• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
geçmiş olsun elifcimm allah sabır versin en kısa zamanda inşallah allah acısını unuttursun:2:

kızlar hanı sız kım var kım yok goruyosunuzya hanı asagıda adını goruyom dıyonuzya ben bılmıyom nerde gorunuyor banada desenızee

elif çok geçimş olsun cnm.böyle düşük olduğu zaman 2.çabuk olur derler.herşeyde vardır bir hayır.karasu bu kadar sabrın mükafatını çok güzel bi şekilde alacaksın bencede sen

ayyyyyyyyyyyyy nasıl açımmm nasıl açımmmmmmmmm gıdıp kendıme bıseyler hazırlmalıyım :1:

inşallah canımbenimm.inşallahhh....

üzüldüm..ne yalan söyliyim çok umutluydumm.ama sen herzamanki gb çok güçlüsünn.canımbenimmm..canım kardeşimm...güçlü olucaz..yoksa bu sıpaların geleceği yok...gösterelim onlara bizmi yaman onlarmı..

evet canımm.hayırlısı olsunn.Rabbim hayırlsıını nasip etsinnn...inşallahh hayırlısıyla gelir meleklerimizz...

üzülme canımm..geçecek inşallahhh...

canımbenim..bende aynı şeyi düşündüm biliyomusunn..yani kendimi başka konulara yönlendirmem gerektiğini..benim önceden beri en birinci sırada kuran kursu vardı..ama sormuştumm.hafta sonu yoktu..çok istiyodum halbuki..:((((
kitap falan okumam lazımm...ne bilim.bu sıradanlıktan kurtulmam lazımm..ama işte köy gb biyerdeyimm.yok..seçenek yokk..yok...:(((((
güçlü olman beni sevindirdi canım,bende senin gibi küçük biyerdeyim kültürel sosyal çok daralıyorum kitaptan başka seçeneğimiz yok
kızlar tabı karar sızlerın sızler ıcın nasıl uygunsaa sız nasıl ıstıyorsanız oyle olsun ınsallah :Saruboceq:
canım ben evlendim evleneli nerdeyse çabalıyorum hamile kalmak için ama olmuyo strese giriyorum korunmicam ama kendi haline bırakacam
merhaba kızlar ben yeni üyeyim Aylin20 arkadaşıyım.benide listeye eklerseniz sevinirim sat 19 eylül :)

hoşgeldin bebişimmmm hem yanımdasın hem önümde umarım iyi vakit geçirirsin opuyorumnanaktan
hoş geldin aylinin arkadaşı listeye ekleyelim seni

merhaba denizcim hoşgeldin öncelikle...ilk msjınıda bizimle paylaştıgın için tskler...
gelelim soruna bence biraz daha bekle eger kanama devam etmezse bir kan testi yaptır kesin sonucu ögrenmiş olursun...inşallah bu ay olmasa da en kısa zamanda bebişine kavusursun opuyorumnanaktan

.) çok teşekkür ederim,
sanırım hamilelikte kanama devam edebiliyorsa öyle okudum, en azından cuma gününe kadar bekleyip test yapayım..
a.s

Naneeeeeeeeemmm ve yarencim hoşgediniz canlarım, güzel dilekleriniz için de teşekkür ederim ballı bööreklerim benim opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlarr..hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimmm...

eve geldik:))
dışardaydık eşimle..çay içtik.tavla oynadıkk..güya stres attıkkk....

bildiğin gb işte canımm..sen nasılsınn???

canım teşekkür ederim.moral verdiğin içinn..sağol..
evet daha sonra kaybetmek daha zor olurdu...

geçmişi okuyodum canımm..
evet canım bende ona şükrediyorumm..kalbinin atışını duyduktan, tekmelerini hissettikten sonra kaybetmek daha zor olurdu...
ben aksilikler başladıktan sonra soğumuştum zatenn.hamileliği öğrendiğinde karnıyla bıcır bıcır konuşan ben,,aksilikler başladıktan sonra karnıma dokunup içimden gelerek bir kere günaydın diyemedimm.belkide erken yenildimm.çabuk kapıldım umutsuzluğaa...
ama olması gerkeenden fazla yıprandım gb hissediyorumm..
sürekli hastanelere git,,serumlarr.,,kan vermelerr,,hastanede yattımm...
kanamalarr...
ultrasonlarr...
gereksizdi sanki çoğuu..
ben şu düşünceye alıştırdım kendimi..ben bebeğimi kaybetmedimm.bebeğim olma yolundaki bi pıhtıyı kaybettimm...bi boşluktu o...
orada öylece açılmış bi boşlukk...
tutnmadı bana nasip değilmişş..
bugün beni etkileyen..ençok etkileyen ultrasondan çıktığımda beni kapıda bekleyen eşimin çıktığımda kalp sesini duyduğumu söylememi bekleyen gözlerini görmek olduu...:(((
birde telefonunda yarım kalan mesajı...
bebeğimm...bana babalık duygusunu yaşattığın için....diye başlayan bi mesajj..yarım kalmışşş..mesaj bile yarımm..bu hikayede herşey yarım kaldı.....
he birde eşimin ilk hamileliğimi öğrendiğinde 'bağırasım var baba oluyorum diye,, kendimi zor tutuyorum...' demesii...iyiki tutmuş......

Rabbim sizinkileri bağışlasın size inşallahh...
dualarım sizlerle canımm..

üzülme canım üzülmee..
Hep hayırlısını diledik Rabbimdenn..
hayırlısı böyleymişş...napalım:)))

Canımbenim..çok teşekkür ederimm.Rabbim bebeciğini bağışlasın sana...
acısını göstermesinn...çok sevinip birden yere çakıldık bizz..
Rabbim bi daha yaşatmasın inşallahhh...
sağol caım benim iyi dileklerin içinnn...

elifcim çok üzüldümmmmmmmmmm:gitme::gitme: ama sıkma canını hiç hayırlısı böyleymiş sanırım daha kürtaj olmadın hiçç korkma cnm hiç canın acımıyo ama sana tavsiyem kesinlikle narkozla yaptır uyuyosun zaten hiçç anlamıyosun.yanlız sana şunu söylüyümki sonra iyice kendini kötü hissetme çünkü bilmiorum biliomusun bende 1 ay önce kaybettim bebegimi kürtaj olana kadar gayet güçlüydüm ama kürtaj olduktan sonra narkozunda etkisiyle bebegim diye aglamaya başladım.bu sanada olabilir belki çünkü ne kadarda olsa güçlü görünmeye çalışıyosundur sen ::::( ama narkoz o gücü kaldırıyo ortadan.eşinede hiç üzülme o toplamaya başlamıştır kendini çünkü böyle durumlarda erkekler bebekten çok eşine üzülüyo ya ona bişey olsaydı diye oyüzden eşinide düşünme çok sen bir an önce toparlanmaya çalış canım allahım bi daha böyle acılarla karşılaştırmasın kimseyi hepimizede hayırlısıyla birer bebiş versinnn öpüyorum seniii

Kızlar daha kocişe söylemedim ama yaza kadar bebişe ara vermeye karar verdim ben, doktoru zaten bıraktım, 2. gününde gel demişti ama gitmicem, şu testleri falan da kullanmicam, okulda veliler için bilgisayar kursu açmaya karar verdim, mayısta ev almayı düşünüyoruz, para biriktirmemiz lazım yerimseniben kendimi işime verecem tamamen, bi de bugün birsürü kitap alıcam, şu bebek işine daldığımızdan beridir kitap okumayı bırakmıştım, bol bol okuycam artık boshayallersmile
Zaten yaza yeni evimize taşınıcaz, inşallah yeni evimiz uğurlu gelir de bebişimiz de o eve gelir :CüvCüv:

canımmmm kırmızılar gelmiş heralde yineee bişeyi 40 kere söylersen olurmuş tezide çürüdü :) bu arada şimdi sen ara vermeye karar verdin ya 2 ay içinde hamiş kalıcaksın bak görr işallaahhh :CüvCüv::CüvCüv:

selam hanımlar bende aylinin arkadaşıyım kalıcıyımm sat 13 eylül ayrıca eflal11 de benim eltim olur iyi vakit geçireceğimizi umuyorum...opuyorumnanaktan

canımmmm kırmızılar gelmiş heralde yineee bişeyi 40 kere söylersen olurmuş tezide çürüdü :) bu arada şimdi sen ara vermeye karar verdin ya 2 ay içinde hamiş kalıcaksın bak görr işallaahhh :CüvCüv::CüvCüv:

Evet tez çürümüş oldu dimi şimdi kaydirigubbakcemile3
Aaaaaaaaaaa ama bana böyle şeyler söylemeyin :oklava: , ozaman da 2 ay içinde gelecek diye umutlanacam manyağım ben bilmiyonuz mu hemen psikopata bağlarım şimdi yineeeee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Evet tez çürümüş oldu dimi şimdi kaydirigubbakcemile3
Aaaaaaaaaaa ama bana böyle şeyler söylemeyin, ozaman da 2 ay içinde gelecek diye umutlanacam manyağım ben bilmiyonuz mu hemen psikopata bağlarım şimdi yineeeee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilecanım yaaa valla tüh sölemesedim keşke guclubacismile ama bak şunu sölim tamamennn içimden geldi yafff

Kızlar benim çok sancım var, dersim de bitmek üzere eve geçip uzanırım sonra, öpüyorum hepinizi akşam gelirim yine görüşmek üzere canlarım opuyorumnanaktan

Back
X