• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar bende SAT ve olası regli tarimi versem bi daha ki sefere beni de eklermisiniz bu listeye..
SAT ...11 EYLÜL--- beklenen regli tarihim 08.10.2010:))):Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek:
Canım ekleriz eklemesine ama bugğn geldşn yarın gelecek sonra gelmeyeceksen hiö yazdırma adını;az çok anlamışsındır burdaki herkes gönülden bağlı birbirine ve bunu da bu şekilde koruyoruz.
öle tabi canımcım bi yerde mecburuz inşAllah ben ocakı çalışıp gerisini dinlenmek istiyom
ama kısmet tabi

Ben marta kadar garanti çalışıyor oalağım!Ondan sonrasına bakarz artık.Umarım öncesinde de sorunlar olmaz da çocukların dersi boş geçmez yazık...! :Saruboceq:

selam kızlarr ben geldim opuyorumnanaktan
kızlar size bişi sorcam ben çok acil cevap bekliyorumm ama bizim gelinimiz hamile 6 ayı bu gün doldu ama kilo almadı 58 kiloyla hamile kaldı ve şuan60 kilo normalmidir sizce yoksa bu aydan sonramı alıcakk kilooobilmiyorumkismile

benım arkadasımda 3 kılo almıstı 6. aya kadar sonra bır costukı sormayın cok kılo aldı son aylardaaayerimseniben

BU ENGEL OLMAZ CANIMCIM GEL SEN BEBİKİM DENİZ HAVASI ALSIN AZICIK yerimseniben

sanki evet yazmıştımm sempatiksalakcinni
Evet yazmıştın :))
İstanbul'a da deniz kenarında muhabbet sofrası kuramadıktan sonra gelmenin ne anlamı varki!:sinifsinif:
Öpüyorum seni canıncım!
kızlar size bişi sorcam ben çok acil cevap bekliyorumm ama bizim gelinimiz hamile 6 ayı bu gün doldu ama kilo almadı 58 kiloyla hamile kaldı ve şuan60 kilo normalmidir sizce yoksa bu aydan sonramı alıcakk kilooobilmiyorumkismile

Benim eşimin abisinin hanımı tüm hamileliği boyunca toplam 7 kilo am-ldı ve çocukta maşallah 3 kilo falan doğmuş yaani!Sıkıntı etmesin;son aylarda daha çok alınıyormuş zaten.

aysee ben sagonun tanrı çekti tüm resimleri vee baytar 2 sını cok sevıyorum dıgerlerınıde tanı ama en cok bunlar canım sengözlerimebaksanab

benım arkadasımda 3 kılo almıstı 6. aya kadar sonra bır costukı sormayın cok kılo aldı son aylardaaayerimseniben

hımmm yani bebk sağlıklı olur demii endişelenmeye başladık karnı şiştii şaşırıyoruzz nereye gitti bu bebek kiloda almayıncaaadelikafadulden

Emoşum hoşgeldn..
Benim bir arkadaşımda şu an 6.ayının içinde.Ama çok bulantı ve kusması olduğu için bırak kilo almayı kilo verdi hep.Ama son iki aydır 2kilo aldı sadece..Bence gayet normal canım.

Canım ekleriz eklemesine ama bugğn geldşn yarın gelecek sonra gelmeyeceksen hiö yazdırma adını;az çok anlamışsındır burdaki herkes gönülden bağlı birbirine ve bunu da bu şekilde koruyoruz.

iş yerimde çoğu site engelli forum siteleri+msn+face gibi nasılsa bi bu açık hergün giriyorum olmazsa akşam evde giriyorum nete. yani bu bi süreç ve insan küçücük bişeyde olsa paylaşmak heyecanını anlatmak istiyor...o yüzden bu siteyi seviyorum dediğin gibi gönülden oluyo yazılan söylenen. alınma gücenme olmadan ve rahatlatıyo insanı....eklemek gene size kalmış eklemesenizde sorun değil gene yazrım ben gelişmeleri :)
bi arkadaşıma bebk düşünüyoruz dedim ve bi kaç şey sordum 3 çocuk annesi sonuçta bi tecrübe diye ve bana kibarca sıkılacağını bi çocuk senmi doğuracaksın falan gibi kibarcıktan veriştirdi ve çok üzüldüm.tabi haliyle kimseyi kendi özel konularımla sıkmak istemem o yüzden şu anda başka hiç kimseyle paylaşmış değilim hamile kalma isteimi olunca söylerim artık o da aileme ablalarıma...burda herkes aynı heyecana dileğe sahip paylaştıkça büyüyo dostluklar en azından ben öyle düşünüyorum

evet bıtanem ıyıyım azonce bı agrı oldu karnımda ama kısa surdu gectı suan ıyıym
allaha sukur sen nasılsın tatlımopuyorumnanaktan

Ben de iyiyim çok şükür canım ağrım sızım bişiyciğim yok ama dilerim ilerleyen günlerde mide bulantım olmaz okulda naparım ben hep onu düşünüyorumboshayallersmile

aysee ben sagonun tanrı çekti tüm resimleri vee baytar 2 sını cok sevıyorum dıgerlerınıde tanı ama en cok bunlar canım sengözlerimebaksanab

tanrı çekti reısmelri hımm onu bılmıyorum bulymda dinlerim :)

ah evet baytarı nasıl unutmsuum muhtesem gercekten :) bende cok severım :)

Kızlar elifin kesesi büyümemiş, içi de boş, kalp atışı da yokmuş mafoldumben perşembe kürtajla alınacakmış yaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Msj attı bana, konuşuruz yazmış sanırım şu an konuşmak istemiyo çok üzüldüm yaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Kızlar elifin kesesi büyümemiş, içi de boş, kalp atışı da yokmuş mafoldumben perşembe kürtajla alınacakmış yaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenoff yaaaa çok kötü bir haberrrrrmafoldumbenallah yardımcısı olsun sabır versinn allhımm eşinede kendinede ailesinedeeeeeoffffffffffmafoldumben

senağlamasenağlama oyy oyy oyy ne denir bilmiyorum ya sadece çok üzüldüm...
çok mücadele etti Elif bebişi de öyle ama..Allah'ım gani gani sabır versin Elife eşine.Elif toparlandıktan sonra en uygun zamanda sağlıklı bebişlere hamiş kalır inşallah..

Back
X