Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Yok be kuşum, karamsar değilim aslında ama kendimi kötü sonuca hazırlamaya çalışıyorum ki negatif olursa çok yıkılmiyim diye, çok büyük ümitlere kapılıp sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum yani boshayallersmile

hakkatt haa nasıl oluyo???? biz strestenmi hamiş kalamıyos yaaa ohaoldumsmile elifiimmm eğer yumurtlama gününe denk geldiyse bi kere bile yeter yafff ne bilcennn

senin o tatlı dillerini yerim ben...canım benim...biliyomda işte uyuzluk yapıcam yaaa...

olablr.dedm diyo şimdiki bebekelr pamuk ipliğiyle bağlı:))
artık teknlojilerden doğurganlıkmı azaldı yedikelrmizden dolayımı acayip yani.inanın ben kendimdne başka kimsenin yumurtla tarihi hesapkladığını duymamaıitım öce ta ki elenip bebek olayının düşününe kadar.zaten haftada 3-4 ilişkiyle yumurtlama tarihinin hesaplanasına gerek yokmyş.
spermeler 2-3 gün canlı kaldığı için.ama tabi o günleride değerlendirmek gerek yinede ki bende öyle yapıyorum
ama stresmidr nedir acayip yani

bakın size kimleri göstercemmm...tahimn edin bakalım kim bunlar???? :1closedeyes:

Son düzenleme:
benimde evlilik tarihim 03/10/2008 benim baya olmuş bende hala daha 1 ay önce evlenmişim gibi dafranıyorum alışamadımmı ne :S

evt cnm 10.ay aynıymış senle.geçen ay karar veridk işte bebişe.ama böyle bekletecğiin bilseydim daha erken düşünürüdm.hereyde vardır bi hayır.

superisi seinde baya olmuş.banada hala ilk gün giib geliyor.cnm nasıl reism ekliceği hakkında bilgi verirsen göstereyim istersne resmimi size

kardeşlerimmm :lepi: ...anam doğurgan kadın...ben 16 yaşındayken kızıkardeşim oldu...iki yıl sonrada oğluşumuz..inş ona çekmişimdir doğurganlık konusunda... kaydirigubbakcemile3

benimde evlilik tarihim 03/10/2008 benim baya olmuş bende hala daha 1 ay önce evlenmişim gibi dafranıyorum alışamadımmı ne :S

Ne güzel işte hayatım yerimseniben biz de öyleyiz kocişle, hiç karı koca moduna giremedik henüz, hala sevgili gibiyiz
İnşallah da hep öyle kalırız boshayallersmile

sevgiliyken nişanlıyken daha çok kociş kocacım kelimesini kullanıyodum valla.şimdi daha az:)

düğün fotolarına bakınca zaten halay gibi daha dün gbi geliyo.bide çekriden aile olsk artık.herşey zamanında güzel

onu ilk günki kadar seviyorum özlüyorum ve hala akşamları beni almaya gelince heyecanlanıyorum onu çok seviyorum beni sinir etmediği sürece sempatiksalakcinni

Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, bu öksürük çok bitkin düşürüyo beni, yavaş yavaş anneme doğru yollanayım ben artık,
Yarın görüşmek üzere, beni özleyin anacıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım :kedi:

kızlar slmm.uzun aradan sonra sonunda gelebildim.işe başladım ben ve sık sık giremiyorum nete artık.pazar günü doktora gittik ve doktor eşimden sperm tahlili istedi.nasıl yapılıyor bu tahlil.bilenler detaylı anlatabilirmi?

:gitme: güle güle canım yorma kendini tamammı hemen git yat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…