• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayşecim ingilizcen iyi derece sanırsam benimki çok kötü zamanlarda takılıp kaldım:kedi:

eehh diyim :) aslında orta okuldayken çok iyidi ingilzicem baya da çevirir konsuur sohber ederdim
çok da kelime biliyrodum ama lisede sadece 1. yıl ingilzice gördük bir daha gösterilmedi
bende diğer derslerle ugrasırken baya boşladım ve köreldim bilmiyorumkismile
ünide de dil arapça oldugu için ingilizce baya geride kalmıştı

sonra sonra toplamaya çalıştım....kurallara pek takılmıyorum aslında
zamanları işime yarayacak kadar biliyorum....çeviri yaparkende anlamadıgım bişey
veya bi edat oldugu zaman hemen açıp o konuyu okuyorum
önce konu çalış sonra ceviri yap paratık yap ohoo hemde bıkarım soğurum diye
hiç bulaşmıyorum o tip çalışmaya....sadece takıldıgım yerlerde konuya bakıyorum veya
tekrar ediyorum...hobi olrk takılıorm zaten ingilizceye :) başka dilleri konusmayı hep sevmiş ve istemişimdir.

canımmm bi dünya yazdımm.silindi..off..sinirr.
çok teşekkür ederim bitanemm.
Rabbim hayırlı zaman ne zamansa o zaman versinn...
hepimize inşalalhh...

rica ederim canım benim olsun sinirlenme silinmiş olmasına bunu bile yazman kafi bile tatlımmm benimmmm...
amin canım benim aminnn cümlemize... :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar ben çok kötüyüm kabızlıktan ölcem nolur biri yardım etsinn

bence canım kayısı ya da şeftali suyu içersen iyi gelebilir diye düşünüyorum
ah yavrummm benim kabız olmuş kıyamam sana :teselli:

Canlarımm biz sizler gibi hızlı yanıt veremiyoruz yinede iyiyiz aslında iski veznesinde çalışıyoruz hem fatura tahsilatı yap hem bak bakim kadınlar kulubü ne durumda çooook çalışmam lazım çoooook:1:BU ARADA SU FATURASI İLE SORMAK İSTEDİKLERİNİZ VARSA YARDIMCI OLALIM İSTANBUL SULAR İDARESİ HİZMETİNİZDE KIZLARRRbuyrunnnnnnnnn

wouwwwww...çok yogunsunuzdur sanırım bende bankada çalışıyordum bi aralar anam en çok fatura tahsilatı geliyordu valla ölüyodum akşama kadar..Allah kolaylık versin tatlımmm...

canımmmhaşlanmış mısır ye üzerinede su içç benim çok kabızlık sorunum yok ama oldugu zaman bu hep işe yarar bide zeytin yagıda içebilirsin birazzz

ayyy canım yaa ben de12.haftyaya kadar hep oyleydımmm ohaoldumsmile ama bak bunu dene kesınlıkle işi yarıyorrr her sabah aç karnına 2 tane kayısı ılık su ıkı cevız yeee sonra öğlen yemekten once yıne 1 kayısı ılık su akşam da bunu yapp kesınlıklee çalışacak bağırsaklarınnn olumunekankayizsmile

kızlar saolun ya
benim bu gebelik tek belirtim kabızlık ki hayatımda hiç çekmedim inanılmaz kötüyüm ofise zor attım kendimi acaba lama mı yapsam hemencecik ahatlatır

CAnım çok sağol yaaa! olumunekankayizsmile Çok ilgilendin benimle teşekkür ederim!
İçimde negatif hisler var;sanki bu gebelik sonlanacakmış gibi hissediyorum.Anneler hisseder değilmi!akannehir
Herşey çok zor geldi bana!Kızlar diyrlar ki dinlen gezme...Ama hepsinin evde eşi var.Ben bir bulaşık makinasını boşaltırken bile yükseğe uzanmak zorundayım ya da çamaşırları asmak için leğeni kaldırmak zorundayım hadi onu da geç;bir tüp,su geldiğinde mutfağa götürmek zorundayım...Bunlar gebeliğin başlangıcı için riskli şeyler diye biliyorum.Bu kdar risk varken hayatımda çıkıp gezmişim çokmu!akannehir

Karmakarışığım anlatamam sana.... :gitme:

dünde söledm sana bunlar gebeliğin en başında olagan şeyler bir tanıdıgıma anlatmıştım bende o bana dediki daha dur bu ne ki bir de son aylarda ameliyat masasında kalacagını ve onun annesiz büyüyecegini düşüneceksin dedi.
aslında bir nevi koruma iç güdüsü bu...
şimdi suya tüpe çamaşıra gelince su alınca tüp alınca rica edersin yerine koyarlar.
ayrıca ki ablanlara söleyince zaten seni yalnız bırakacaklarını pek sanmıyorum dogal olarak makinayı boşaltırlar hee olmadı dielim ufak bir merdiven alırsın kendine uzanmak zorunda kalmazsın
şimdi artık üzülme zamanı biticek ve onu düüşünmen gerekecekki bu dönem zaten başlamış bile :lepi: sen canını sıkma cancazım su akar yolunu bulur vardır bu dönemde geldiyse bir hayrı
fatoşa tamamiyle katılıyorum...sen farkında değilsin ama anne olmuşsun bile..baksana bebeğine zarar verebilecek durumları tespit etmiş kara kara düşünüyorsun...ama sana birşey diyeyimmi bu 9 ay sürecek ben ameliyathaneye girdim bitene kadar yani dikişler değil egenin sesini duyana kadar tirtir titredim korkudann ya bi aksilik olursa diye doğdu ve ağlamaya başladım..birden rahatlamıştım..ama bitiyormu asla ...şimdi de farklı şeylerden korumaya çalışıyorum onu...ben de hamileliğinbaşında hep en kötüsünü düşünürdüm..anneler hisseder demişsin ama ben hissettim de ne oldu ..allaha şükür hiçbirşey...o sadece senin korumacılığın bundan emin olabilirsin..ve unutma ki hayatta ölümden başka herşeye çare var...
Kepeleklerim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm opuyorumnanaktan ve hala gelen giden yoooooooooookkkk :lepi: leke bilem yok yaşasııııııııııııııınnnn delikafadulden

hadi bakalım hayırlısı bekliyorum merakla

EFLAL11, gokcegokce+, hamarat, oranje, ParadiesAngel+, SariLale+, SeKeR_NaNe+, Yavyum+, yelizcem, Yildiz10

wooooowwwwww bugün baya kalabalığız...günaydın herkese....

hamile olmadıgına eminsin dimi ???

canım emin degilim çünkü korunmadık ama bende prolaktin sorunu var ya kürtaj olduktan sonra resmen süt aktı doktora sordum vücut dogum yapmış gibi algılıyo prolaktinin yükselmiştir dedi .ama hamile olabilirmiyimki ya çünkü benim normalde prolaktinim azcık yüksekken 1,5 senede anca hamile kalabildim şimdi hemen tutmaz heralde yaaa

eehh diyim :) aslında orta okuldayken çok iyidi ingilzicem baya da çevirir konsuur sohber ederdim
çok da kelime biliyrodum ama lisede sadece 1. yıl ingilzice gördük bir daha gösterilmedi
bende diğer derslerle ugrasırken baya boşladım ve köreldim bilmiyorumkismile
ünide de dil arapça oldugu için ingilizce baya geride kalmıştı

sonra sonra toplamaya çalıştım....kurallara pek takılmıyorum aslında
zamanları işime yarayacak kadar biliyorum....çeviri yaparkende anlamadıgım bişey
veya bi edat oldugu zaman hemen açıp o konuyu okuyorum
önce konu çalış sonra ceviri yap paratık yap ohoo hemde bıkarım soğurum diye
hiç bulaşmıyorum o tip çalışmaya....sadece takıldıgım yerlerde konuya bakıyorum veya
tekrar ediyorum...hobi olrk takılıorm zaten ingilizceye :) başka dilleri konusmayı hep sevmiş ve istemişimdir.
ay canım e güzel bende hiç heveste yok baştan beri yani:gitme:

kızlarr ya oğluşumun minik köfte ayak parmağında tırnak tam çıkmamıştı..şimdi o derinin altından büyüyo kıpkırmızı olmuş parmağı hafif te şişmiş..iltihap ta var bugün doktora götürcem...ama baktıkça içim cıs ediyo ...huzursuz birazda ..

kızlar benim cuma gününden beri göğüslerim ağrıyo.adet öncesi ağrır hassalaşırya o türden.ama adetim 8 ekim gibi olacak.çok erken ağrımaya başladı bir kaç defa geçen yıl prolaktin yüksek çıkmıştı dün gidip tekrar ölçtürdüm 18 çıktı. doktor düşük dedi.acaba gebelik oluşmuşsa bu kadar erken belirti verir mi yada neden ağrıyodur.??? adet ağrısı gibi göğüsleri ağrıyıp hamile kalan varmı aranızda.....bide 3 gündür midem dehşet kazınıyooo...??

canım emin degilim çünkü korunmadık ama bende prolaktin sorunu var ya kürtaj olduktan sonra resmen süt aktı doktora sordum vücut dogum yapmış gibi algılıyo prolaktinin yükselmiştir dedi .ama hamile olabilirmiyimki ya çünkü benim normalde prolaktinim azcık yüksekken 1,5 senede anca hamile kalabildim şimdi hemen tutmaz heralde yaaa

nekadar olursa yüksek oluyo benim 18 çıktı doktor değil dedi ama göğüslerim ağrıyo adetim de 8 ekimde.

Back
X