Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
attansiyon sivupleeeeeeeeeeeee.
etenşın piliiiiiiizzzzzzzz
dikkat dikkat.tüm hamılelere duyurulur.....

dikkat dikkat sayın hamileler...........
bi duyurum olacak...internetten ne kadar varsa bebek bezı maması sıteleıne gırın uye olun....numune ısteyın...bana dun mılupadan geldı...ama mama degıl tabıkı hamıleyım setı yollamıslar..içinde epey işe yarıcak sey var...bunlar tamamen ucretsız ve de bebek dogduktan sonra bıle yolluyolar....

1.nıvea numune pamuk dokulu ıslak mendıl yenı dogan ıcın
2.nıvea bebe sampuanı numune
3.nivea pişik önleyici krem numune.
4.anneye rehber olacak cok guzel bır kıtap..
5.6 tane mıgros veya tansasta kullanabılecegımız ındırım kuponu hemde %25 indirim..6 tane nıveanın
6.yenı dogum yapan annelere mılupanın sut yapıcı bıtkı cayı numunesı
bebek ıcın urunu var..her urun ıcın bır kupon..ornegın 10tl ye denk gelen bı krem 7.5 e denk gelcek...epey ıse yarar seyler var sız de uye olun hemen mılupaya

canlar hadi benim için 2 dk lütfen dua edin bana

ben ettim canım senin için Rabbim tez zamanda acil şifalar versin ve bol bol gür gür saçlar versin sana hatta saçlarını toka bile tutmasın opuyorumnanaktan
Rabbim bebek bekleyen arkadaşlarımızında hepsine tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ve benim gibi hamiş olan arkadaşlarada sağlıklı kolay hayırlı doğumlar ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım bi topicten alıntı mı yaptın yoksa denedınmı cidden ?

canım bi topicten alıntı mı yaptın yoksa denedınmı cidden ?

yok kız ben bunu baska bı topıkte bı kızdan duymustum hemen gırdım hepsıne yolladım uye oldum mılupa ve prımaya uye oldum..dun mılupadan hamıleyım setı geldı...prıma da doguma yakın baslıyomus yollamaya..molfixe gıremedım...ama hepsıne dadandım yollasınlar deneyelım gorelım tabı ıyı kalıtede olan seyler bence nıveanın bebe urunlerı super ben bebe yagını kullanıyom bayılıyorum...bır de 6 tane ındırım kuponu verdıler bebekıme onları alcam nıvea bı ılk etap sebamet alırım ama onları kullancam ya bırde kuponların aralıga kadar suresı var...ben kıtapcıga bayıldım hamılelıgın basından bebegın 6 aylık olana dek onerıler vermıs..çok guzel...sen de gır hemen ..bı kac aya gelır sanada

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Inşallah canım bi sorun çıkmaz bebeğinde :)
amniyosentez sonucunda cinsiyette
öğreniliyo yanlış bilmiyosam onuda öğrenmıs olursun hem :)

işallah canım. Içimden erkek geçiyo ama. Hayırlısı..

canım çok sağol ben oldum şimdi üye zaten hep aklımdaydı ama unutmuşum iyi aklıma getirdin teşekkürler opuyorumnanaktan

annadım canım üye oluyom hemen :)

işallah canım. Içimden erkek geçiyo ama. Hayırlısı..

hayrlısı olsun inşallah :)

hoşbuldukkkk canımın içiiii olumunekankayizsmile iyidir senden naber?????
iyiym canım sağoll...bazı şeyler yoluna girecek gib igörünüyor..iyiyim... yerimseniben
kız vallahı benım ıcımdende aynısı geçti yaa yeminle bak inşallah kocişle bi arada olursun bebişte gelir ayy ayy ne güzell canım ya :)
ay yaaaa...inşallaaahh.bunun peşine hamişlik haberi sonrada tayin haberi veririm size..canlarım benimmm... olumunekankayizsmile
hiç görmüyon sanki yaauuu elif kızar şimdi hee kaydirigubbakcemile

euro bile senin libido kadar yükselmedi daha kız sapuukkk :roflol: :roflol: :roflol:

aynen yaaa..ne kuduruk bu karasuu..olan var olmayan var dedik..uyardık o kadarr... :mymeka:

kızlar benim karnım ağrıyo hafiftennn...ve topkeklerim hassaslaştı yine..daha 9gün var adetime..noluyokine bana... kafamçokkarıştı

kızz aşkolsun yara var dedim ya unuttun mu ben de listeye girmeyi çok istiyorum ama daha çok varr:gitme:

aynen öyle canımcım vereliniortak :)

AA İYİLEŞMEMİŞMİYDİ YARASI ONUN.. BAŞKA DR.A DA GİTSEYDİ DİMİ.
İNŞ İYİ OLUR TEZ ZAMANDA..

:dilcikar: hergün bahsediyorum ya kıssss daha gitcem yakılcak vs diye unuttun tabi beni :1closedeyes:
başka doktora da gittim canım ama yara sabit maalesef yakılacak :) inş. en yakın zamanda döncem aranıza opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…