canım dün kötüydüm o yuzden geldim buraya bi sen vardın tahmin ettim okudugunu ama benimde uykum gelmişti bekleyemedim kelebegimm
korkma tatlım benim hep öyle olurdu bazı kadınlarda çok normalmiş bende sormuştum doktoruma hiç birşey olmaz demişti
Ya ben sana kızcam bir türlü kızamıyorumklava: bak şimdi senle ay başında konuştuk bana söz verdin ama sözünü tutmadın klava:
Nolur çok takma biliyorum çok zor ama bak kocişinede yazık eminim o çocuktan çok sen anne ol diye istiyordur.
ki kendinde sölüosun hiç isyan etmezmiş onlar aslında bizden daha duygusallarlar nolur tatlım bu ay kendinizi biraz rahat bıorakmaya çalışın
teşekkür ederim canım dr a sorayımda onuda uygularım napıyım :1ninca:
çok fazla ilaç kullanmak istemiyorum doğal yollardan kanlanayım istiyorum sempatiksalakcinni
ayşecim bence bu delü kendine bahane arıyor üzülmek için o pıhtıların kimyasal ile alakası yok ben 14 yaşımda regl olmaya başladım o gün bügün kocaman pıhtılarla adet olurdum.
en son benimde aklıma geldi ki evlenince pıhtılarım artmıştı doktora gittim alakası yok vucut yapın o dedi sonra bi baktım ki kuzenimde annemde olurmuş
ben hiççç bilmem sadece kan geldigini
şimdi şero geçen ay gidemedi ya doktora bu ay bahane arıyor bi kendini rahat bırakmıyor bıraksa tutacak aslında
soruma cvp vermedin ama ben söliyim eger hgb değerinde düşükse ilk önce hgb değerin yükselir sonra ferritin yükselmeye başlar ferritin kan deposu oluyo biraz zaman alır inş. kan değerin yükselir yoksa dogum sıkıntı olur...dikkat et..benimed hgb deeğri 7 lerde idi her sabah pekmez içtim yükseldi çok şükür...
çok pardon canım görmemişim şimdi elimdeki sonuçlara baktım evet hgb düşük.demekki önce bunun yükselmesi lazımbilmiyorumkismile hmmmm ama nasıl CADIARZU
işte dr un verdiği ilaçları kullan pekmez vs onları tüket kansızlıga neden olan çay gibi vs uzak dur hgb değerin yükselsin sonra kan deposu olan ferittinde yükselecektir
Tamam yaa kızma bilmiyorumkismile napim işte düşünmeden edemiyom :sinifsinif: her yolu denedim bi kocişi boşamak kaldı denesem mi acep ne dersin :roflol: :roflol:
evet canım biliyorum hatta bi keresinde 15 yasında flndım galiba kokruyla gidip anneme
demiştim kocaman parça gelıo dye :) ben karasuya bu seferki adetı ıcın demedim
daha once kımyasal gebelık gecırdı dış gebelıkde oldu yani neden oluyo diye
bir inceleme yaptırsın diyorum....yoksa bende adetımı pıhtılı şekilde görüyorum
çok kez
günaydınnnnnnnnnnn kızlarrrr
SariLale bişey sorabilirmiyimm bebeğinin cinsiyeti belli mi???
sevgili arkadaşım aylin20 önümüzdeki hafta güzel haberlerini bekliyoruz.(ikinci bebiş)geliyo allahın izniyle buda erkek olur bakarsın
yok canım daha belli değil sanırım daha erken öğrenmem için ne zmn ögreniliyor onuda bilmiyorum ama cumartesi gidicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?