Ya Ayşe senin yaşadığın hakikaten çok çok farklı bişeydi;Allah tekrar yaşatmasın inşallah!:Saruboceq:
Lütfen artık düşünme;için parçalanıyor düşündükçe;benim bile parçalanıyorsa burdan doğru seni düşünemiyorum!
Anladım canım!Benim 5+5 bugün itibarıyla;malum "aman canım yoktur yoktur!"diye diye öğrenme olayını geciktirmiş oldum.:kedi:
Gittiğimde en azından ekranda kalp atışını görmek istiyorum ancak inanırım hamile olduğumafisfisfis
Duymak için 7-8i beklemek gerekiyormuş malum!
Bakalım bana ne diyecek herhalde progestan falan bana da verir...
bellecim iyi aksamlar nasılsın kusummm
ıyı aksamlar canım aysem sen nasılsınolumunekankayizsmile
Arkadaslar merabalar cevaplarsanız cok sevinicem,belirtilerim olduğu için dayanamayıp bgn bi idrar testı yaaptm negatif cıktı..adetime tahminii 6-7 gun var, tam da bılemıorm ...sizce hamile olsaydm en azından silik çıkarmıydı..???şansm yok mu sizce artık bu ay..(((
aaaaaaaaaa kımse yok bu gece nerdesınız kızlarrr ohaoldumsmile
elifcim .. mervecimm. nasılsınızzzz..
Arkadaslar merabalar cevaplarsanız cok sevinicem,belirtilerim olduğu için dayanamayıp bgn bi idrar testı yaaptm negatif cıktı..adetime tahminii 6-7 gun var, tam da bılemıorm ...sizce hamile olsaydm en azından silik çıkarmıydı..???şansm yok mu sizce artık bu ay..(((
Merhaba güzel anne ve bebeği...:1hug
iyiyim canım ütü yaptım azcık yarın işe hazırlık..duş aldık...
Geldım size bkmaya..Senin karnına ağrı mı girdi öyle bişi okudum sanki
merahaba. adet günün gecmeden bunu cevaplamak çok zor canım. hele biraz sabret adetinin gcikmesine..kendini stres yapmadann bekle.. :))
sanırım bebiş istiyosun. hayırlısı arkadasım.
evet canım çalısıyom ama gelde bana sor son zamanlarda zor oluyo gerceten..
Merhaba!Çok erken yapmışsın testi eğer kullandığın fortel gibi bir test değilse(ki onlar bile bu kadar erkende yanılabilir) hala şansın var yerimseniben
evet..))korunmayı ılk defa bu ay bırakmşştm..hap kullanıyordm..bende aşırı derecede ağrılar başladı ...kasık ve göbek deliğimn aşağsında..kramplar gırıoo ..((mütemadiyen..öğretmenm bgn ayakta zor durdum...müthiş bir gergnlık var kasıklarımda...idrara cok çıkma var bir de..tabı bunlar üşütme vs de olabılır ama ınsan şüphelenmeden edemiyor ..)))ttutucam kendmı artık adetım hap kullanmadan duzenszdı dolayısıyla bılemıormda şmdı ne zaman adet olurum..tesekkurler..))))sanrm sen hamişşsin..))hayırlı olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?