offff elif varyaaa sana süppperrr gider o renk ben sana diyimmmmm çoook yakışır çokkkk bu arada en sonunda gördümmm fotonuuu :d nasıl ekleniyo bende göstertiyim size barimmmm
anacım burdaki hatunların hepsi de taş gibi maşallahhhhhhh.Allah hepinizi kocişlerinize bağışlasın..
anacım burdaki hatunların hepsi de taş gibi maşallahhhhhhh.allah hepinizi kocişlerinize bağışlasın..
kızz ipekim seninde görmedik dimiii..ne zaman koycan bize foto:)
var ya aynı şeyi düşüyorum.hamilelikten önce sarıydım ben de.röflemi yeniletmeye gittim değişik bi yere gittim hiç beğenmeyince saç dinlensin biraz diye kahve yaptım o şekilde de hamile kaldım,iyi ki de yapmışım:)yoksa sarılar yarıya inmişti bile.ama sarı hem çok masraflı hem de çok uğraştırıcı,fönsüz olmuyor bi kere benim de kıvırcığa kayan dalgalı saçlarım uğraş dur artık.kendime faydam yok benim nasıl olacak bilmiyorum.
bizim burda ağ geniş,o yüzden özel dosya barındırmıyorum.hele bi çıkayım doğum iznine gece gündüz burdayım
canım ben hiç kuaför değiştirmem bi tane vardır benim her şeye ona giderim nazımda geçer röfleyi ben iki kere üst üste yaptırıyorum bi ay arayla renk çok güzel oluyo o zaman ilk yapıldığında beğenmiyorum pek yaşlı gösteriyo ilkinde.ama dediğin gibi masraflı vede çok sıkılıyorum beklemekten kuaförde otur otur.benimde saçım dalgalı uzunken habire fön çekerdim kocişim öyle seviyo diye şimdi kızıl bukle yaptırıyorum arada çok güzel oluyo
kızıım olsa saçlarının bukleli olmasını çok isterdimboshayallersmile
offf benim çıkma vaktim kızz seni bekliyom servisi kaçırıcam şimdi neysee artık yarın görürüm inş seni :)
kızlar kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum...
iyi akşamlarrr opuyorumnanaktan
superisiii bekliyoruzz...
ben de ev iş arası mekik dokumaktan kuaföre gidemeyince düzleştirici aldım.ama ki yapmak için zaman lazımmış.orda tanıtım yapan kız kadar kolay yapamıyorum saç da çok olunca sanırım hüsran.bunu da geçtim.hamilelik araya girince kuaför olayı hayal oldu 8 e doğru zaten evde oluyorum artık can burnumda.9,30 yatıyorum falan filan yemek mi yicem yapcam mı çay mı içecem bilemedim.ben de şöyle dümdüz olsun isterdim saçlarım.eşimin saçları da dalgalı bebiş kesin kıvırcık olcak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?