• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hangı sarkısını sevıyorsun sagonun en cok:kahve:

çoğunu seviyorum :D

ateşten gömlek,kendim için,kendime sarılır donarım,ben hüsrana komşuyum
sonra cezaya yazdıgı bi diss var kır kalbini ver elime onu seviyorum
gölge haramileri....enn çok bu saydıkalrımı seviyorum diğerlerini seviyorum tabiide
en çoku bunlar :)

ya bide sagonun ılk şarkılarıdnan biri var adını hatırlamırom ama bol küfürlüydü :roflol:
o da güzel bak :D küfre karşıyız tabiide adam guzel oturtturmuş :D

koleranında en sevdiğim: matine araları,la kayyume illahu ve sen nasıl bir insansın

sen hankilerini sevıyosun

nlmuş yani benimde vardı 2-3-4 ay olmadıgımı bilirim

bende öyleydim hele hamile kaldığım ay tam 20 gün gecikti hamileyim sandım adet söktürücü kullandımda ertesi ay hamile kaldım benden sana tavsiye relax ol biliyorum 2011 de nüfüs patlaması olcakmış dünya çapında sende katkıda bulunacaksın hemde çifter çifter:dance::dance::dance:

bende öyleydim hele hamile kaldığım ay tam 20 gün gecikti hamileyim sandım adet söktürücü kullandımda ertesi ay hamile kaldım benden sana tavsiye relax ol biliyorum 2011 de nüfüs patlaması olcakmış dünya çapında sende katkıda bulunacaksın hemde çifter çifter:dance::dance::dance:

ben zaten katkıda buluncam allah izin verirse nisan sonu :hooray: :hooray: :hooray:

canlar hepinize merhaba;hoşbuldum..
hepiniz iyisiniz inşallah...

Ben de her zamanki terane okuldan geldim su yok iğrenç bişi elimi bile yıkayamadım yedekte de su kalmamış şu an kendimden nefret eder durumdayım....

arkadaşlar benim mesai bitti evde netim yok olsada zaten girmeye vaktim yok ev işleri çoluk çocuk bilirsiniz yarın görüşmek üzere hoşçakalınnn

Fatoş'cuğum doğum günün kutlu olsun!
Bebişinle eşinle ve diğer tüm sevdiklerinle daha nice güzel yaşlar göresin inşallah...

uykum geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Vurdun kafayı masaya yine değilmi!!! yerimseniben
Gittim geldim ben de!Çok sıkıldım ben yaaaa!akannehir İnşallah sıkıntısız bi hamilelik olur devam ederse ben evde uzan falan derse doktor çatlarım!kafamçokkarıştı

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

KotuKediSero........................28 EYLÜL Güzelhaberlerinş bekliyoruz :))

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Seliz..........................................2 EKİM
mercan.a...................................8 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Hilmi_Ve_Fatma.......................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM
hatunsultan.............................16 EKİM
yaren0144...............................17 EKİM
Yildiz10..........................17 EKİM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 --SariLale--zonox----Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl :hooray: :hooray: :hooray:--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

Fatoş'cuğum doğum günün kutlu olsun!
Bebişinle eşinle ve diğer tüm sevdiklerinle daha nice güzel yaşlar göresin inşallah...

çok saol canımmm hep birlikte inşAllahhh

Anladım canım o zaman az daha sabret;işini bitir de evine gidince uyursun artık...

akşamda misafirim var ama :2:

Gittim geldim ben de!Çok sıkıldım ben yaaaa!akannehir İnşallah sıkıntısız bi hamilelik olur devam ederse ben evde uzan falan derse doktor çatlarım!kafamçokkarıştı

yok bu defa yapamıyom ayrıca müsait olunca masaya vurmuyom direk çekyata atıyom kendimii sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ofisimi çok seviyom yaaa her türlü konfor saglanmış :roflol: :roflol:

pardonnn çok pardon Yildiz10 arkadaşımızaydı bu mesaj allah kavuştursun bebişine inşallah

anladım canımcımmm

Canım ben de dün sordum doktora onu dedim bütün gün ayaktayım derste;yeri geliyor nöbeti var falan...
Hiç kasma kendini olduğun gibi ol.İşini yap tabiki dedi..Hem de olumsuz şeyler düşünme oluruna ve zamanına bırak dedi.Tabii kendini olması gerekenden fazlada yorma diye ekledi..

O yüzden ben de hep ayaktayım ve aktifimm sen de sıkma canını;hamileliğin gayet güzel geçecek inşallah!

Canım ben de dün sordum doktora onu dedim bütün gün ayaktayım derste;yeri geliyor nöbeti var falan...
Hiç kasma kendini olduğun gibi ol.İşini yap tabiki dedi..Hem de olumsuz şeyler düşünme oluruna ve zamanına bırak dedi.Tabii kendini olması gerekenden fazlada yorma diye ekledi..

O yüzden ben de hep ayaktayım ve aktifimm sen de sıkma canını;hamileliğin gayet güzel geçecek inşallah!

bencedeee :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
normal yaşa ama eskisi gibi dil sibelcim sennn sen durmuyordun çünkü sırnaşık şey
otur accık poponun üstüneee :CüvCüv: :CüvCüv:

Back
X