ANNEM ALTTA DEVAM BUTONU VARYA ONA BAS 2.SAYFADA ADRES :roflol:
suuuuuuuuuuuu hoşgeldin canım benim naber okudunmu bilmiyorum smartın bu gün günüymüş veeeee adet olcana dair belirti yokmuş hadi bu ay o hamiş olsun bidahaki ayada sen olmamı :CüvCüv:
ayy aşkitoma namazda bol bol dua et dedimmm hem çocuk için hem bi araya gelmemiz içnn...inşallah bu sefer unutmaz çocuğu... sempatiksalakcinni
hoşbulduk canımmopuyorumnanaktan
evet okudum :) valla inşallah hamiledirrrrr süpper olurrrrrrr:lepi: gerçi istemiyor amaaaklava: hayırlısı olsun diyelim:)
ben daha temmuz da dönerim aranıza kuzum :) ama zaman geçtikçe ümidimde artıyor olacak diyee inşallahhhihoyyyt
ya sen ne gülüyon millete..3. resmin ne olduğunu anlamadın az önceee... :roflol: :roflol: :roflol:
(sendin dimi kız o)))
kızz aşkolsun yara var dedim ya unuttun mu ben de listeye girmeyi çok istiyorum ama daha çok varr:gitme:
aynen öyle canımcım vereliniortak :)
:dilcikar: hergün bahsediyorum ya kıssss daha gitcem yakılcak vs diye unuttun tabi beni :1closedeyes:
başka doktora da gittim canım ama yara sabit maalesef yakılacak :) inş. en yakın zamanda döncem aranıza opuyorumnanaktan
tamam canım yaaa hallettim sağol :1hug:
olacak canım olacak sen hiiiiiiiçççççç strese girme Allah büyük temmuz olmazsa ağustosta alt listede görücez seni Allahın izniyle inş. :dance:
ayy aşkitoma namazda bol bol dua et dedimmm hem çocuk için hem bi araya gelmemiz içnn...inşallah bu sefer unutmaz çocuğu... sempatiksalakcinni
iyiym canım sağoll...bazı şeyler yoluna girecek gib igörünüyor..iyiyim... yerimseniben
ay yaaaa...inşallaaahh.bunun peşine hamişlik haberi sonrada tayin haberi veririm size..canlarım benimmm... olumunekankayizsmile
aynen yaaa..ne kuduruk bu karasuu..olan var olmayan var dedik..uyardık o kadarr... :mymeka:
kızlar benim karnım ağrıyo hafiftennn...ve topkeklerim hassaslaştı yine..daha 9gün var adetime..noluyokine bana... kafamçokkarıştı
ya sen ne gülüyon millete..3. resmin ne olduğunu anlamadın az önceee... :roflol: :roflol: :roflol:
(sendin dimi kız o)))
:roflol::roflol:
BENDİM BENDİM :roflol: ŞİMDİDE BEN ÇOK GÜLDÜM :roflol:
YOK GÜZELıM BEN EN SON ıLAÇLA TEDAVıYLE GEÇıP GEÇMEDıĞı HAKKINDA DR.LA GÖRÜŞCEKTıN ONU HATIRLIYORUM YAKILACAK DıYE HıÇ KONUŞMADIK SENLE GEÇMıŞı OKUYAMADIĞIM ıÇıN BıLGıM OLMAMIŞ CANIM.. KARŞILAŞAMADIĞIMIZ ıÇıNDE ÖĞRENEMEMıŞıM. SENDE GELMıYOSUN PEK ARTIK
YARA YAKTIRDIKTAN SONRA YÜKSEK ıHTıMAL HAMıLE KALIRSIN
ARKDŞIM 18AY HAMıLE KALAMADI YAKILDIKTAN 1AY SONRA KALDI:1hug:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
inşallah canım inşallahhh :) ama topkek meselesini bilemicam bilmiyorumkismile
evet o'ydu Allah ım ya vallaha kız bide gülüyo demi :roflol: :roflol: :roflol:
ayyyy inşallah canım aminnnnnnnn olumunekankayizsmile
bu arada smartı ekledim listeye :lepi: :))
kız öyle vallaaa..geçen yine namazdan çıktı..dua ettin dimi bebiş için dedim...durdu durdu..şaşakın şaşkın::
-Aklıma gelmeediki dedii.... ohaoldumsmile ohaoldumsmile
ay ben ne için gidiyosam teeee nerlere doktorlaraaa... :mymeka:
attansiyon sivupleeeeeeeeeeeee.
etenşın piliiiiiiizzzzzzzz
dikkat dikkat.tüm hamılelere duyurulur.....
dikkat dikkat sayın hamileler...........
bi duyurum olacak...internetten ne kadar varsa bebek bezı maması sıteleıne gırın uye olun....numune ısteyın...bana dun mılupadan geldı...ama mama degıl tabıkı hamıleyım setı yollamıslar..içinde epey işe yarıcak sey var...bunlar tamamen ucretsız ve de bebek dogduktan sonra bıle yolluyolar....
1.nıvea numune pamuk dokulu ıslak mendıl yenı dogan ıcın
2.nıvea bebe sampuanı numune
3.nivea pişik önleyici krem numune.
4.anneye rehber olacak cok guzel bır kıtap..
5.6 tane mıgros veya tansasta kullanabılecegımız ındırım kuponu hemde %25 indirim..6 tane nıveanın
6.yenı dogum yapan annelere mılupanın sut yapıcı bıtkı cayı numunesı
bebek ıcın urunu var..her urun ıcın bır kupon..ornegın 10tl ye denk gelen bı krem 7.5 e denk gelcek...epey ıse yarar seyler var sız de uye olun hemen mılupaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?