Kızlar elifin kesesi büyümemiş, içi de boş, kalp atışı da yokmuş mafoldumben perşembe kürtajla alınacakmış yaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Bebeğinden zaten çok umutlu olmadı hiçbi zaman hep kötü sonuca hazırladı kendini ama etrafındakilerin özellikle de kayınvaldesinin çok üzerine düşmesi, hiç rahat kendi haline bırakmaması çok yordu onu kızlar, ve pişman oldu herşey netleşmeden ailelere söylediğine, şimdi herkes hamile biliyo onu ve herkese açıklama yapmak zorunda kalacak diye çok üzülüyo :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
Kızlar elifin kesesi büyümemiş, içi de boş, kalp atışı da yokmuş mafoldumben perşembe kürtajla alınacakmış yaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Neyse kızlar ben çıkmak zorundayım misafirlerim var, elifi merak edersiniz diye haber vermeye gelmiştim, görüşürüz yarın... :gitme: :gitme: :gitme:
hoşgeldn canım. park yatakta kendi kendini sallama özelliği var mı??? ben öyle beşiklerden istiyorum. kendini sallayan beşikten
birde kızlar tansiyon aleti alıcam öneriniz var mı???
hoşgeldn canım. park yatakta kendi kendini sallama özelliği var mı??? ben öyle beşiklerden istiyorum. kendini sallayan beşikten
birde kızlar tansiyon aleti alıcam öneriniz var mı???
gökçe park yatak favorimdir o zamankaydirigubbakcemile3
oda konusunda çilekle aynı fiyat artık diğer markalar. en azından çilek kaliteli üretiyor. diğerlerini bilmiyoruz bile. biz evlenirken bir sürü mobilyacı gezdik eşimle, ulennn bi baktık hepsi ateş pahası. biz de gittik doğtaştan aldık. dedik kazıklanıcaksak bari kaliteli kazık yiyelimahahahahaha
cancağızlarım slmlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzz ben yenı geldımmm duş aldımmm rahatladımmm bebeğimeee park yatak baktım gecelerı benm yanımda olsun dıyeee begendım dee şükürrr hem uygunn hem kalıtelı hem de şekerr bayb2go dan alıcamm begendım eşim cumaya gelıooo sanırım alıyoruz bunuuu
Hoşgeldin canım ohh mis gibi sıhhatler olsun...
Ayy ne güzel demek bebişin yatağı hazır şimdiden güle güle kullansın canım...
Vallahi canım hiç şaşmayan ve en doğru sonucu veren tansiyon aletleri eski tip elle sıkmalı olanlar var ya onlar...Ama onu ölçmeyi şahsen ben bilmiyorum.
Dijitallerden de yenı çıkmış bir çeşit var onu da dirseğin oraya takıyorsun o da güvebilirmiş ama bu bilekten ölçenler için pekte iyi demiyorlar özellikle üst üste bakınca sapıtıyormuş
hoşbulduk hayatımmmm opuyorumnanaktan
ayyy teyzesı bebeğimize nasıpse bebe odası çilekten safari alıcazzz
gece yatak olarak da park yatak bayb2go alcaz karar verdıkkk nasıp olursa tabıkısı alıcazz hayatımmmm:Saruboceq: ayy allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsın ınş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sen neler yapıorsun bebeğimiz nasıll
canım bende üst koldan ölçen dijitallerden alıcam braun marka. inşallah fos çıkmaz.
bugün nasılsınkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?