• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet canım ya banada bi arkadaşım ingilizceyi ögrenebilmem için bi öneride bulunmuştu sevdigin yabancı şarkıları hem söyle söylerkende anlamlarına bakarak çevirmeye çalış demişti baya işe yaramıştıkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

evet canım özellikle alt yazılı olan şarkılar var ve slow olanlar daha iyi oluyo
yavas yavas söylendiği için :1:
erkek kardesim ingilizceden pek hoşlanmıyordu bende bigün ona bak şimdi napicam dedim

james blunt'un good bye my lover isimli parçasını açtım bi kere öylece dinledik ikincisinde ingilizce sözlerinide açtım
altlarında cevrısıde vardı dedim bak şimdi jamesle beraber söyleyelım derkeenn :)
kardesımın hoşuna gitti baktım hep öle yapmaya baslamışl yabancı şarkıalrı
kardeşim ingilizceyi sevdi :) gecen gun baska hangı sarkıları böyle söyleyebılırım diyodu
bende hemen tracy chapman the promise yi önerdim olumunekankayizsmile

sonra kelly clarkson'ın because of you da güzel diğerlerine göre bazı yerleri daha hzılı yanlız
üçüncü aşamada dinelnilebilir :) diğer versiyonu reba mcentire ile düetide muhtesem :)

canım benim elifim haberini okuyunca o kadar çok üzüldümki diyecek kelime bulamadım:(( kendimi senin yerine koydum ve senin bu kadar güçlü olmanı o kadar takdir ettimki helal olsun benim bitaneme :1hug: bugünleri hepberaber unutucagız gör bak yeniden bebişlerin olucak saglıklı sıhhatli inşallah...
hayatımızın her döneminde yeni yeni deneyimler yaşıyor ve bunlarla yaşamayı mücadele etmeyi ve ne olursa olsun dimdik ayakta durmayı öğreniyoruz, hayattan vazgeçmiyoruz...hiçbir zamanda vazgeçmeyecegiz...kadın olmak böyle birşey olsa gerek her bakımdan ne kadar donanımlıyız çok duygusalız ama nasıl üstesinden gelecegimizide iyi biliyoruz...korkularımızda var ama onlarında üzerine gidiyoruz...hayat bu olsa gerek...

offf amma konustum ya benimde bugün canım çok sıkkın yazmaya ihtiac duyuyorum sanırım...

bu arada hepinize günaydın fıstıklarım...

karasuyum senin kırmızıların gelmesinede çok üzüldüm ne kadarda hazırlamıstım senden güzel haberler almayı olsun vardır bundanda bir hayır demekten başka birşey yapamıyoruz...
ve aldıgın kararıda çok takdir ettim bitanem...en azından bebek düşüncesinden biraz uzaklaşmış olursun ve kafanı başka şeylerle meşgul etmiş olursun...ve Rabbim hiç aklına gelmeyen bir anda bebişine kavusturur seni inş
canımmm bi dünya yazdımm.silindi..off..sinirr.
çok teşekkür ederim bitanemm.
Rabbim hayırlı zaman ne zamansa o zaman versinn...
hepimize inşalalhh...

geçmiş olsun elifcimm allah sabır versin en kısa zamanda inşallah allah acısını unuttursun:2:

teşekkür ederim canımm..hoşgeldin topikimize...

selammm yeni gelen bacularr sabah sabah kötü haberler alınca üzüldüm ...herşeyin hayırlısı...rabbim işini çok güzel bilir...zamanı var herşeyin demekki...yeni karar alan arkadaşlarımm kararınızın arkasındayım...kafayı dağıtmak en güzelii...bende bu ay çok taktım kafaya ve bu yüzden adetim geciktii ...bende karasu gibii belki ara veremem ama başka şeylerle uğraşacağım hele ki adetime yakın zamanlar yani yeni arkadaşlara söylüyorum herşey kafada bitiyo....bunu başarmak istiyorumm...

bebek düşünüyormusun canım
ayyy canım sen kaç yıllık evlisin

günaydın canım hoş geldin

günaydın canım
tünaydın canım

hoş geldin canım

hoşbulduk hayatımmm bayanssulusmile

ayy şükürrr biride sorduuu-:teytey::teytey::dance::dance: 3 senelik evliyim canım 1,5 senedir korunmuoruz temmuz hamiş adaylarındandım ama 1 ay önce melek oldu bebegim napalımmm kısmettt durmak yok yola devammm :dance::dance:

hımmm benden tecrubelısın yanıııı allahım sağlıklı hayırlı bebişler versın tez zamanda canımm :Saruboceq: olumunekankayizsmile

günaydın fatmacım hoşgeldin nasılsın?

hoşgeldin sende aramıza...güzel paylaşımlar paylaşmak dileğiyleeee opuyorumnanaktan

oyy canım benim tama git yat sen dinlen...kendine dikkat et emi bitanem çok öpüyorum seni opuyorumnanaktan

hoşgeldin ayşem benimmmmmm opuyorumnanaktan
Şeniz

günaydın bitanemmm hoşgeldinnn opuyorumnanaktan

gunaydınnn kelebeğimmmmmmm hoşbuldukkkkkkkk :CüvCüv: a.s.

Canlarımm biz sizler gibi hızlı yanıt veremiyoruz yinede iyiyiz aslında iski veznesinde çalışıyoruz hem fatura tahsilatı yap hem bak bakim kadınlar kulubü ne durumda çooook çalışmam lazım çoooook:1:BU ARADA SU FATURASI İLE SORMAK İSTEDİKLERİNİZ VARSA YARDIMCI OLALIM İSTANBUL SULAR İDARESİ HİZMETİNİZDE KIZLARRRbuyrunnnnnnnnn

evet canım özellikle alt yazılı olan şarkılar var ve slow olanlar daha iyi oluyo
yavas yavas söylendiği için :1:
erkek kardesim ingilizceden pek hoşlanmıyordu bende bigün ona bak şimdi napicam dedim

james blunt'un good bye my lover isimli parçasını açtım bi kere öylece dinledik ikincisinde ingilizce sözlerinide açtım
altlarında cevrısıde vardı dedim bak şimdi jamesle beraber söyleyelım derkeenn :)
kardesımın hoşuna gitti baktım hep öle yapmaya baslamışl yabancı şarkıalrı
kardeşim ingilizceyi sevdi :) gecen gun baska hangı sarkıları böyle söyleyebılırım diyodu
bende hemen tracy chapman the promise yi önerdim olumunekankayizsmile

sonra kelly clarkson'ın because of you da güzel diğerlerine göre bazı yerleri daha hzılı yanlız
üçüncü aşamada dinelnilebilir :) diğer versiyonu reba mcentire ile düetide muhtesem :)
ayşecim ingilizcen iyi derece sanırsam benimki çok kötü zamanlarda takılıp kaldım:kedi:

kızlar ben çok kötüyüm kabızlıktan ölcem nolur biri yardım etsinn
ayyy canım yaa ben de12.haftyaya kadar hep oyleydımmm ohaoldumsmile ama bak bunu dene kesınlıkle işi yarıyorrr her sabah aç karnına 2 tane kayısı ılık su ıkı cevız yeee sonra öğlen yemekten once yıne 1 kayısı ılık su akşam da bunu yapp kesınlıklee çalışacak bağırsaklarınnn olumunekankayizsmile

g

hoşgeldin ayşem benimmmmmm opuyorumnanaktan
Şeniz

hoşbulduk tatlım olumunekankayizsmile

yıldızcım canım3 senelik evliimmm bendeee :sm_cool:

İnşallah mutlu yuvanıza bebişlerinizde katılır ve uzun yıllar sağlıkla huzurla
devam ettirirsiniz canım yuvanızı :)

kızlar ben çok kötüyüm kabızlıktan ölcem nolur biri yardım etsinn

kabızın merhemi olsa kendi totosuna sürermiş bilmiyorumkismile sempatiksalakcinni

Canlarımm biz sizler gibi hızlı yanıt veremiyoruz yinede iyiyiz aslında iski veznesinde çalışıyoruz hem fatura tahsilatı yap hem bak bakim kadınlar kulubü ne durumda çooook çalışmam lazım çoooook:1:BU ARADA SU FATURASI İLE SORMAK İSTEDİKLERİNİZ VARSA YARDIMCI OLALIM İSTANBUL SULAR İDARESİ HİZMETİNİZDE KIZLARRRbuyrunnnnnnnnn

vaayyy :)

kolay gelsin canım :)

kızlar aylin doğru söylüyor mesajlarınıza hemen yanıt veremiyoruz parayla uğraşmak hiiiiiiiç kolay değil... kafamçokkarıştı

canımmm bi dünya yazdımm.silindi..off..sinirr.
çok teşekkür ederim bitanemm.
Rabbim hayırlı zaman ne zamansa o zaman versinn...
hepimize inşalalhh...

teşekkür ederim canımm..hoşgeldin topikimize...

HOŞBULDUMMM CANIM HAAA ŞÖYLE YÜZÜN GÜLSÜN AZICIKK opuyorumnanaktan

hoşbulduk tatlım olumunekankayizsmile

inşallah mutlu yuvanıza bebişlerinizde katılır ve uzun yıllar sağlıkla huzurla
devam ettirirsiniz canım yuvanızı :)

kabızın merhemi olsa kendi totosuna sürermiş bilmiyorumkismile sempatiksalakcinni

vaayyy :)

kolay gelsin canım :)
sağol canımm sanada kolay gelsin

gunaydın şekerlerımmmm

elifimmm yınelıorumm allah sabrını versın hayatımm dıyecek kelıme bulamıorum bu durumlardaa uzgunumm allahım kımseye yaşatmasın bu acıyıı :Saruboceq::teselli:

canımbenim..teşekkür ederimm.iyiym ben.hazırlıklıydımm..tabiki gelgitler yaşıyorumm..bunaldım.ama geçecek inşallahh.iyiyimm.merak etmeyinn.teşekkür ederim hepinizee... Şeniz

saol canımda ben maraştayım lojmandayım direk maaşımda kesiyolar su borcunu
ayyy canım yaa ben de12.haftyaya kadar hep oyleydımmm ohaoldumsmile ama bak bunu dene kesınlıkle işi yarıyorrr her sabah aç karnına 2 tane kayısı ılık su ıkı cevız yeee sonra öğlen yemekten once yıne 1 kayısı ılık su akşam da bunu yapp kesınlıklee çalışacak bağırsaklarınnn olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile5vereliniortak

Back
X