Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın şekerimmmmmmm
merhaba kızlar ben yeni üyeyim Aylin20 arkadaşıyım.benide listeye eklerseniz sevinirim sat 19 eylül :)
güçlü olman beni sevindirdi canım,bende senin gibi küçük biyerdeyim kültürel sosyal çok daralıyorum kitaptan başka seçeneğimiz yokinşallah canımbenimm.inşallahhh....
üzüldüm..ne yalan söyliyim çok umutluydumm.ama sen herzamanki gb çok güçlüsünn.canımbenimmm..canım kardeşimm...güçlü olucaz..yoksa bu sıpaların geleceği yok...gösterelim onlara bizmi yaman onlarmı..
evet canımm.hayırlısı olsunn.Rabbim hayırlsıını nasip etsinnn...inşallahh hayırlısıyla gelir meleklerimizz...
üzülme canımm..geçecek inşallahhh...
canımbenim..bende aynı şeyi düşündüm biliyomusunn..yani kendimi başka konulara yönlendirmem gerektiğini..benim önceden beri en birinci sırada kuran kursu vardı..ama sormuştumm.hafta sonu yoktu..çok istiyodum halbuki..(((
kitap falan okumam lazımm...ne bilim.bu sıradanlıktan kurtulmam lazımm..ama işte köy gb biyerdeyimm.yok..seçenek yokk..yok...((((
canım ben evlendim evleneli nerdeyse çabalıyorum hamile kalmak için ama olmuyo strese giriyorum korunmicam ama kendi haline bırakacamkızlar tabı karar sızlerın sızler ıcın nasıl uygunsaa sız nasıl ıstıyorsanız oyle olsun ınsallah :Saruboceq:
merhaba kızlar ben yeni üyeyim Aylin20 arkadaşıyım.benide listeye eklerseniz sevinirim sat 19 eylül :)
hoş geldin aylinin arkadaşı listeye ekleyelim senihoşgeldin bebişimmmm hem yanımdasın hem önümde umarım iyi vakit geçirirsin opuyorumnanaktan
merhaba denizcim hoşgeldin öncelikle...ilk msjınıda bizimle paylaştıgın için tskler...
gelelim soruna bence biraz daha bekle eger kanama devam etmezse bir kan testi yaptır kesin sonucu ögrenmiş olursun...inşallah bu ay olmasa da en kısa zamanda bebişine kavusursun opuyorumnanaktan
Naneeeeeeeeemmm ve yarencim hoşgediniz canlarım, güzel dilekleriniz için de teşekkür ederim ballı bööreklerim benim opuyorumnanaktan
teşekkür ederim kızlarr..hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimmm...
eve geldik:))
dışardaydık eşimle..çay içtik.tavla oynadıkk..güya stres attıkkk....
bildiğin gb işte canımm..sen nasılsınn???
canım teşekkür ederim.moral verdiğin içinn..sağol..
evet daha sonra kaybetmek daha zor olurdu...
geçmişi okuyodum canımm..
evet canım bende ona şükrediyorumm..kalbinin atışını duyduktan, tekmelerini hissettikten sonra kaybetmek daha zor olurdu...
ben aksilikler başladıktan sonra soğumuştum zatenn.hamileliği öğrendiğinde karnıyla bıcır bıcır konuşan ben,,aksilikler başladıktan sonra karnıma dokunup içimden gelerek bir kere günaydın diyemedimm.belkide erken yenildimm.çabuk kapıldım umutsuzluğaa...
ama olması gerkeenden fazla yıprandım gb hissediyorumm..
sürekli hastanelere git,,serumlarr.,,kan vermelerr,,hastanede yattımm...
kanamalarr...
ultrasonlarr...
gereksizdi sanki çoğuu..
ben şu düşünceye alıştırdım kendimi..ben bebeğimi kaybetmedimm.bebeğim olma yolundaki bi pıhtıyı kaybettimm...bi boşluktu o...
orada öylece açılmış bi boşlukk...
tutnmadı bana nasip değilmişş..
bugün beni etkileyen..ençok etkileyen ultrasondan çıktığımda beni kapıda bekleyen eşimin çıktığımda kalp sesini duyduğumu söylememi bekleyen gözlerini görmek olduu...((
birde telefonunda yarım kalan mesajı...
bebeğimm...bana babalık duygusunu yaşattığın için....diye başlayan bi mesajj..yarım kalmışşş..mesaj bile yarımm..bu hikayede herşey yarım kaldı.....
he birde eşimin ilk hamileliğimi öğrendiğinde 'bağırasım var baba oluyorum diye,, kendimi zor tutuyorum...' demesii...iyiki tutmuş......
Rabbim sizinkileri bağışlasın size inşallahh...
dualarım sizlerle canımm..
üzülme canım üzülmee..
Hep hayırlısını diledik Rabbimdenn..
hayırlısı böyleymişş...napalım:)))
Canımbenim..çok teşekkür ederimm.Rabbim bebeciğini bağışlasın sana...
acısını göstermesinn...çok sevinip birden yere çakıldık bizz..
Rabbim bi daha yaşatmasın inşallahhh...
sağol caım benim iyi dileklerin içinnn...
Kızlar daha kocişe söylemedim ama yaza kadar bebişe ara vermeye karar verdim ben, doktoru zaten bıraktım, 2. gününde gel demişti ama gitmicem, şu testleri falan da kullanmicam, okulda veliler için bilgisayar kursu açmaya karar verdim, mayısta ev almayı düşünüyoruz, para biriktirmemiz lazım yerimseniben kendimi işime verecem tamamen, bi de bugün birsürü kitap alıcam, şu bebek işine daldığımızdan beridir kitap okumayı bırakmıştım, bol bol okuycam artık boshayallersmile
Zaten yaza yeni evimize taşınıcaz, inşallah yeni evimiz uğurlu gelir de bebişimiz de o eve gelir :CüvCüv:
canımmmm kırmızılar gelmiş heralde yineee bişeyi 40 kere söylersen olurmuş tezide çürüdü :) bu arada şimdi sen ara vermeye karar verdin ya 2 ay içinde hamiş kalıcaksın bak görr işallaahhh :CüvCüv::CüvCüv:
günaydın canımgünaydıııınnn............
selam hanımlar bende aylinin arkadaşıyım kalıcıyımm sat 13 eylül ayrıca eflal11 de benim eltim olur iyi vakit geçireceğimizi umuyorum...opuyorumnanaktan
Evet tez çürümüş oldu dimi şimdi kaydirigubbakcemile3
Aaaaaaaaaaa ama bana böyle şeyler söylemeyin, ozaman da 2 ay içinde gelecek diye umutlanacam manyağım ben bilmiyonuz mu hemen psikopata bağlarım şimdi yineeeee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
selam hanımlar bende aylinin arkadaşıyım kalıcıyımm sat 13 eylül ayrıca eflal11 de benim eltim olur iyi vakit geçireceğimizi umuyorum...opuyorumnanaktan