol çoook teşekkürler allah sanada nasp etsin gülümmmm
inşallahhhhhhhhhhhhh aminnnnnnn:1hug:
Ayyyy gerçekten o olabilir mi acaba yaaa :uhm: benim de kistim vardı, geçen ay yasmin içmiştim ama bu ay baktığında doktor gitmemiş duruyo hala demişti :uhm: acaba çatlatma iğnesinin etkisiyle o parçalanmış olabilir mi ki :uhm: mantıklı geliyo valla yerimseniben sağol canımcım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?