• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar merabalar cevaplarsanız cok sevinicem,belirtilerim olduğu için dayanamayıp bgn bi idrar testı yaaptm negatif cıktı..adetime tahminii 6-7 gun var, tam da bılemıorm ...sizce hamile olsaydm en azından silik çıkarmıydı..???şansm yok mu sizce artık bu ay..(((

bence 2 gün sonra tekrar yap benimde öyle olmuştu adetime 4 gün kala kesin sonuç alırsın ama kişiden kişiye değişiyor bence silikte olsa çıkmıştı benim umutları kaybetmek yok hanımlar yola devam:dance:

bugun hep kötü haber :gitme: :gitme: :gitme: canım sıkıldı sabah sabah
hayırlısı olsun canım ama .çok şaşırdım akannehir

Keşke güzel haber verebilseydim ama kısmet değilmiş canım :sinifsinif: hayırlısı artık olumunekankayizsmile üzülmüyorum zaten alışkanlık yaptı bende, gelmediği zaman da özlicem sanırsam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hamiş kalınca napıcam ben 9 ay onlarsız :roflol:

teşekkürler.doğru diyon hem bu sabah ıspanaklı börek yedim.azcıkda olsa etkisi olur.

Eminim olmuştur canım, yeşil sebzelerin hepsinde bolca var zaten, özellikle de çiğ olarak yersen daha faydalı yerimseniben ıspanağın mevsiminde bol limonlu salatasını öneririm yerimseniben

kızlar okuyorumda yazdıklarınızı gerçekten zor ve hassas şeyler yaşadıklarınız...ama allah sağlık versin inşşallah gönlüze göre olur en kısa zamanda...benimde kardeşim 3 yıldır uğraşıyolar eşinden kaynaklanıyodu ilk ameliyat oldu sorun yok diyo doktorlar ama olmuyo sırf psikoljik olarak...her ay abla gene adet oldum dediği zamanki sesi içimi yakıyo...daha yaşı küçük ama istiyolar ve olmuyo aşılama falan da denediler olmadı hala hep diyorum bir zmanı vardır ve ogün gelince olacaktır kafaya takınca herşey sanki imkansızlaşıyo ve olmayacakmış gibi geliyo insana...herşeyden önce moral... moral...moral...

teşekkür ederim kızlarr..hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimmm...

eve geldik:))
dışardaydık eşimle..çay içtik.tavla oynadıkk..güya stres attıkkk....

bildiğin gb işte canımm..sen nasılsınn???

canım teşekkür ederim.moral verdiğin içinn..sağol..
evet daha sonra kaybetmek daha zor olurdu...

geçmişi okuyodum canımm..
evet canım bende ona şükrediyorumm..kalbinin atışını duyduktan, tekmelerini hissettikten sonra kaybetmek daha zor olurdu...
ben aksilikler başladıktan sonra soğumuştum zatenn.hamileliği öğrendiğinde karnıyla bıcır bıcır konuşan ben,,aksilikler başladıktan sonra karnıma dokunup içimden gelerek bir kere günaydın diyemedimm.belkide erken yenildimm.çabuk kapıldım umutsuzluğaa...
ama olması gerkeenden fazla yıprandım gb hissediyorumm..
sürekli hastanelere git,,serumlarr.,,kan vermelerr,,hastanede yattımm...
kanamalarr...
ultrasonlarr...
gereksizdi sanki çoğuu..
ben şu düşünceye alıştırdım kendimi..ben bebeğimi kaybetmedimm.bebeğim olma yolundaki bi pıhtıyı kaybettimm...bi boşluktu o...
orada öylece açılmış bi boşlukk...
tutnmadı bana nasip değilmişş..
bugün beni etkileyen..ençok etkileyen ultrasondan çıktığımda beni kapıda bekleyen eşimin çıktığımda kalp sesini duyduğumu söylememi bekleyen gözlerini görmek olduu...:(((
birde telefonunda yarım kalan mesajı...
bebeğimm...bana babalık duygusunu yaşattığın için....diye başlayan bi mesajj..yarım kalmışşş..mesaj bile yarımm..bu hikayede herşey yarım kaldı.....
he birde eşimin ilk hamileliğimi öğrendiğinde 'bağırasım var baba oluyorum diye,, kendimi zor tutuyorum...' demesii...iyiki tutmuş......

Rabbim sizinkileri bağışlasın size inşallahh...
dualarım sizlerle canımm..

elifim cok zor tahmın edebılıyorum canım ama cabuk toparlanacagına emınım cok güçlü bir insansın cunku! canım alısılıyoır herseye bende babamı kaybettım 13 yasındaydım o zaman yuregum oyle bır agrıdıkı benımde canım cıkacak yasayamıcam sandım bak hersey devam edıyor hayatta turlu turlu acılar yarın ne olcagımız bellı degıl

kızlar günaydın..

karasucum kırmızlar tesrif etmiş.hayırlısı canım.

bellecimm dün aksam bana yzmıssın acil çıkmak zorunda kaldım. nasılsınnn

gordum sonradan yazmıssın canım karnın agrımıs onemlı degıl aman sız ıyı olundaopuyorumnanaktan

Kızlar daha kocişe söylemedim ama yaza kadar bebişe ara vermeye karar verdim ben, doktoru zaten bıraktım, 2. gününde gel demişti ama gitmicem, şu testleri falan da kullanmicam, okulda veliler için bilgisayar kursu açmaya karar verdim, mayısta ev almayı düşünüyoruz, para biriktirmemiz lazım yerimseniben kendimi işime verecem tamamen, bi de bugün birsürü kitap alıcam, şu bebek işine daldığımızdan beridir kitap okumayı bırakmıştım, bol bol okuycam artık boshayallersmile
Zaten yaza yeni evimize taşınıcaz, inşallah yeni evimiz uğurlu gelir de bebişimiz de o eve gelir :CüvCüv:

Son düzenleme:
sero yınemı yaaa:gitme: onumuzdekı maclara bakıcaz artk yıne her ay yenı umut demııolumunekankayizsmile

sero yınemı yaaa:gitme: onumuzdekı maclara bakıcaz artk yıne her ay yenı umut demııolumunekankayizsmile

Yine hayatım yine boshayallersmile napalım kısmet, ben üzülmedim boşver, kendimi unuttum zaten dünden beri, kankamı düşünüyorum ben :sinifsinif: şu derslerim bitse de arasam elifi, konuşabilecek kadar toparlanmıştır heralde :sinifsinif:

Merhaba arkadaşlar,

Yeni üye oldum siteye, ilk mesajım bu. Tecrübelerinizden ve bilgilerinden faydalanmak istiyorum.. Şiimdii... Her ay saat gibi günü ve saati şaşmaz adet günümün. Adetim 3 gün gecikti, adet olacağım zaman ağrılarım oluyor, hiç bir belirti de yok, geçen ay sol yumurtalığımdan adet olmuştum, bu ay sağ taraftan olacaktım. Ama 2 gündür geçen ay adet olduğum sol yumurtalığım resmen batıyor, bıçak gibi arada ağrılar oldu, kan testi yaptırsam mı, bu sabah da biraz kanama geldi, emin değilim, ne yapmalıyım? eylül 12.de olmuştu, hamile kaldıysam tarih bu yani..

Kızlar daha kocişe söylemedim ama yaza kadar bebişe ara vermeye karar verdim ben, doktoru zaten bıraktım, 2. gününde gel demişti ama gitmicem, şu testleri falan da kullanmicam, okulda veliler için bilgisayar kursu açmaya karar verdim, mayısta ev almayı düşünüyoruz, para biriktirmemiz lazım yerimseniben kendimi işime verecem tamamen, bi de bugün birsürü kitap alıcam, şu bebek işine daldığımızdan beridir kitap okumayı bırakmıştım, bol bol okuycam artık boshayallersmile
Zaten yaza yeni evimize taşınıcaz, inşallah yeni evimiz uğurlu gelir de bebişimiz de o eve gelir :CüvCüv:
bende bu aydan sonra biras ara vermeyi düşünüyorum canım dediğin gibi kitap okumayı bıraktımm bu aralar, üstüne düştükçe olmuyo ben anladım. hatta bide strese giriyoz düşünsene yumurtlama günlerinde ki çalışmalarımızı tam destek veriyorum sana canım
bende ara verecem guclubacismile

hıc sanmıyorum bu fkrı gerceklestırecegını canımopuyorumnanaktan

Ah bitanem benim yaaa dün bütün gün aklıma geldikçe gözlerim doldu, misafirlerim de vardı kendimi zor tuttum ağlamamak için, çok dua ettim senin için, Allahım sabır ve bundan sonrası için de umut versin sana :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Atlatıcaksın bitanem Allahın izniyle olumunekankayizsmile biz hepimiz yanındayız beraber atlatıcaz merak etme Şeniz Şeniz Şeniz

inşallah canımbenimm.inşallahhh....
Kepeleklerim günaydıııııınnn opuyorumnanaktan benim misafirler gece teşrif ettiler boshayallersmile ama üzülmedim hayırlısı buymuş, zaten elifi düşünmekten kendimi unutmuş haldeydim :sinifsinif: hem gününde geldi en azından, ovulasyon testlerinin doğruluğunu gösterdi bu bize, canım kocişim üzüldüğümü düşünerek bütün gece sarıldı bana hiç bırakmadı, öpücüklere boğdu beni :asigim: valla buna değerdi ne yalan söyliyim :asigim:
üzüldüm..ne yalan söyliyim çok umutluydumm.ama sen herzamanki gb çok güçlüsünn.canımbenimmm..canım kardeşimm...güçlü olucaz..yoksa bu sıpaların geleceği yok...gösterelim onlara bizmi yaman onlarmı..

canımmmm ya ne kadar zordur anlamaya çalışıyorumm.böyle olmasında vardır bi hayır...çok geçmişş olsunn...rabbim herzaman hayırlısını versin.inşallah meleğin çok bekletmez seni...
evet canımm.hayırlısı olsunn.Rabbim hayırlsıını nasip etsinnn...inşallahh hayırlısıyla gelir meleklerimizz...

geçmiş olsun canım bi dahaki aya inş
yavyum bebeğini kaybetmiş okuyunca çok kötü oldum

üzülme canımm..geçecek inşallahhh...

canımbenim..bende aynı şeyi düşündüm biliyomusunn..yani kendimi başka konulara yönlendirmem gerektiğini..benim önceden beri en birinci sırada kuran kursu vardı..ama sormuştumm.hafta sonu yoktu..çok istiyodum halbuki..:((((
kitap falan okumam lazımm...ne bilim.bu sıradanlıktan kurtulmam lazımm..ama işte köy gb biyerdeyimm.yok..seçenek yokk..yok...:(((((

Merhaba arkadaşlar,

Yeni üye oldum siteye, ilk mesajım bu. Tecrübelerinizden ve bilgilerinden faydalanmak istiyorum.. Şiimdii... Her ay saat gibi günü ve saati şaşmaz adet günümün. Adetim 3 gün gecikti, adet olacağım zaman ağrılarım oluyor, hiç bir belirti de yok, geçen ay sol yumurtalığımdan adet olmuştum, bu ay sağ taraftan olacaktım. Ama 2 gündür geçen ay adet olduğum sol yumurtalığım resmen batıyor, bıçak gibi arada ağrılar oldu, kan testi yaptırsam mı, bu sabah da biraz kanama geldi, emin değilim, ne yapmalıyım? eylül 12.de olmuştu, hamile kaldıysam tarih bu yani..

canım olabılır 3 gun gecmıs neden bı ıdrar testı yapmıyorsun varsa cıkar zaten artık

bende bu aydan sonra biras ara vermeyi düşünüyorum canım dediğin gibi kitap okumayı bıraktımm bu aralar, üstüne düştükçe olmuyo ben anladım. hatta bide strese giriyoz düşünsene yumurtlama günlerinde ki çalışmalarımızı tam destek veriyorum sana canım

bende ara verecem guclubacismile

kızlar tabı karar sızlerın sızler ıcın nasıl uygunsaa sız nasıl ıstıyorsanız oyle olsun ınsallah :Saruboceq:

teşekkür ederim kızlarr..hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimmm...

eve geldik:))
dışardaydık eşimle..çay içtik.tavla oynadıkk..güya stres attıkkk....

bildiğin gb işte canımm..sen nasılsınn???

canım teşekkür ederim.moral verdiğin içinn..sağol..
evet daha sonra kaybetmek daha zor olurdu...

geçmişi okuyodum canımm..
evet canım bende ona şükrediyorumm..kalbinin atışını duyduktan, tekmelerini hissettikten sonra kaybetmek daha zor olurdu...
ben aksilikler başladıktan sonra soğumuştum zatenn.hamileliği öğrendiğinde karnıyla bıcır bıcır konuşan ben,,aksilikler başladıktan sonra karnıma dokunup içimden gelerek bir kere günaydın diyemedimm.belkide erken yenildimm.çabuk kapıldım umutsuzluğaa...
ama olması gerkeenden fazla yıprandım gb hissediyorumm..
sürekli hastanelere git,,serumlarr.,,kan vermelerr,,hastanede yattımm...
kanamalarr...
ultrasonlarr...
gereksizdi sanki çoğuu..
ben şu düşünceye alıştırdım kendimi..ben bebeğimi kaybetmedimm.bebeğim olma yolundaki bi pıhtıyı kaybettimm...bi boşluktu o...
orada öylece açılmış bi boşlukk...
tutnmadı bana nasip değilmişş..
bugün beni etkileyen..ençok etkileyen ultrasondan çıktığımda beni kapıda bekleyen eşimin çıktığımda kalp sesini duyduğumu söylememi bekleyen gözlerini görmek olduu...:(((
birde telefonunda yarım kalan mesajı...
bebeğimm...bana babalık duygusunu yaşattığın için....diye başlayan bi mesajj..yarım kalmışşş..mesaj bile yarımm..bu hikayede herşey yarım kaldı.....
he birde eşimin ilk hamileliğimi öğrendiğinde 'bağırasım var baba oluyorum diye,, kendimi zor tutuyorum...' demesii...iyiki tutmuş......

Rabbim sizinkileri bağışlasın size inşallahh...
dualarım sizlerle canımm..

üzülme canım üzülmee..
Hep hayırlısını diledik Rabbimdenn..
hayırlısı böyleymişş...napalım:)))

Canımbenim..çok teşekkür ederimm.Rabbim bebeciğini bağışlasın sana...
acısını göstermesinn...çok sevinip birden yere çakıldık bizz..
Rabbim bi daha yaşatmasın inşallahhh...
sağol caım benim iyi dileklerin içinnn...

canım benim elifim haberini okuyunca o kadar çok üzüldümki diyecek kelime bulamadım:(( kendimi senin yerine koydum ve senin bu kadar güçlü olmanı o kadar takdir ettimki helal olsun benim bitaneme :1hug: bugünleri hepberaber unutucagız gör bak yeniden bebişlerin olucak saglıklı sıhhatli inşallah...
hayatımızın her döneminde yeni yeni deneyimler yaşıyor ve bunlarla yaşamayı mücadele etmeyi ve ne olursa olsun dimdik ayakta durmayı öğreniyoruz, hayattan vazgeçmiyoruz...hiçbir zamanda vazgeçmeyecegiz...kadın olmak böyle birşey olsa gerek her bakımdan ne kadar donanımlıyız çok duygusalız ama nasıl üstesinden gelecegimizide iyi biliyoruz...korkularımızda var ama onlarında üzerine gidiyoruz...hayat bu olsa gerek...

offf amma konustum ya benimde bugün canım çok sıkkın yazmaya ihtiac duyuyorum sanırım...

bu arada hepinize günaydın fıstıklarım...

karasuyum senin kırmızıların gelmesinede çok üzüldüm ne kadarda hazırlamıstım senden güzel haberler almayı olsun vardır bundanda bir hayır demekten başka birşey yapamıyoruz...
ve aldıgın kararıda çok takdir ettim bitanem...en azından bebek düşüncesinden biraz uzaklaşmış olursun ve kafanı başka şeylerle meşgul etmiş olursun...ve Rabbim hiç aklına gelmeyen bir anda bebişine kavusturur seni inş

Merhaba arkadaşlar,

merhaba denizcim hoşgeldin öncelikle...ilk msjınıda bizimle paylaştıgın için tskler...
gelelim soruna bence biraz daha bekle eger kanama devam etmezse bir kan testi yaptır kesin sonucu ögrenmiş olursun...inşallah bu ay olmasa da en kısa zamanda bebişine kavusursun opuyorumnanaktan

merhaba kızlar ben yeni üyeyim Aylin20 arkadaşıyım.benide listeye eklerseniz sevinirim sat 19 eylül :)

merhaba eflalcim sende hoşgeldin aramıza...eger adını yazdırıp gitmiceksen ve sürekli bizimle beraber olucaksan neden olmasın.. arkadaşlar eklerler hemen yerimseniben

Back
X