günaydın şekerlerzemuszemusbayanssulusmile
günaydın kızlaaaar opuyorumnanaktan
kızlar ya bu kansızlıkla başım dertte.o kadar çok şey denedim ki ama yine de ferritin çok çok çok düşük.napmak lazım aceeepbilmiyorumkismile
siyah üüzüm ya canım yada hakiki pekmezguclubacismilekızlar ya bu kansızlıkla başım dertte.o kadar çok şey denedim ki ama yine de ferritin çok çok çok düşük.napmak lazım aceeepbilmiyorumkismile
siyah üüzüm ya canım yada hakiki pekmezguclubacismile
günayydınn canım hoşgelldinnnopuyorumnanaktan
Günaydın fıstık hoşgeldin :)
Kız Fatoş ne kadar şaşırttın beni Allah canını almasın kaydirigubbakcemile3 Ama çok sevindim senin adına.İnşallah sağ salim kucağına da alırsın :Saruboceq:
günaydınnn papatyammmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın şeker :)
günaydınnnnnnopuyorumnanaktan
Canım ya kırmııları görmüşsün yine ama niye pıhtılı geliyo ki? Düşük falan mı yaptın yoksa :uhm:
yok canım kokusuz bembeyaz parça parça çökelek gibi dioalr ya öle
aman bu tabiri duydum duyalı çökelek yiyemıom aklıam gelıo :roflol:
kaşıntı yanma yok canım...son 2 gündür var böle akıntıda üşütüm galiba belkide bilmiyorumkismile
demekki üşüttüm diyorum artık çünkü yazın hiç öle bişi görmedım
demekki hava serinleyınce üşüttüm ben :)
Sağolun kızlaarr :)
off üşüttüysem desene adette nasıl ağrılı gecıcek ayy aman adet olıymda yeter ki ağrılı geçsin boshayallersmile
kızlar ya bu kansızlıkla başım dertte.o kadar çok şey denedim ki ama yine de ferritin çok çok çok düşük.napmak lazım aceeepbilmiyorumkismile
[BCanım korkma, sen kan ilacı içiyosun ya şu an, dışkıda siyahlama yapar kan ilaçları bende de yapar hep, hatta kabızlığı yapan da kan ilaçları, merak etme sen bebişin sağlıklıdır eminim olumunekankayizsmile
Geldim kuşuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm opuyorumnanaktan
Ah tatlım kaçırdım yaaa bilmiyorumkismile ay napim ben çıkalı tam 40 sayfa ilerlemiş topik coşmuşunız bugünoku oku bitmedi :sinifsinif: özür dileriiiiiiiiiiiiiiiiiimmm Şeniz
Kızlar benim kanamam yine acayip yaa korkmaya başladım, yarına randevu aldım kontrole gidecem :sinifsinif: her tuvalete gidişimde koca koca pıhtılar atıyorum ne bu böyle yaaa eyvahedigeldismile
Hayırlısı canım benim yaa olumunekankayizsmile üzülmemiştim aslında ama kociş akşam eve gelince yatıyodum karnım ağrıyodu, yanıma uzandı göbüşünde bebiş yok mu şimdi aşkım dedi, yine mi beceremedik dedi, halbuki ben bu sefer nekadar da ümitliydim dedi :sinifsinif: çok duygulandım gözlerim doldu :sinifsinif: sonra bi de demez mi aşkım biz ne kötülük ettik, ne büyük bi günah işledik de yaradan ondan tek dileğimizi çok görüyo bize dedi akannehir ondan hiç beklemediğim bi sözdü bu, ben hep isyan ederdim üzüntülü zamanlarımda o bana kızardı öyle düşünme diye neye uğradığımı şaşırdım o sözlerini duyunca çok üzüldüm yaaaa mafoldumben mafoldumben
canım antalyadan hakiki keçiboynuzu pekmezi getirttim onu yiyorumcokacimcoook sabah aç karna.sonra kan hapımı alıyorum gün içinde çekirdekli siyah kuru üzüm yiyorumcokacimcoook her sabah yumurta yiyorum fındık yiyorum ehhhhh yeter yani daha ne yapabilirim ki anlamadımbilmiyorumkismile buna rağmen değerlerim çok düşük çıkıyo:sinifsinif:
acaba bebeğe zararı olurmu benim kansız olmam bilmiyorumkismile
Umarım öyle değildir, çünkü kociş de öyle olduğunu düşünüyo çok korkuyorum eyvahedigeldismile adet olduğuma üzülmedim ama eğer yine kimyasal gebelikse çok üzülücem çooooookk mafoldumben bu 3. olacak mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Tatlım mantar olmuş olmayasın, gerçi mantar kaşıntı da yapar ama çökelek gibi beyaz akıntı mantarda olur diye biliyorum ben bilmiyorumkismile
Umarım öyle değildir, çünkü kociş de öyle olduğunu düşünüyo çok korkuyorum eyvahedigeldismile adet olduğuma üzülmedim ama eğer yine kimyasal gebelikse çok üzülücem çooooookk mafoldumben bu 3. olacak mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ayşecim bence bu delü kendine bahane arıyor üzülmek için o pıhtıların kimyasal ile alakası yok ben 14 yaşımda regl olmaya başladım o gün bügün kocaman pıhtılarla adet olurdum.ah Canım sen bu kimyasal gebelık olayı için genetik inceleme fln yaptırsan nasıl olur ???
ya mantar kokulu olur die biliorm ben kokmuyo ki neyse bakıym kaşıntı flnda
başlarsa yeni doktoruma ugrarım...değiştiriyorum kadın doğum doktorumu
had hayırlısı...
1 kilo kuru üzüm 5 litre suda kaynat renk verene kadar sonra aktarlarda kına kına diye bişey var ondan kat içine 1 litrede üzüm pekmezi katıyosun her sabah 1 çay bardağı içebilirsen 1 su bardağı iç canmım 1 hafta sonra değerlerin yükselir.inan bana yalnız doktoruna sor kına kına zaralı olabilir mi diye ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?