Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya bizimkine kalsa bi işe kalksam yapma yorma kendini der
kadın tut temizlesin der ama ona doknmıycannnn yok yaaaa
olmuyo öyle işteee bende iş yaptırmasamda naz yapıyom habireee banane çeksinnn:dilcikar:

EŞİM BANA DA ÖYLE DİYO DÜN AKŞAM
EN SON GÜNLÜK KADIN TUTCAM SANA DİYO :roflol:
YOK YA DEDİM AZCIK SEN YARDIM ETSEN SORUN KALMICAK DEDİM
UFAK TEFEK İŞLER ALT TARAFI SOFRA HAZIRLAMAK TOPLAMAK GİBİ
SOFRA YERİNİ SÜPÜRMEK GİBİ DEDİM kaydirigubbakcemile
YOK YOK GÜNLÜK GELSİN KADIN YAPSIN DEDİ. :roflol:

POLYANNA GÖRCEM SENİDE
İNŞALLAH UZUN SÜRELER BURDA OLURUZ KOPMAYIZ DA
ŞÖLE 3-5 SENE SONRA ANLATIRSIN BURDA
HÖDÜKKKKKK ODUNNNNNNN DİYE:roflol:

kız ben 4 senelik evliyim hala aşıkım kocammaaaaaaaa
sadece çok iantçıdır deli eder beni inadııı
geçen hafta küsmüştükkk cumartesi gecesiydi bende pazar günü gezmye gidecem küsüs diye gitme diyooo tabi benn dinlermiyim bi çıktım sabah evden bide köşe başında bekliyo beni bakıyoki çıkıyomuyum diye neyse gittim akşam onda eve geldimmm tabi ablalarıyla gittiğim için ağzını açamıyooo
ertesi gün oldu akşam ben fena halsiz bi şekilde eve gittim yatıyom geldi bizim herifff suratına bakmıyom ben tabi bide rahatsız olduğumu gördüüü kuduruyo ama konuşamıyooo
neyse ben yatmak için kalktımm holde başım döndü ve bi anda yerde buldum kendimi ama o duymadı şimdi dedimki beni kim kaldıracak burdann çağırsammı çağırmasammı
adamın daha adının baş harfi çıkmadan ağzımdan dibimde bittti kaldırdı yatağıma yatırdııı böyle telaşlı telaşlı sorular felannn oooo dedimmm inadını yendikkkkkk:))))
sonra geldi sarıldı ben uyuyom guyaaaaaa diyoki canım kıyamam sana ne olduuuu bişede söylemiyorsun ben uyuyorum bu arada ay bütün yağlarım eridi valla desem yalan olmaz haaaa

ay çok kıskandım hayatım ben de süreklı adamlayım artık bööööööööö gelıyo bazen...yazık ole ezıyetcı bırı de degıl ama ben bole kızkıza takılmayı cok ozledım bılıyormusun....gecelerı pıjama partısı falan...ama yazın memlekete gıdeyım ekcem kocamı takılcam arkadaslarımla...aslında emınımkı o da bunalmıstır...arkadaslarıyla takılmayı ozlemıstır...ben burda hıc kafama gore ınsan bulamıyorum...hepsıyle bellı bı sınırda kalıyosun...hayat felsefen uymadımı cok zor arkadaslık edıyorsun...tek tuk burdakı arkadaslar...zaten ole aaaa takılalım dencek ortamlarda yok...o nedenle yazları benım inimden çıkısım gibi birsey oluyo...koyden ındım sehre bocalaması yasıyorum ama moral depoluyom en azından....

he valla biz ne yapcaz diye düşünüyoz adamalr kendilerine dokunmamamız için para saçıyolarrrr olmayan paralarıııı tabiiiii

bizimkide moldovyalı tutcakmış
türk bile değilll yani düşüünü artıkkk kime tutacaksaaaklava:

allah bozmasın canım inş. Nice 4senelere mutlu huzurlu sağlıklı

benim yüzüm arkadastan yana çok gülüo şükürler olsun erkekli kızlı :Saruboceq:
bu aralar öyle güzel şeyler yapıyoruz ki başarının vermiş oldugu güvenle çok özgürüz bide benim boşanma sürecini atlatmam için ailem çok rahat bırakıyo
bu gece mesela kızlarla dans gidiyoruz :dance: :dance: :dance:

ayyyy böle acımasız konuşuyom ama eşim okusa çok üzülürdü herhalde..onu çok seviyorum ...hep birlikteyız dıye şikayetcı oluyorum ama bır ıkı saat yalnız kalayım bu seferde küsüyorum erkekler hödük ama kadınlar da pek dengesiz beee.....bak dikkatinizi çekerim öz eleştiri de yapabılıyorum yani....:uhm:

korkunun gözünü sevim beeekafamçokkarıştı :roflol::roflol:

tinkerbell şaka yaptım kız okursa die başlamışsın ya :)) yanlış anlama nolur

bizimkide moldovyalı tutcakmış
türk bile değilll yani düşüünü artıkkk kime tutacaksaaaklava:

AMAÇ O ZATEN YAPACAKLARINDAN DEİLDE LAF İŞTE
PİS PİS GÜLÜYO YA SÖYLERKEN GEBERT YAA :roflol: :roflol:
GENÇ OLSUNMUŞ DİNÇ OLSUNMUŞ AMA EV İŞLER İÇİN HE
NAPCAKMIŞIM YAŞLIYI FALAN FİLAN GÜLMİYİM DİYORU M
DAYANAMIYORUM GÜLDÜRÜO BENİDE :roflol::roflol:
ALLAH AYIRMASIN CÜMLEMİZİ AMİNNNNN

ehehehehe çok güze oluyo yaa biliyom bi iki kez bizdede oldu benzer durum
kendimi o durumlarda suçlu hissetmeye çalışıyorum ama yapamıyorum ki çok haklıyım yanee :lepi: :lepi: :lepi:

he valla biz ne yapcaz diye düşünüyoz adamalr kendilerine dokunmamamız için para saçıyolarrrr olmayan paralarıııı tabiiiii

hee bizimkide rus alacakmış daha uygunmuş ücreti ondanmışş klava: klava: klava:

ooooooooo harıka bak tokatta hakkını yemeyeyım eglence mekanı olarak bolcana pavyon var....yiyiyorsa git......kırmızı ampullu ışıklı pavyonlar sıra sıra dusunun...ama kadınlara hıcbır ozgur alan yok...zaten yerlı kadını hep evde...cam arkasında yasıyo dunyasını...sokaktakı ınsanlar anca öğrenci ve de memur takım...merkez daha ıyı ama ılceler....berbat....ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…