Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
suuuuuuuuuuuu hoşgeldin canım benim naber okudunmu bilmiyorum smartın bu gün günüymüş veeeee adet olcana dair belirti yokmuş hadi bu ay o hamiş olsun bidahaki ayada sen olmamı :CüvCüv:

ayy aşkitoma namazda bol bol dua et dedimmm hem çocuk için hem bi araya gelmemiz içnn...inşallah bu sefer unutmaz çocuğu... sempatiksalakcinni

kız berenn laf attım ama oralı olmadınn..hani atışırık biraz dedimdiii... :mymeka:

suuuuuuuuuuuu hoşgeldin canım benim naber okudunmu bilmiyorum smartın bu gün günüymüş veeeee adet olcana dair belirti yokmuş hadi bu ay o hamiş olsun bidahaki ayada sen olmamı :CüvCüv:

hoşbulduk canımmopuyorumnanaktan
evet okudum :) valla inşallah hamiledirrrrr süpper olurrrrrrr:lepi: gerçi istemiyor amaaa klava: hayırlısı olsun diyelim:)
ben daha temmuz da dönerim aranıza kuzum :) ama zaman geçtikçe ümidimde artıyor olacak diyee inşallahhhihoyyyt

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

smart_girl...............14 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48...................1 HAZıRAN
oba_cigdem...............3 HAZıRAN
paradies_angel..........4 HAZıRAN
deryainci....................6 HAZıRAN
clemantine.................7 HAZıRAN
seliz(cns22)................8 HAZıRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Son düzenleme:

olacak canım olacak sen hiiiiiiiçççççç strese girme Allah büyük temmuz olmazsa ağustosta alt listede görücez seni Allahın izniyle inş. :dance:

ya sen ne gülüyon millete..3. resmin ne olduğunu anlamadın az önceee... :roflol: :roflol: :roflol:
(sendin dimi kız o)))

BENDİM BENDİM :roflol: ŞİMDİDE BEN ÇOK GÜLDÜM :roflol:

YOK GÜZELİM BEN EN SON İLAÇLA TEDAVİYLE GEÇİP GEÇMEDİĞİ HAKKINDA DR.LA GÖRÜŞCEKTİN ONU HATIRLIYORUM YAKILACAK DİYE HİÇ KONUŞMADIK SENLE GEÇMİŞİ OKUYAMADIĞIM İÇİN BİLGİM OLMAMIŞ CANIM.. KARŞILAŞAMADIĞIMIZ İÇİNDE ÖĞRENEMEMİŞİM. SENDE GELMİYOSUN PEK ARTIK
YARA YAKTIRDIKTAN SONRA YÜKSEK İHTİMAL HAMİLE KALIRSIN
ARKDŞIM 18AY HAMİLE KALAMADI YAKILDIKTAN 1AY SONRA KALDI:1hug:

tamam canım yaaa hallettim sağol :1hug:

RİCA EDERİM GÜLÜM olumunekankayizsmile

olacak canım olacak sen hiiiiiiiçççççç strese girme Allah büyük temmuz olmazsa ağustosta alt listede görücez seni Allahın izniyle inş. :dance:

ayyyy inşallah canım aminnnnnnnn olumunekankayizsmile

bu arada smartı ekledim listeye :lepi: :))

ayy aşkitoma namazda bol bol dua et dedimmm hem çocuk için hem bi araya gelmemiz içnn...inşallah bu sefer unutmaz çocuğu... sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşallah canım inşallahhh :) ama topkek meselesini bilemicam bilmiyorumkismile

ya sen ne gülüyon millete..3. resmin ne olduğunu anlamadın az önceee... :roflol: :roflol: :roflol:
(sendin dimi kız o)))

evet o'ydu Allah ım ya vallaha kız bide gülüyo demi :roflol: :roflol: :roflol:

ayyy gerçekten miiii delikafadulden Allah'ımm inşallah yaaaa başka birşey çıkmazda hemen hamile kalabilirim:) tabi hayırlısı ne zamansa o zaman olsunnnnnn.....:Saruboceq:
bu arada şaka yaptım canımcım biliyorum karşılaşamadık ben en son işte ilaç kullandım gittim yara geçmemiş doktorda şüphelendi kolposkopi yaptırmamı istedi hani acaba yaranın sebebi ne gibilerinden bişemi var diye..gittim başka hastanede onu yaptırdım önce kamerayla bakıldı sonra parça alındı işte 1 ay da onun sonuçlarını bekledim çok şükürki tertemiz çıktıııı yani yara var ama temizmiş..tekrar giittim doktor da yakacaz çocuk doğurmadığın için ona göre yapıcam sen bana güven dedi :) şimdide reglim bitince gidicem işte böyle :) bayanssulusmile

e çok görmemek lazım..uzun süredir eşiyle şaapamıyosa..aklı ordadırrr...
:roflol: :roflol: :roflol:

ayyyy inşallah canım aminnnnnnnn olumunekankayizsmile

bu arada smartı ekledim listeye :lepi: :))

ellerine sağlık balım bakalım görünce ne tepki vericek kaydirigubbakcemile3

canım işin kolayı var sende diceksinki o zaman bende yatakta unutayım bazı şeyleri nasıl olsa sen çocuk istemiyosun galiba diceksin bak nasıl hatırlıyoooooooooo aklinialirimsmile aklinialirimsmile

tinker kız sizi üye itmeye iten sebep nedir kısmında hangisini seçtin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…