Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aa çok hoş düşünmüşsünüzz ege isimde güzell sizin için anlamlıda

sagol canım erkekte gercekten ısımler sınırlı ya...herkeste aynı seylerı koyuyo ama napalım bu bole hosumuza gıttı..ıkımızde uzun ısımlıyız kısa ve kolay olsun dedık...

berencim ellerine sağlık çok güzel bi yazıymış ben kaydettim hemen okurum artık her haftamı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar benım oğlana 'bahçelerde börülce' diye bi ege turkusu var onu soluyom ay delı gıbı vuruyo ...cok komık bu cocuk ya....

kızlarrr ben geldimmm..amma kaynatmışsınızzz..hem kocişlerini kötülemişsiniz..hem kendiniziii..vijdanlı arkadaşlarımmm...
beren kaydettim bende..belkim lazım olurrr.yani inşalllahhh..

ay benımkının goz kapakları kasları dudakları tamamıyle oluşmus buyuyormus..ole yazıyo amanınnnn

kızlarrr ben geldimmm..amma kaynatmışsınızzz..hem kocişlerini kötülemişsiniz..hem kendiniziii..vijdanlı arkadaşlarımmm...
beren kaydettim bende..belkim lazım olurrr.yani inşalllahhh..

GÜZELİM ELBETTE LAZIM OLACAK ALLAHIN İZNİYLE..
TAKİP EDERSİN NE GÜZEL İŞTE.:lepi:

MAŞALLAH CANIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN...:1hug:

İNŞALLAH GÜLÜM RİCA EDERİM
YA VARYA ULTRASON KİRALASAKMI ACABA DİYORUM :roflol:

evet ya ben 4 tane doğurmayı düşünüyom alsammı acaba bi tane boşa gitmez hem sırnaşık şey

evet ya ben 4 tane doğurmayı düşünüyom alsammı acaba bi tane boşa gitmez hem sırnaşık şey

HE TABİ TABİ 4TANE
ESKİDENDİ O GÜZELİM
4 KARDEŞİZ BAK BİZ..
ANNEM KENDİNDEN GEÇTİ :çok üzgünüm:
5YILDIR HASTA TEDAVİSİ YOK..
HİÇ ÖLE KENDİNİ YIPRATMA BENCE
EN FAZLA EN FAZLA 3. 2DE YETER :1rolleyes:

tınkerebbll kzı kzıa takıalcaksan cnm beibş doğmadan hallet:)4-5 sonra hep 2 kişisin artık..
yazıda çok güzel okumuştum daha önce..
ay bi an önce hamile olsak keşke yaa
mayıs ayında hamile yok hala dğeilmi

Selam canım inşallah takip etmek nasip olur sanada..
mayısta henüz hamile yok.. olur inşallahkaydirigubbakcemile5

evt inş.ay bu sabah düşündümde korunmayı bıraklı 2.5 ay olmuş amma stres yapmışım.ya dedim kendi kendime ne oluyo daha kaçıncı deneme bu:)

ama bu ay olamzsa önümüzdeki ay öyle bi genel kontrole gitmeyi düşnüyorum bende .11 ay oldu evlenelei ben hep 1 sene evliliği yaşayalım sonra olsun diypdum herlade o zamna denkgelecek:)

bence yaşın 30un altındaysa 1yıl beklemelisin gerek yokki böle strese..
1yıl sonunda hamile kalma şansı problemsiz kadında ve erkekde %60lara çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…