Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hm canım hakkında hayırlısıbende verecemde hiççççççççççveremiyorum akşama kadar oturmaktan
bu ay sen yap canım adet oluncada ben yapim kaydirigubbakcemile2

benim bildigim artıyodu canım mesela ben 2-3 gündür yanıyordum bugün geçti ve adet oldum...
sen bence bitince hemen doktora git tatlım a.s

yani benım ıkı gebelıgımde de önce vücut ısım yukselmıstı ama ölçmemiştim sadece
sıcak basıyodu şimdi ölçtüm öle çıktı onun ıcın kafam akrıstı canım sağol ya
içim rahatladı
reglden sonra gidim ben doktora enfeksyon kaptm sanrıım

kızzz yoksaaa yoksaaaaaaa aman yarebbimmmmmm:CüvCüv::CüvCüv:akannehir

hayır canım olmaz daha erken 2 ayım var bu aydan itibaren daha sıkı korunucam

her ay her ay bu stresle yaşayamam yaaa eyvahedigeldismile

kilo flnda veriym az kendıem geliym Allah hayırlısıyla versın herkese

amannn ben de yapimm bariii benimkindede azdır spermlerrrr 120 kilo kiloda etkiliomuş ya

kızlar yaa ben benim herüf dünn ev bulmuş bi dene akşamdan öve öve bitiremediydii bu gün görmeye gittim ne hayallerleee ama sonuççççççakannehirakannehir girişte kötü bir rutubet kokusuuu:sinifsinif:sonraa karanlık güneş görmeyen odalarrrr:1ninca: sonra kapalı bir balkonnn balkondan bakmak için zıplamak gerekk koca bi duvar vardıı kimse görmesin diye yaptırmışlarrr:1ninca: ayy resmen hayl kırıklığına uğradımm yaaa arkadaşının evi diye heveslenmişş benim akıllı ayy ben o evde hasta olurdum yaa tamam mutfak felan çok güzel geniş dolaplı felan ama gel gelelim penceresinin öni açık deil koca bir bina var önündeee:1shok: ama kocişe göstertirim beni heveslendirmek sonrada heveslerimi yıkmak ne demekmişşşş:mymeka:

hm canım hakkında hayırlısıbende verecemde hiççççççççççveremiyorum akşama kadar oturmaktan

bu ay sen yap canım adet oluncada ben yapim kaydirigubbakcemile2

bak sana programımı anlatım

detoks programında detoks çorbası var onu öğle ve akam yeemgınden önce
2 kase içiosn ve gün içinde 2 büyük kupa rezene çayı

sabah çavdar ekmeği domates salatalık vss ve 1 kupa rezene çayı

öğle vakti 2 kase detoks çorbası iş yerınde çıkan yemekelrden kafi miktarda çok dğeil

ara öğünde 2. rezene çayım

akşam 2 kase detoks çorbası ve sebze yemeği ekmek

öğünler arasıan ara öğün ekliycem tabii ki ve her eyemkten önce 1 bardak su
içicem

birde sabah kahvaltıdan sonra spor akşam yemekten 30 dk sonra spor

böyle serbest bi program yapıcam yanı :)

kzıkardeşim bu yöntemle 20 kg verdi 2-3 ayda

Son düzenleme:

yoktur inşallah canım adete yakın yükseliyor ates merak etme olumunekankayizsmile

yaa kızlar bide benden su kibimm akıntı geliyoo yaaa beyazzzz sabah resmen altıma kaçırmış gibiydii çamaşırımmmakannehir geçen aylardada oluyodu gerçi ama neden olur bu akıntıı öle kokulu deilboshayallersmile

olursun inşallah hadi sositososito ilk önce kiloları verde hamiş kalırsın sonra allahın izniyle alkisalkisalkis

tabii canım acelem yok :)) kilo vermeye calışıodm ödemden dolayı gitmio kilo

doktorumda detoks yap ama hava serınleyınce dedi onun ıcın havanın soğumasını

beklıodm soğudu artık çokşükür :)

canım normal akıntı sanırım öle değilmi bilmiyorumkismile

yani bide şeyden olur şeyden annarsın ya haz alınca falan aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

canım normal akıntı sanırım öle değilmi bilmiyorumkismile

yani bide şeyden olur şeyden annarsın ya haz alınca falan aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

ayyy yok kız ondan olarmı heççç öle deil yaa su gibi genelde sabahları oluyo böle 2 -3 hün kadar her sabah olurr yanii su gibi aya kalkınca yoğun bi şekilde akıyo benden:sinifsinif:

çok zormuş canım ya ben bir havuç suyunu beceremiyorum düşün yani bu nu denediğimi:roflol::roflol:

KIZIM BAK BÖLE SINIRLAMALAR YAPMA SENDE
SMARTI BİLİYOSUN İŞTE NE DURUMDA HAMİLE KALDIĞINI
YOK ŞÖLE YOK BÖLE BENİM GİBİ BÜYÜK KONUŞMA

:lepi::lepi: HAYDİ İNŞALLAHHhihoyyyt

ayyy yok kız ondan olarmı heççç öle deil yaa su gibi genelde sabahları oluyo böle 2 -3 hün kadar her sabah olurr yanii su gibi aya kalkınca yoğun bi şekilde akıyo benden:sinifsinif:

hmm bilemedımkı

çok zormuş canım ya ben bir havuç suyunu beceremiyorum düşün yani bu nu denediğimi:roflol::roflol:

canım ugrasıcam valla tembellık tembellık nereye kadar her güzelliğin bi zorlugu var
fit ve zayıf olcaksam bu zorlugu cekmem lazım :lepi:

KIZIM BAK BÖLE SINIRLAMALAR YAPMA SENDE
SMARTI BİLİYOSUN İŞTE NE DURUMDA HAMİLE KALDIĞINI
YOK ŞÖLE YOK BÖLE BENİM GİBİ BÜYÜK KONUŞMA
:lepi::lepi: HAYDİ İNŞALLAHHhihoyyyt

ya aplacım doğru diyosun aslında eşimde öyle diyo şu zman bu zman o olunca bu olunca
deme ne zaman nasipse o zaman gelsin başkada hiçbişeyi kafana takma diyo
öyle yapmam lazım galiba ama öyle bi ödem toplamışımki bilemessın
çok rahatsız oluorm ayakkabı alıorm ayağım şişince olmuyo büyük numara alsam
bu sefer şilik inince buyuk gelıo...elbiselerde de aynı durum var yüzüklerim flnda
olmuyo bu ödemle hamıle kalırımda sorun olr die korkuorm
neyse hayırlısı olsun diyim ben korunayım bide güzel
canımı da sıkmayım dimi bilmiyorumkismile guclubacismile

hmm bilemedımkı

canım ugrasıcam valla tembellık tembellık nereye kadar her güzelliğin bi zorlugu var
fit ve zayıf olcaksam bu zorlugu cekmem lazım :lepi:

doğru söylüyosun canım
güzelliğime güzellik katmak için şu sıralar sçımı bayayacamda renge karar veremiyorum, şöle koyu bi reenk tavsiye edin bana

doğru söylüyosun canım
güzelliğime güzellik katmak için şu sıralar sçımı bayayacamda renge karar veremiyorum, şöle koyu bi reenk tavsiye edin bana

bende boyıycamda kızkardeşim alev kızılı mı ne öel bi şeysı varmış coleston un kızıl renk
ona boya çok yakışır sana dıo bılemıom bakıcaz bakalım :)

tabikide eşinde çok haklı
bak sen korun kazayla hamile kalırsanda sevin bence..
De neden okadar ödem oluşuyo vücudunda dr.a gittinmi ki

bende boyıycamda kızkardeşim alev kızılı mı ne öel bi şeysı varmış coleston un kızıl renk
ona boya çok yakışır sana dıo bılemıom bakıcaz bakalım :)

bende kızıl düşünüyorum canım arkadaşta senin söyleidğini söyledi sempatiksalakcinni daha önce çikolata kahveydi-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…