Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
offff elif varyaaa sana süppperrr gider o renk ben sana diyimmmmm çoook yakışır çokkkk bu arada en sonunda gördümmm fotonuuu :d nasıl ekleniyo bende göstertiyim size barimmmm

ewet ewettt bende görmek istiyorum seniii :) bi seni görmedik zaten :)

canım ben hiç kuaför değiştirmem bi tane vardır benim her şeye ona giderim nazımda geçer röfleyi ben iki kere üst üste yaptırıyorum bi ay arayla renk çok güzel oluyo o zaman ilk yapıldığında beğenmiyorum pek yaşlı gösteriyo ilkinde.ama dediğin gibi masraflı vede çok sıkılıyorum beklemekten kuaförde otur otur.benimde saçım dalgalı uzunken habire fön çekerdim kocişim öyle seviyo diye şimdi kızıl bukle yaptırıyorum arada çok güzel oluyo
kızıım olsa saçlarının bukleli olmasını çok isterdimboshayallersmile

suuuperisiii sesin çıkmadığına göre cebelleşiyosun...normal cevap yazdığın sayfada eklenti ekle seçeneğine tıkla...sonrasını yaparsın zaten..ataç simgesi varya..ordannn...

ben de ev iş arası mekik dokumaktan kuaföre gidemeyince düzleştirici aldım.ama ki yapmak için zaman lazımmış.orda tanıtım yapan kız kadar kolay yapamıyorum saç da çok olunca sanırım hüsran.bunu da geçtim.hamilelik araya girince kuaför olayı hayal oldu 8 e doğru zaten evde oluyorum artık can burnumda.9,30 yatıyorum falan filan yemek mi yicem yapcam mı çay mı içecem bilemedim.ben de şöyle dümdüz olsun isterdim saçlarım.eşimin saçları da dalgalı bebiş kesin kıvırcık olcak yani

offf benim çıkma vaktim kızz seni bekliyom servisi kaçırıcam şimdi neysee artık yarın görürüm inş seni :)
kızlar kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum...
iyi akşamlarrr opuyorumnanaktan

offf benim çıkma vaktim kızz seni bekliyom servisi kaçırıcam şimdi neysee artık yarın görürüm inş seni :)
kızlar kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum...
iyi akşamlarrr opuyorumnanaktan

bye bye canım.bi de biz çıksak keşkee

eee doğru tabi artık zamanı başka şeylere kullanır olduk ah ahhhhh
bende anlamıyorum nasıl zaman geçiyo ev den işe işten eve hep aynııı

kız meraklı naneşeker..sen çıkmadınmı hala..ah bu merak....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…